Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Barbarzyńska reklama!!!
Autor Wiadomość
Łukasz Trzciński
Gość
Wysłany: 2005-05-10, 00:11   

A ja w ostatnie wakacje widziałem trabanta 1.1 kombi który jeździł po Chojnicach i reklamował park wodny
Zadbali o niego pomalowali, oby takich więcej
Od niego zaczęła się moja miłość do trabantów

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-05-10, 07:44   

A po Warszawie jeździło ponad rok temu 9 Trabów oklejonych czarną folią z jakąś tajemniczą czewoną łapą i nagminnie zjeżdżały się na MDM!!! A podobno w całej Polsce było ich jeszcze więcej ;p

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-05-10, 15:11   

Generalnie trabanty reklamy (sprawne) sa jak najbardziej ok. Intencja autora postu bylo zruganie tych co to z traba robia reklamy typu kwietnik niszczejacy. Ich potepijmy, a te co dumnie jezdza z jakimis reklamami to sa godne nawet pochwaly, bo przeciez milo ze sa komus potrzene prawda :-p

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2005-06-27, 08:38   

w Poznaniu w TESCO - normalnie w środku "na markecie" - stoi sobie pomalowany w ciapki Trabant 601 i robi za reklamę.... walizek i im podobnych akcesoriów wakacyjno-podróżniczych. Mówię o tym markecie przy ul. Serbskiej, nie wiem jak w innych. Czy w innych miastach też coś takiego Tesco wymyśliło czy to inwencja twórcza Poznaniaków?

a swoją drobą ta reklama mnie rozbawiła a i ludzie w sklepie się śmiali z Trabika :-) (śmiali tzn. uśmiechali, nie wyśmiewali) :-P

pozddro 601s

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-06-27, 11:02   

No w Lodzi tez w marketach wystepowaly, np w media markt byl fajnie zrobiony i w geancie byl cabrio zloty.

Pozdrawiam =]

macq
Gość
Wysłany: 2005-06-28, 17:48   

Ostatnio widziałem trabanta l-ke który całkiem ładnie wyglądał i jeździł. Jak go znajde to zrobie foto

James
Gość
Wysłany: 2005-06-28, 19:27   

Barbarzyńska reklama to bedzie pod Rzeszowem:/ Stoi tam kompletny Trabant 500 limuzyna w super stanie, ale gość za nic nie chce go sprzedać bo to pamiątka po ojcu i bedzie stała na dachu jego firmy i robiła za jej reklamę:((( Ręce opadają...

macq
Gość
Wysłany: 2005-06-30, 11:52   

James gdzie?? Podjade i zobacze mam niedaleko... A swoją drogą to normalnie apogeum...

James
Gość
Wysłany: 2005-06-30, 22:57   

Musisz zapytać Pasjonata, a najlepiej Czajnika z Tarnobrzega, bo był tam i gadał z typem. Podobno średnio dwie osoby dziennie zatrzymują się i chcą kupić tego trabcia, ale facet jest nieugięty:((( Na dodatek autko stoi pod gołym niebem i niszczeje... Zgroza:/

Grzesiek N. [601]
Gość
Wysłany: 2005-07-21, 17:10   

W Tarnowskich Górach też na dachu warsztatu stoi 500-tka lub 600-tka, ale ruina.

W Częstochowie w Media Markt też jest Trabi.

sir gajos
Gość
Wysłany: 2005-07-21, 21:18   

W Wawie (po wschodniej czesci) sa porozstawiane Trabanty, Wartburgi a widzialem ze sa w przygotowaniu takze ogorki pick-up`y i te ow robia za reklamy wypozyczalni przyczep - wszystkie odnowione, ladnie pomalowane naprawde w dobrym stanie (przynajmniej wizulanym). Niestety jednemu Trabikowi sie oberwalo jakies 3 miesiace temu - splonal doszczetnie pod Stadionem X-lecia:( Oprocz tego panowie od tlumikow tez wzieli sobie Traby na reklame.. tylko ze te juz tak dobrze nie wygladaja,.. one raczej sa postrachem dla trabanciarzy.. zniszczone zwloki Traba postawione na jakims rusztowaniu - conajmniej jak Tatar nabity na pal...

ba
Gość
Wysłany: 2005-07-21, 21:50   

nie wiem czy ktos juz to psial
ale jak kupilem trabanta to z wrzesni poleciauem do poznania do znajomych i tam tzrebalo to opic :)

w drodze powrotnej jadc na gniezno w jakims autokomisie na drzewie byl trabant ;e

a przydaly by mi sie ejgo czesci :E
601 jest piekniejsza wizualnie :)

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-11-08, 20:08   

dzis w faktach tvn pokazywali trabanta - jezdzaca reklame szkoly jezykowej (chyba) z warszawy. pojazd pomalowany byl w ciemne barwy i roznego rodzaju napisy reklamowe a na dachu mial kaseton. najlepsze mial dwie szczekaczki na dachu z ktorych szlo:achtung! achtung!

Major
Gość
Wysłany: 2005-11-08, 22:14   

fajny był ten trabi z TVN szkoda że nie kopcił bo to była polówka

Kuba Depa
Gość
Wysłany: 2005-11-09, 19:35   

W Rzeszowie na ul Rejtana stoi trabant reklamujacy bagazniki samochodowe ale jest w kiepskim stanie i raczej nie na chodzie. Na Kolejowej stoi niebieski trabant reklamujacy szkole nauki jazdy i jest w dobrym stanie, a jedna z rzeszowskich pizzeri rozwozi pizze zielona poloweczka kombi (jest czly poobklejany a kolpaki wygladaja jak pizza)

Jeszcze mam pytanue do JAMESA: czy ta 500 kolo rzeszowa to chodzi o ta kolo Sokolowa Mal. na dachu jakiegos baru???
pozdrawiam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi