|
SilesiaFest2 2-4.07.2010 |
| Autor |
Wiadomość |
Goofy
Gość
|
|
|
|
 |
kacha
Gość
|
|
|
|
 |
maxxx601
Gość
|
Wysłany: 2010-07-07, 08:45
|
|
|
Ode mnie tylko sugestia że organizatorzy mogli hojniej nalewać zupkę za pierwszym podejściem :D
A patrząc na zdjęcia qeków przypomniało mi się że mam niepotrzebny klosz do takiej przyczepki jakby co :) |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2010-07-07, 10:14
|
|
|
| no ale dzieki tej"hojnosci" w niedziele z pustym zoladkiem nikt nie wyjechal... |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2010-07-07, 10:17
|
|
|
nie wyjechał bo zjadł wcześniej śniadanie :P
Węgrom żurek bardzo smakował :) |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2010-07-07, 11:34
|
|
|
Wazne i istotne informacje:
Znalazły się dwie bluzy:
1. Szara kangurówka z grafiką Diverse z przodu rozmiar L albo XL (już nie pamietam) wygląda na męską.
2. Szara cienka bluza rozpinana z kapucą w lewej kieszeni kolorowe koraliki na nadgarstek. Raczej dziewczęca i tu pierwsze podejrzenia padły na Agnieszkę Z Raciborza. Wszystko znajduje się u Reni i Ramba jak coś.
Druga kwestia na prośbę łysego76 z Mikołowa. Jeżeli macie jakieś sytuacje że ktoś sie źle czuje coś puchnie z pogryzień to prośba żeby tego nie lekceważyć i zgłosić się do lekarza. Ja sam z tego powodu musiałem dostać zastrzyk przeciwuczuleniowy ze względu na rozległą opuchliznę i drętwienie nogi właśnie z powodu pogryzienia. |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2010-07-07, 12:05
|
|
|
| Znaleziono także przesłonę na obiektyw firmy HAMA. Ta ta jest dla odmiany u mnie. Możemy ją zabrać na CZKP lub przesłać pocztą. |
|
|
|
 |
Drabi
Gość
|
Wysłany: 2010-07-07, 16:39
|
|
|
Co do pogryzień to mi całe stopy popuchły, ale już zeszło. Za radą pielęgniarki zlotowej Skrzyni zakupiłam Fenistil Żel i pomaga na ugryzienia po komarach. Zostały już tylko małe ślady na całym ciele.
Druga sprawa to gardło - nadal zdarte :/ |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2010-07-07, 18:39
|
|
|
Na swędzące bąble najlepiej jest zażywać piwo!
Nie wiem czy zauważyliście ale na zlocie nic nie swędziało! Dopiero po przyjeździe do domu zaczęło :D |
|
|
|
 |
ewelina wielogórska / str
Gość
|
Wysłany: 2010-07-07, 19:18
|
|
|
| A ja poszukuję znalazcy czarnego materiaołowego kapelusza... jakby ktoś coś wiedział proszę o informacje. |
|
|
|
 |
Drabi
Gość
|
Wysłany: 2010-07-07, 19:33
|
|
|
| Znaleziono także identyfikator ze smyczą - prawdopodobnie Hani, bo mówiła, że zagubiła. Odbiór od Lokatej, bodajże. |
|
|
|
 |
aparatos_105
Gość
|
Wysłany: 2010-07-07, 21:58
|
|
|
| Co do pogryzień, to mnie swedzą dwa na ręce , takie twarde obrzeki, ale powinno minąć, bo sie na zlocie dość wysoce dezynfekowalem ;) Jak nie minie do soboty, to obleje to mixolem, może pomoże :) A jak nie , to dzwonie do Ani Skrzyni ;) lepsza od Gozdzikowej ;) |
|
|
|
 |
76lysy
Gość
|
Wysłany: 2010-07-07, 22:48
|
|
|
| aparatos.ja sie wiecej dezsynfekowalem,niz ty a i tak ch.pomoglo ps.daj num.kom na priv .mamy do pogadania jeden temat |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2010-07-07, 22:50
|
|
|
Łysy, pomogło pomogło!!