|
Czyj trabant? |
| Autor |
Wiadomość |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-05-04, 13:50
|
|
|
TRAB
Tak sie zastanawiam bo pierwszy raz widze to auto, a tablice ma polskie. No a zaciekawil mnie, bo przez tych wiejskotuningowcow zostal oceniony jako dobry tuning Jest zrobiony bardzo profesionalnie a czy ladnie to juz sami sobie ocencie. Mnie sie nie podoba, ale jestem pelen podziwu dla wykonania Przypominam ze gust kazdy ma inny wiec nie wjezdzac na mnie jesli ktos ma inne zdanie niz ja
Pozdrawiam =] |
|
|
|
 |
bartek/jastrząb
Gość
|
Wysłany: 2005-05-04, 16:49
|
|
|
ja uwazam ze wiejskotuningowe wszelkie oswietlenie pojazdu tanimi węzykami diodowymi
wyglada oblesnie...;) |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2005-05-04, 21:18
|
|
|
| Pan ze szczecina.widziałem pare razy jegi i samochód(zmienił sie ostatnio-samochód0Szczegóły na priv.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2005-05-04, 22:41
|
|
|
| Pan Leon ze Szczecina o ile mnie pamiec nie myli, podobno calego traba robil sam, a efekty widac, chyba byl w tamtym roku w Zwickau. |
|
|
|
 |
Karol "MaxXx&
Gość
|
Wysłany: 2005-05-04, 23:11
|
|
|
| To jest polo z 601-ki podobno |
|
|
|
 |
newman
Gość
|
Wysłany: 2005-05-05, 09:33
|
|
|
| no ale to naglosnienie w bagazniku jest lekko zenujace..... jakies dwa tanie glosniczki, fuj... |
|
|
|
 |
Syl
Gość
|
Wysłany: 2005-05-05, 14:55
|
|
|
| Wykonanie i wykończenie ładne. Dla mnie osobiście ilość światełek i spojlery to przewaga formy nad treścią, podobnie dodatkowe wloty powietrza. Ja bym sobie tak samochodu nie zrobiła, swojego zamierzam podwyższyć, bo takie przykucnięcie jest po prostu niepraktyczne w naszym kraju dziur i wysokich krawężników. Ale co kto lubi - jedni zbierają rybki, inni hodują znaczki, czy tam na odwyrtkę... |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2005-05-05, 15:55
|
|
|
Pan Leon ze Szczecina o ile mnie pamiec nie myli, podobno calego traba robil sam, a efekty widac, chyba byl w tamtym roku w Zwickau.
Pana Leona nie było rok temu w Zwickau - albo raczej dokładnie: nie było tam tego trabanta. Trabant trochę "przeświecony" ale prawda jest taka, że wygląda starannie, wiele pracy i wysiłku, efekt jest - kto się czepia najnormalniej w świecie zazdrości... A o gustach szkoda dyskutować bo tyle racji ile ludzi. |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2005-05-05, 16:11
|
|
|
| Czytalem o nim i jego autku w gazecie i mowil ze byl, dlatego napisalem ze podobno. |
|
|
|
 |
BaseBall
Gość
|
Wysłany: 2005-05-07, 07:18
|
|
|
Mnie osobiście nie podoba się takie wyświetlanie autka...kojarzy mi sie to z need for speedem underground wloty powietrza też mnie nie kręcą...Osobiscie tez mnie się nie podoba..ale trzeba przyznać że dużo pracy wlożył w Traba
Mnie naprzykład podoba się taki bajer: w kombi tablica rejestracyjna przykręcona do zderzaka z prawej strony a miesce na rejestracje płaściutkie...
Nie wiem może nie mam gustu ale sami oceńcie
Pozdrawiam!!! |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2005-05-07, 11:07
|
|
|
| Mnie się podoba moja żona |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-05-07, 12:32
|
|
|
Poka, poka ))))) |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2005-05-07, 13:14
|
|
|
| Jak dla mnie Trabant wypasiony. bardzi mi się podoba. Jedną rzecz bym usunoł. Te świecące wężyki z atrapy. To akórat brzytko wyszło. Ale reszta ogólnie jest zrobiona świetnie. I w ogóle wykończenia. Miodzio. Pozdro. Pissssssss |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-05-07, 21:15
|
|
|
Pan Leon byl tym Trabem w Kryspinowie na ostatniej Objazdowce.
Baza dla tego samochodu to 601.
Jednym sie podoba innym nie - kwestia gustu... |
|
|
|
 |
|
|