|
[POWÓDŹ] czyj to trabant? |
| Autor |
Wiadomość |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-05-24, 10:01
|
|
|
| brudny |
|
|
|
 |
czajnik
Gość
|
Wysłany: 2010-05-24, 19:21
|
|
|
| Sebek uratował 601 .Polówka była rozebrana i została komplaetnie zalana zresztą jak Ich dom !Mieszkaja bardzo blisko wyrwy w wale podobnie jak i ja, ale moim się tak nie dostało a Qeka mocno ucumowałem więc nie odpłynoł |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-05-24, 19:56
|
|
|
Nom, Sebek mówił, że dostali cynk, że zaleje ich na około 0,5 metra i tak wysoko podniósł polo, jednak zalało ich ponoć na 2metry z czymś, a lawety nie mógł na szybko znaleźć żeby polówke uratować.. :(
No nic, trzeba będzie się ratować częściami wzajemnie:) |
|
|
|
 |
Komoon
Gość
|
Wysłany: 2010-05-25, 15:11
|
|
|
| Trzeba jakąś zbiórkę części dla Sebka zrobić, bo szkoda, żeby chłopak projekt porzucił ;) |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-05-25, 16:39
|
|
|
| e tam, Sebek nie jest słabym ogniwem! Na pewno się nie podda:)Ale co jak co, ważniejsze jest odbudowanie domu niż Trabanta;) tzn takie priorytety.. |
|
|
|
 |
Komoon
Gość
|
Wysłany: 2010-05-25, 21:36
|
|
|
| W odbudowie domu mu średnio możemy pomóc, w odbudowie trabanta -i owszem. |
|
|
|
 |
b-boy trabi
Gość
|
Wysłany: 2010-06-16, 19:50
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie! przepraszam że tak długo nie odpisywałem ale zaistniała sytuacja spowodowała brak dostępu do internietu. Dzieki wielkie za wsparcie i poruszenie tematu mojej polówki, jestem miło zaskoczony i po raz kolejny udowadniacie ze na trabanciaża można liczyć:)
No niestety trampek został w garażu a spowodowane to było brakiem jakiegokolwiek ostrzeżenia przed powodzią...;/ przed woda uratowało sie tylko wnetrze tapicerki duroplasty, zderzaki oraz lampy. pozatym wszystko zostało zamulone co zobaczycie w zdjęciach które dodam. udało mi się go wyciągnąć po opadnięciu pierwszej wody i odrazu całą noc ratowalem silnik,i wszystko czyscilem karcherem.
Link do zdjęć:
http://chomikuj.pl/bboykamilux |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2010-06-16, 20:43
|
|
|
szkielu ten to 601 a na fotkach jest polówka..
okropne foty.... |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-06-16, 21:25
|
|
|
| chłopakowi przydała by się myjka ciśnieniowa, raz raz i trampek by świecił jak złoto ;) |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2010-06-16, 21:27
|
|
|
| tak mi się właśnie wydawało. fote strzeliłem w okolicy lwowskiej w Sandomierzu :( |
|
|
|
 |
Mały601
Gość
|
Wysłany: 2010-06-18, 08:59
|
|
|
| Mogę załatwić myjkę ciśnieniową jak coś ;] |
|
|
|
 |
Bross.
Gość
|
Wysłany: 2010-06-20, 22:21
|
|
|
| jak co to służę jakimiś częściami pisać co potrzeba to może się znajdzie potem wspólna paczka i trabant ma żyć serce sie kraja. |
|
|
|
 |
b-boy trabi
Gość
|
Wysłany: 2010-06-24, 10:04
|
|
|
| Szkielu: ten trabant również jest mój i stoi około 100 metrów od mojego domu... niemniej to był totalny trup bez podłogi i progów jedyne co w nim było w miara dobre to skrzynia ale odratuje się ją. a tak w ogóle to w mojej okolicy oprócz mej polowki i tego na zdjęciu, utopiły się jeszcze conajmniej 2 traby polówka w niezłym stanie i cfaj po remoncie... a co do myjki cośnieniowej to jest i trabant zaraz wyglądał inaczej. jeśli będzie mi coś potrzeba z części to będę pisał. PozDDRawiam |
|
|
|
 |
Komoon
Gość
|
Wysłany: 2010-06-24, 10:21
|
|
|
| Widzimy się na Śląsku, czy masz na głowie odbudowe domu? |