|
ukraina |
| Autor |
Wiadomość |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2010-06-13, 17:18
|
|
|
tak, to byla podroz poslubna bez żony do ZONY :)
rogalik byl na stolowce pracowniczej elektrowni. moze ze dwa km od bloku nr 4, tam wciaz ludzie pracuja.
generalnie polecam taka wycieczke. ale nie w lecie. 51 stopni a my w dlugich spodniach, bluzach i pelnych butach (wieksza ochrona przed promieniowaniem). |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-06-13, 18:23
|
|
|
| Czytałem gdzieś artykuł Zbigniewa Jaworowskiego gdzie napisał że promieniowanie w czarnobylu to tylko 1/3 promienowania w centrum warszawy ;p tez bym się tam wybrał ale tylko tam bo mnie ta miejscówka nęci ;) |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-06-13, 21:02
|
|
|
| Machoony, masz więcej fotek??:> |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2010-06-14, 05:16
|
|
|
| ja nie robilem, ja mialem kamere. bede mial wiecej z dwoch aparatow na dniach. film tez jakis wrzuce. |
|
|
|
 |
Chany
Gość
|
Wysłany: 2010-06-14, 13:49
|
|
|
| Dooobra miejscówa!;D |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2010-08-12, 09:26
|
|
|
Ukraina jest piękna. Co rok jeżdżę do Kamieńca Podolskiego.
Fakt,że drogi są nieco specyficzne. Ale myślę,że nikt nie będzie się łaszczył na zarobek na ludziach, których nie
stać na blaszane auto ;)Co innego jakbyście jechali nowiutkim passatem albo mercem klasy S
Faktem jest,że jak widziałem we Lwowie czerwone światło i pierwszeństwo przejazdu niewiele znaczą. Na przyszły rok mam plan trabantem do czernobyla :) Tylko boję się,żeby mi się komputer w samochodzie nie zresetował od promieniowania ;)
PS. im dalej od naszej granicy tym bardziej Ukraińcy są życzliwi Polakom. Bo przy granicy to spory terytorialne i UPA wciąż są w pamięci wielu osób
Lwów i Kamieniec |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
|
|
|
 |