Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Spot trabanciarzy OLSZTYN i okolice 16 maj
Autor Wiadomość
danolles
Gość
Wysłany: 2010-05-06, 22:26   

Witam!
W imieniu moim i swoim :) to jest i pozostały Szczęśliwych posiadaczy Trabantów w Olsztynie, chciałbym zaprosić na spotkanie , które odbędzie się w Olsztynie 16 maja 2010r o godzinie 14:00. Spotykamy się „pod szubienicami”, parking przy nowej Alfie przy ul. Piłsudskiego 16. Potem po sformowaniu Trabrygady przemieścimy się na Plażę miejska na grilla (Grilla i węgiel załatwia Kamil z Traba 1,1 Kombi). Napoje, kiełbaski, i inne na grilla każdy załatwai we własnym zakresie.
Także jeszcze raz serdecznie zapraszam i mam nadzieję, że odpowiecie pozytywnie na ogłoszoną zbiórkę :)

magik
Gość
Wysłany: 2010-05-06, 22:54   

o proszę :) słyszałem że tam u Was jakieś juwenalia na Kortowie to nie w tym czasie ?

emi
Gość
Wysłany: 2010-05-07, 01:11   

a ja bidna kobita z warmińsko- mazurksiego musiałam się do trójmiasta przyłaczyć :)

danolles
Gość
Wysłany: 2010-05-07, 09:35   

Kilka Trabów krążących po Olsztynie zachęciło do organizacji spotkania. N rejestracjach NE co prawda jeszcze nie widziałem, ale byłaby to miła niespodzianka także zapraszam Emi.
A Juwenalia Kortowada 2010 zaczyna się już w środę 12 maja około 15:00, także w niedzielę bedzie już po zawodach i na spokojnie bedzie można się spotkać na grillu - zakładam że około tej 14 bedę mógł siąść za kółko :)

J.J.
Gość
Wysłany: 2010-05-07, 10:21   

Emi jak wyemigrowała spotowo do 3miasta to juz tu zostala :P w sumie pod 3m :P
a moze zamaist spotu pojedzcie do anklam :P
albo wpadnijcie kiedys do nas na spot :P

danolles
Gość
Wysłany: 2010-05-12, 11:28   

Widzę, że formy rozpropagowania spotu przez strone wzbudziły znikomy odzew. Wczoraj rozmawiałem z redaktorem z gazety olsztyńskiej, około 17 fotograf z gazety przyjechał na zdjęcia, myślałem sobie, że pewnie nic z tego nie wyjdzie i nawet nie wsponą. Szok przeżyłem w pracy gdy na czołówce zobaczyłem małe zdjęcie traba i odsyłacz na stronę 8. Skore nie przez internet to może w bardziej tradycyjny sposób da się ściągnąć Pasjonatów i sympatyków :)
PS Emi zaproszenie jest aktualne :)

J.J.
Gość
Wysłany: 2010-05-12, 11:32   

danolles z gazetką trafiłeś w samo sedno.
nie każdy Trabanciarz zna tą stronę :) a swojej regionalnej to nie macie. może zrób coś w tym kierunku jak się znajdzie kilka osób u cie.
do nas wpadają ludzie, którzy akurat jakoś wpadli na lokalną stronę, ludzie z częściami, odnośnie jakiś akcji ślubnostudniówkowych czy jakiś innych :)

powodzenia :)

Qbs
Gość
Wysłany: 2010-05-12, 21:06   

szkoda, że Olsztyn tak daleko, bo chętnie bym wpadł i zobaczył co tam zrobiłeś dobrego z tą moją byłą pomarańczową padliną :)

Pozdrawiam.

maxxx601
Gość
Wysłany: 2010-05-12, 21:59   

Od fascynatówtrabantów Ptaku prężnie tam działa, posłałem ci namiar na PW

danolles
Gość
Wysłany: 2010-05-13, 19:47   

Dzięki za inf. Ptaku ma wpaść jak dobrze pójdzie z bratem na 2 furki: Wartburger i Trabi.

Kamil Andryszczyk Misiek
Gość
Wysłany: 2010-05-13, 20:16   

elo Danielos , nie wpadnę w piątek bo przerabiam Trabika , będę pod szubienicami w niedzielę koło 14-tej i kopara opadnie . Pozdrawiam wszystkich trabanciarzy

Ptak
Gość
Wysłany: 2010-05-14, 10:54   

Nie dam rady wbić ale Brat Jakub po rzuceniu tradycyjnie na Wartburga zaklęć na k... i H... wymienił wahacz wiec będzie, będzie też Grzesiek z niebieskim 1.1 (też był w Bieszczadach). To że nie ma olsztyńskiej strony to wcale nie jest źle. Taka mała grupa to zawsze na telefon. Po raz pierwszy ktoś coś chce zadziałać poza mną więc cieszę się.

Ptak
Gość
Wysłany: 2010-05-14, 10:58   

A i poproszę o skan tego artykułu z Olsztyńskiej jak ktoś ma

danolles
Gość
Wysłany: 2010-05-14, 21:19   

Ktoś ma już, nawet w anturamie i na ścianie :) hehehe Znajdę chwilkę czasu to zeskanuję na porządnym skanerze i prześlę. Szkoda, że nie będziesz z nami jedynie duchem, dobrze, że chociaż młody wpadnie i bedzie godnie reprezentował rodzine

danolles
Gość
Wysłany: 2010-05-16, 21:28   

to link do fotek zamieszczonych na stronie miasta Olsztyn: http://olsztyn.wm.pl/Olsz...&pg=1#shrtctgal

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi