Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Pyrkomania 2010
Autor Wiadomość
Zbyszek 601
Gość
Wysłany: 2010-05-04, 17:21   

Tak czytam sobie ten temat i dochodzę do wniosku że z roku na rok jest coraz gorzej. W ubiegłym (ktoś pamięta?) też zdarzyło się kilka przykrych sytuacji.

Mnie to skutecznie zniechęca do odwiedzania zlotów trabantowych.

machoony
Gość
Wysłany: 2010-05-04, 17:29   

zdecydowanie duzo wiecej jest milych wspomnien.

aguska87
Gość
Wysłany: 2010-05-04, 18:38   

ja się podpisuję pod przedmówcą machoony`m.
z mojego otoczenia nikt nie pił okocimia, więc nie pomogę w demaskowaniu obrzydliwego złodzieja. pewnie ma jakieś problemy natury męskiej i musi to sobie jakoś wynagrodzić.
zlot kameralny, ale bardzo przyjemny. za rok też przyjadę i zostanę na dłużej.
dziękuję, dobranoc

Galant - YuLaS
Gość
Wysłany: 2010-05-04, 19:18   

W przyszłym roku:

"Spożywanie piwa na terenie zlotu tylko za okazaniem paragonu."

bez paragonu to te szpilki ,cukier i mrówki :p tylko czy mrówek starczy...

Lokata
Gość
Wysłany: 2010-05-04, 20:01   

Lokata i Jakim dziękują organizatorom za kolejną Pyrkomanię:)było rewelacyjne!!!!!! było zacnie!!!!!!

Gzik z pyrami pychotka!!!! Też sobie zrobię, tym bardziej że znam ten tajemniczy składnik.

Wielkie podziękowania dla ekipy remontowej Janusza i Wojtka. Bez słowa prośby zabrali się za naprawę hamulców. Dzięki nim bez stresu dojechaliśmy do domu.

Co do ginących fantów, to ktoś bez honoru i zmęczony życiem. Bo mógł siedząc wypić kradzione piwko.

Jakim serdecznie dziękuje Ogonowej za dredy:)Szydełko już nabyłam.:)

Ogon trzymam palce.

Wszystkich pozdrawiamy i do zobaczenia na kolejnym zlocie.

magik
Gość
Wysłany: 2010-05-04, 20:19   

czyżby najładniejszy oryginał zlotu zaliczył dacha ? shit happens :/ Fajnie mojego byłego granata zobaczyć, chyba dalej w extra formie :), a reszta to same pijackie mordy :]

Qbs
Gość
Wysłany: 2010-05-04, 21:45   

Kurewstwo na zlotach jest faktycznie coraz częstsze. Nie martw się Kuzyn, mnie w Krakowie 2008 cała reklamówka browarów zginęła, którą dostałem od Arczera, więc ten smakosz złodziej czuje się już dwa lata bezkarnie :/ Na szczęćie na tym zlocie mnie nic nie zginęło ani nikt mi nic nie zniszczył, więc można powiedzieć, że był udany :)

I jeszcze nie podoba mi się postawa niektórych "trabanciarzy" męczących od rana żałosnymi piosenkami na poziomie durnych dzieci z podstawówki powtarzających kilka razy tę samą klasę! "A gdyby tu było przedszkole, w przyszłości...?"

Generalnie żałuję, że nie zostaliśmy na całym zlocie, bo było bardzo miło i sympatycznie jak zwykle w tej wielkiej rodzinie. Dzięki i do zobaczenia na kolejnym zlocie :)

Jedną rzeczy tylko poprawcie za rok. Mianowicie Clip clop to nie wszystko, bo człowiek tez potrzebuje się wykąpać, a nam było bardzo głupio i trudno chodzić po ludziach i prosić o to żeby można było się wykąpać czy umyć zęby. Bo skoro przewidzieliście ludzi w namiotach czy w kempingach to fajnie było by pomyśleć o nich do końca, żeby nie trzeba było kombinować tylko iść w wyznaczone miejsce i np wziąć prysznic, bo w końcu za jakie wygody płaciliśmy te 15 zł za noc?

I może wtedy kuzyn i inni nie miałby problemu, że coś ginie i kogo za to obwiniać.

Pozdrawiamy, Kuba i Marta :)

Krzysztof Michalak
Gość
Wysłany: 2010-05-05, 08:22   

Masz racje Qbs o tych prysznicach,ale z własnego doświadczenia wiem że jest w stanie wykąpać się jedna maksymalnie dwie osoby i w tym małym zbiorniku jaki ma prysznic przenośny jest lodowata woda która nagrzewa się dwie godziny:D Tak czy inaczej poprawimy się w tej kwestii na następny zlot w Poznaniu:D PozDDRawiam

Ogon
Gość
Wysłany: 2010-05-05, 08:32   

AAha! Ja jeszcze chciał bym zaznaczyć, ze prawdziwy gzik z pyrami, jest wtedy jak pyry są gotowane w mundurkach!!!! A zostały obrane pod moja nieobecność :/

J.J.
Gość
Wysłany: 2010-05-05, 09:10   

a rzodkiewki nie powinno w tym byc tyz?

Ogon
Gość
Wysłany: 2010-05-05, 10:10   

Tak jak mówiliśmy, zależy od gospodyni, czasami dają rzodkiewkę, czasami szczypiorek... Ja robiłem klarowny :D

J.J.
Gość
Wysłany: 2010-05-05, 11:14   

może skowyrny :)?

monia
Gość
Wysłany: 2010-05-05, 12:30   

parę fotek

Luker
Gość
Wysłany: 2010-05-05, 23:12   

To był gwałt na pyrach z gzikiem, leniuchom nie chciało się obierać pyr z łupin !
I rzodkiewki nie powinno być, ale jak masz smaka...

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2010-05-06, 07:30   

Przeca obrali właśnie na zlocie. A Ogon w innej szkole uczony i nie obiera.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi