Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
6-8.11.2009 Drugi Trzydniowy Spot Jakimowy
Autor Wiadomość
Jakim
Gość
Wysłany: 2009-10-13, 21:24   

Witam.
Niniejszym pragnę zaprosić wszystkich Trabanciarzy (rek) i miłośników (czek) na drugi Jakimowy spot trzydniowy.
Odbędzie się w dniach 6-8 Listopada 2009r niedaleko Gliwic nad jeziorem Dzierżno Małe: Pyskowice, ul. Nad Kanałem 7. (parędziesiąt metrów dalej niż rok temu).
Nocleg w ośrodku żeglarskim "Maytur", cena 25 zeta za noc od twarzy. Pokoje trzy, cztero i sześcio osobowe z szerokimi łóżkami piętrowymi. Jeśli miejsc zabraknie, będziem spać na jednym łóżku we dwie milusińskie osoby.
Zabrać należy ze sobą kołderki (śpiworki), podusie i (jako, że ośrodek nie jest ogrzewany) jakieś bezpieczne grzejniki. Jest świetlica, w pełni wyposażona kuchnia, WC z prysznicami a w pokoikach umywaleczki. Parkujemy na terenie ośrodka, który jest ogrodzony i zamknięty.
Imprezę rozpoczynamy od piątku po 15-tej.
W sobotę planujemy mały rajd na orientację, potem zajechać do centrum handlowego ARENA w Gliwicach, muzeum techniki sanitarnej i pod historyczną radiostację Gliwicką. Może coś jaszcze ... Wieczorową porą w piątek i w sobotę ognisko, więc ubierzcie się ciepło.
W niedzielę koniec.
Ja, Lokata, Andrzej (BeerLaden) i El Wiktorro zapraszamy serdecznie.

James
Gość
Wysłany: 2009-10-13, 21:31   

Powiedziałem, że będę, to będę:) PKP już czeka, mam tylko nadzieję, że ktoś mnie zawinie z dworca;P

magik
Gość
Wysłany: 2009-10-13, 21:33   

ooo :-0 A większość już myśli że sezon zamknięty. Propozycja ciekawa ale pewnie sporo osób odstrasza temperatura. Co do mnie jeszcze bez deklaracji.

Andrzej Z
Gość
Wysłany: 2009-10-13, 21:43   

James zabierzemy Cie z dworca,to już chyba taka tradycja że Lublin przyjeżdża do Gliwic na spot Jakimowy pociągiem :-)

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2009-10-13, 21:51   

hmm.. co prawda kasy nie ma na to, żeby przyjechać na 3dni, ale może na kawałek dnia wpadnę:)

James
Gość
Wysłany: 2009-10-13, 21:56   

No, no, taka nowa świecka tradycja;D

J.J.
Gość
Wysłany: 2009-10-13, 22:11   

@!#$.
znów daleko. (bluzgi wycięte!)
:(

no niestety ja tym razem na 99% odpadam :(

damn.

-------
dopiero co pisałeś o bluźnierstwie na forum!
G_mode

grzybcio
Gość
Wysłany: 2009-10-13, 23:35   

ale J jest jeszcze ten 1% ;] ja jak mówiłem (bluzgi wycięte!) będę ;] szkoda że nie tydzień później ale w sumie urodzinowe już można zacząć;p jak na razie deklaracja jednoosobowa ;p pozDDRawiam ;p

-------
nie wystarczy wykropkować, nie pisz tak!
G_mode

Jakim
Gość
Wysłany: 2009-10-14, 20:34   

Dojazd:
Od A4- zjazd nr 284 "Pyskowice - Kędzierzyn-Koźle" droga nr 40, kierunek Pyskowice jakieś 8 km, przez Niewiesze (wisi śmietnik), tory, Bycinę (też fotoradar). Za Byciną 1,5 km dalej w prawo przed wałem jeziora.
Od Pyskowic- z drogi nr 94 na światłach w drogę nr 40. Wśród domostw, pod wąskim mostem, przez las, wzdłóż wału jeziora i w lewo.
Na owej 40-stce przy skręcie na dróżkę, będą wisiały klapy maski Trabantowej ze strzałką. Od tego zjazdu jakieś 1,1 km do ośrodka.

Pasjonat
Gość
Wysłany: 2009-10-15, 20:19   

My Pasjonaci deklarujemy przybycie !!!

Kargul
Gość
Wysłany: 2009-10-15, 20:27   

może Wieluń zawita jak rok temu... zobaczymy jak z kasą i wolnym....

czajnik
Gość
Wysłany: 2009-10-16, 14:34   

no to i ja bede a cooooo

JaJer
Gość
Wysłany: 2009-10-17, 12:58   

Brak kasy, praca i daleko! Życzę miłych wrażeń i pozdrawiam.

jakub712
Gość
Wysłany: 2009-10-18, 00:12   

eh 7 mam impreze firmowa ale postaram sie zawitac jak uda mi sie wyrwac o normalnej godzinie

Jakim
Gość
Wysłany: 2009-10-19, 13:04   

Z mniej miłych informacji:
Jako, że właściciel wycofał się z pierwotnej wersji używania farelek w pokojach i tym samym pozbawienia nas ogrzewania, wynegocjowaliśmy, że osobno zapłacimy za zużyty prąd. Przez co cena wzrasta dodatkowo 5 zeta od twarzy za pobyt (niezależnie od ilości nocy).
Z bardziej miłych informacji:
W sobotę dodatkowo zwiedzimy zespół pałacowo-parkowy w pobliskich Pławniowicach. Cena 5 zeta od człowieka.
Zapraszamy.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi