|
II bieszczadzki zlot trabantów 14-16,08 się działo :) |
| Autor |
Wiadomość |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2009-08-30, 19:33
|
|
|
| mam cichą nadzieję że mnie na nich za wiele niema ;) |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2009-08-30, 20:08
|
|
|
| Zależy co przyjąć za "za wiele" :P |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2009-08-30, 20:43
|
|
|
| haha :D na szczęście niema tych z jeziorka :D |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2009-08-30, 22:05
|
|
|
U Andrzeja są :P
Wypłyń na głębię... :D |
|
|
|
 |
Drabi
Gość
|
Wysłany: 2009-08-31, 17:01
|
|
|
| Kędzior, nie ciesz się tak. Ja mam filmiki jak wychodziłeś z jeziorka ;D |
|
|
|
 |
Bartek Z.
Gość
|
Wysłany: 2009-09-01, 11:12
|
|
|
Widzisz Kędzior - panie muszą sobie Ciebie w całej okazałości oglądać, bo innych gołych nie mają w zanadrzu :D
LOL |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2009-09-03, 15:31
|
|
|
A ja mam pytanie z innej beczki.
Bo właśnie się zdziwiłem jak zobaczyłem jak po praniu wygląda moja koszulka
http://picasaweb.google.com/KamiLONPL/POMOC
Czy wasze też tak wyglądają ?
Bo obawiam się, że ta biała masa (sireść) zeszła podczas normalnego prania w 40C
PozDDRo
KS |
|
|
|
 |
Drabi
Gość
|
Wysłany: 2009-09-03, 18:05
|
|
|
| Ten nadruk się sypał dziewczynom już na zlocie, więc one stwierdziły, że będą prać tylko ręcznie. Więc może nadruki na ich bluzeczkach wyglądają lepiej, ale osobiście nie wiem. |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2009-09-03, 23:30
|
|
|
| no dokładnie chciałem poruszyć tę samą kwestię, bo zarówno moja jak i marty koszulka wygląda podobnie. Chyba kiepską reklamę zrobiła sobie firma wydrukiXL.pl |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2009-09-06, 14:12
|
|
|
witam
głupia sprawa
wszystkie materiały zamawialiśmy w tej firmie,
nadruki na koszulki zostały zlecone podwykonawcy ( ja tylko dostarczyłem koszulki)
nie ingerowalismy w jakosć druku , nadruk kosztował 5 zł/ sztuka więc to jest normalna cena za dobry nadruk i taki miał być moja koszulka z pralki wyszła cało, kuby spłyneła
nic nie planowaliśmy "zaoszczędzić", tylko miały być dobre koszulki
bardzo przepraszam za zaistniałą sytuacje |
|
|
|
 |
Paweł-Yogi
Gość
|
Wysłany: 2009-09-06, 20:44
|
|
|
| Witam moja koszulka tak samo wymiękła po praniu w 30 stopniach pozłaziło z niej połowa nadruku winę ponosi producent.Który nie naświetlił farby po nałożeniu na koszulkę w odpowiednim czasie i się nie utwardziła dlatego są takie siupki. |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2009-09-07, 00:12
|
|
|
Ja tam nie znam sie na technologii naświetlania czegokolwiek czymkolwiek.
Żeby było jesne nie napisałem tego postu żeby truć komuś cztery litery, a nie daj bóg coś gorszego... (czego tutaj nie napisze).
Dlatego fotki wrzucam do galerii prywatnej i pozamiatane !!!
Może po tych kilku postach, jeszcze łatwiej będzie negocjować w przyszłym roku...
No cóż, trafił się babol... trzeba jak dorośli go rozwiązać...
A i tak zabawa na zlocie była bezcena....
Jakktoś chce to może sobie "pozostałość" na koszulce wyhaftować bo ma już szablon naniesiony :P
PozDDRo
KS |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2009-09-07, 16:19
|
|
|
sytuacja na 3 koszulkach taka sama.dwa rozwiązania dla tych co nie prali...nie prać...a dla tych co juz są po praniu... koszulki zdały egzamin na zlocie wytrzymały i koniec...teraz są wspomnienia...
a tak na marginesie to nikt Arku nie wini Ciebie...taki kraj...tylko kase wziąc i tyle...btw gatunek koszulki jest b.dobry |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2009-09-07, 20:42
|
|
|
| e spoko calkiem nie schodzi ten napis, a taka wycierana troche vintage sie zrobila i tez fajnie :P bede z duma nosil az sie podrze :) |
|
|
|
 |
|
|