Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[SPOT] w Krakowie!
Autor Wiadomość
grzybcio
Gość
Wysłany: 2009-05-20, 18:46   

No i pieknie bardzo ;p dozoba pozDDRo [:

Społem
Gość
Wysłany: 2009-05-21, 10:16   

No to do zoba w takim razie. Społem sie na pewno zjawi i przyciagnie za soba nowego posiadacza trabanta :)

Chany
Gość
Wysłany: 2009-05-21, 20:17   

Witam, tak się składa że być może będę wtedy w Krk.
Także chętnie bym zajżał na takie spotkanie;)
a widze ze to Zabłocie jest dość obszerne także jakby można to podajcie tam jakiś numer domu, albo coś charakterystycznego;)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2009-05-21, 21:37   

Zobacz na mapkę - w samym jej centrum, na wysokości dwóch zakrętów, w pobliżu napisu "Wisła" :)

Na parkingu na Zabłociu poczekamy chwilkę, a potem pojedziemy w miejsce gdzie jeszcze nie było Trabantów :)

tematy, które i tak się pojawią:
- najbliższe zloty
- Trabi-Expo 2009
- krakowsko-małopolskie pomysły

Zbliżenie

fabisia
Gość
Wysłany: 2009-05-22, 15:18   

trabant stoi i na razie ni ma sily ani czasu :( smutno

Chany
Gość
Wysłany: 2009-05-22, 16:37   

ok, dzięki, jak bede mogł zostać do tej godziny to napewno odnajde towarzystwo;)

a tak z innej beczki: gdzie jest w KRK lub niedalekiej okolicy giełda samochodowa, jakaś największa czynna w niedziele?
Byłbym wdzięczny, można na priv

Społem
Gość
Wysłany: 2009-05-26, 20:24   

Tak troche po spocie nadchodzi u mnie czas refleksji nad tym wydarzeniem. Bylo spoko, fajnie jak zazwyczaj ale troche mało trabantów było i to mnie martwi, a przecież po krakowie jeździ sporo trabancików. Może by juz dzis ustalic date i godzinie nastepnego spotu i w jakis sposób, czy to kartka za wycieraczka czy w korku, dac znac innym posiadacza ze w krakowie istnieje grupa fanów traba. Bo jak zobaczyłem w niedziele ile audi na spot na dachu galerii sie zjawiło to narodziła sie we mnie taka włąsnie mysl.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2009-05-26, 21:59   

Przez lata przygotowywałem ulotki, racja, warto wrócić do tego!
Znajdę wzór, przerobię i wrzucę na ksero -

i do dzieła!

Pelu
Gość
Wysłany: 2009-05-26, 23:38   

ja zaluje,ze nie bylem,ale mam jeden w miesiacu wolny i bylem u rodzicow w odwiedzinach,podajecie wczesniej date,postarram sie cos pokombinowac w robocie

mam nadzieje,do zobaczenia

rafafaa
Gość
Wysłany: 2009-05-27, 08:34   

Lato jest, długie dni i jasne wieczory.... może by pommyśleć nad jakimś spotkaniem w tygodniu wieczorem, tak koło 19???
Prawda jest taka, że jak jest pogoda w wekend, to spot przegrywa z dziećmi, które na rowerek, spacerek, lody itp mają potrzebę wyjść...
Taka mała refleksja z mojej strony... ;-)

donkey
Gość
Wysłany: 2009-05-27, 11:44   

Sory że nie byłem, nowy nabytek zastrajkował i nie chciał opuścić garażu, a jak już zagadał to późno było ...a z grillem do was jechałem :(

Społem
Gość
Wysłany: 2009-05-27, 13:42   

No to ciesze sie ze beda jakies ulotki i moze to pomoże zwiekszyc frekfencje na spotach i ogólnie rozruszac zastane towarzystwo pasjonatów :)

grzybcio
Gość
Wysłany: 2009-05-28, 00:14   

Społem jestem pod wrażeniem brawo brawo [: jestem mega za ;] a co do postu rafafa to też niezły pomysł w ciągu tygodnia jakiś wieczorny grill to fajna rzecz ;] pozDDRawiam

Społem
Gość
Wysłany: 2009-05-28, 09:25   

to można by sie jakos stara trupa ustawic wieczorkiem w tygodniu i obgadac ustalic i zaczac cała akcje z ulotkami i ze spraszaniem posiadaczów trabantów :)

Społem
Gość
Wysłany: 2009-06-03, 17:03   

Kurcze i co z tymi spotami w koncu bedzie ??? Bo znowu sprawa przycichła :( a nadchodzi dlugi weekend z bozym cialem i bedzie troche wolnego czasu zeby sie zobaczyc i obgadac sprawe tych ulotek i spraszania trabantowych ludzi z krakowa na spoty ...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi