|
[SPOT] w Krakowie! |
| Autor |
Wiadomość |
grzybcio
Gość
|
Wysłany: 2009-05-20, 18:46
|
|
|
| No i pieknie bardzo ;p dozoba pozDDRo [: |
|
|
|
 |
Społem
Gość
|
Wysłany: 2009-05-21, 10:16
|
|
|
| No to do zoba w takim razie. Społem sie na pewno zjawi i przyciagnie za soba nowego posiadacza trabanta :) |
|
|
|
 |
Chany
Gość
|
Wysłany: 2009-05-21, 20:17
|
|
|
Witam, tak się składa że być może będę wtedy w Krk.
Także chętnie bym zajżał na takie spotkanie;)
a widze ze to Zabłocie jest dość obszerne także jakby można to podajcie tam jakiś numer domu, albo coś charakterystycznego;) |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2009-05-21, 21:37
|
|
|
Zobacz na mapkę - w samym jej centrum, na wysokości dwóch zakrętów, w pobliżu napisu "Wisła" :)
Na parkingu na Zabłociu poczekamy chwilkę, a potem pojedziemy w miejsce gdzie jeszcze nie było Trabantów :)
tematy, które i tak się pojawią:
- najbliższe zloty
- Trabi-Expo 2009
- krakowsko-małopolskie pomysły
Zbliżenie |
|
|
|
 |
fabisia
Gość
|
Wysłany: 2009-05-22, 15:18
|
|
|
| trabant stoi i na razie ni ma sily ani czasu :( smutno |
|
|
|
 |
Chany
Gość
|
Wysłany: 2009-05-22, 16:37
|
|
|
ok, dzięki, jak bede mogł zostać do tej godziny to napewno odnajde towarzystwo;)
a tak z innej beczki: gdzie jest w KRK lub niedalekiej okolicy giełda samochodowa, jakaś największa czynna w niedziele?
Byłbym wdzięczny, można na priv |
|
|
|
 |
Społem
Gość
|
Wysłany: 2009-05-26, 20:24
|
|
|
| Tak troche po spocie nadchodzi u mnie czas refleksji nad tym wydarzeniem. Bylo spoko, fajnie jak zazwyczaj ale troche mało trabantów było i to mnie martwi, a przecież po krakowie jeździ sporo trabancików. Może by juz dzis ustalic date i godzinie nastepnego spotu i w jakis sposób, czy to kartka za wycieraczka czy w korku, dac znac innym posiadacza ze w krakowie istnieje grupa fanów traba. Bo jak zobaczyłem w niedziele ile audi na spot na dachu galerii sie zjawiło to narodziła sie we mnie taka włąsnie mysl. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2009-05-26, 21:59
|
|
|
Przez lata przygotowywałem ulotki, racja, warto wrócić do tego!
Znajdę wzór, przerobię i wrzucę na ksero -
i do dzieła! |
|
|
|
 |
Pelu
Gość
|
Wysłany: 2009-05-26, 23:38
|
|
|
ja zaluje,ze nie bylem,ale mam jeden w miesiacu wolny i bylem u rodzicow w odwiedzinach,podajecie wczesniej date,postarram sie cos pokombinowac w robocie
mam nadzieje,do zobaczenia |
|
|
|
 |
rafafaa
Gość
|
Wysłany: 2009-05-27, 08:34
|
|
|
Lato jest, długie dni i jasne wieczory.... może by pommyśleć nad jakimś spotkaniem w tygodniu wieczorem, tak koło 19???
Prawda jest taka, że jak jest pogoda w wekend, to spot przegrywa z dziećmi, które na rowerek, spacerek, lody itp mają potrzebę wyjść...
Taka mała refleksja z mojej strony... |
|
|
|
 |
donkey
Gość
|
Wysłany: 2009-05-27, 11:44
|
|
|
| Sory że nie byłem, nowy nabytek zastrajkował i nie chciał opuścić garażu, a jak już zagadał to późno było ...a z grillem do was jechałem :( |
|
|
|
 |
Społem
Gość
|
Wysłany: 2009-05-27, 13:42
|
|
|
| No to ciesze sie ze beda jakies ulotki i moze to pomoże zwiekszyc frekfencje na spotach i ogólnie rozruszac zastane towarzystwo pasjonatów :) |
|
|
|
 |
grzybcio
Gość
|
Wysłany: 2009-05-28, 00:14
|
|
|
| Społem jestem pod wrażeniem brawo brawo [: jestem mega za ;] a co do postu rafafa to też niezły pomysł w ciągu tygodnia jakiś wieczorny grill to fajna rzecz ;] pozDDRawiam |
|
|
|
 |
Społem
Gość
|
Wysłany: 2009-05-28, 09:25
|
|
|
| to można by sie jakos stara trupa ustawic wieczorkiem w tygodniu i obgadac ustalic i zaczac cała akcje z ulotkami i ze spraszaniem posiadaczów trabantów :) |
|
|
|
 |
Społem
Gość
|
Wysłany: 2009-06-03, 17:03
|
|
|
| Kurcze i co z tymi spotami w koncu bedzie ??? Bo znowu sprawa przycichła :( a nadchodzi dlugi weekend z bozym cialem i bedzie troche wolnego czasu zeby sie zobaczyc i obgadac sprawe tych ulotek i spraszania trabantowych ludzi z krakowa na spoty ... |
|
|
|
 |
|
|