|
Całkiem nowa ;)) |
| Autor |
Wiadomość |
kuba_krakow
Gość
|
Wysłany: 2009-04-14, 23:42
|
|
|
jakbym ja założył taki temat to byście nie byli tacy @!#$ mili :D
zjebalibyśmy Cie zapewne ;) |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-04-15, 07:00
|
|
|
Wpadnij do mnie pokażę Ci moją kolekcję.....znaczków . Ale tak na poważnie. Nie ma specjalnie miejsca gdzie informacje zgenerowane są w jednym miejscu. Także musisz wykorzystać wszystkie źródła jakie Ci się uda.
Opcji masz do wyboru kilka: znajomi,książki, fora internetowe, kluby itp. Dodatkowo jeśli znasz języki a w szczególności niemiecki możesz przyczynić się do rozwoju informacji na temat . Sporo materiałów dostępnych jest jedynie po niemiecku. No i najważniejsze zloty oczywiście. Poznasz samochody, zobaczysz i wychwycisz różnice w budowie, rocznikach itp.
Tylko trzeba uważać bo to strasznie zaraźliwe |
|
|
|
 |
Nieznajoma
Gość
|
Wysłany: 2009-04-15, 12:50
|
|
|
No więc odpowiadam na wszystko.
To nie zadna podpucha. Piękny widok na trabanta mam na osiedlu, dwie uliczki odemnie mieszka znajomy posiadający takowy pojazd. Zawsze go mijam w drodze do pracy, czasem też mnie podwiezie, ale to nie za często. Na zlot, jeśli będzie oczywiście się postaram wybrać, jak nie będą chcieli mnie zabrać to na chama i pojadę :P Z historią się zapoznam, poczytam, poszukam i ewentualnie popytam jak będzie trzeba.
Ja jestem z małego miasteczka w Małopolsce, nienamierzalnie nie powiem więcej :P |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2009-04-15, 13:13
|
|
|
| a nieznajoma to kędziora kobieca osobowość :D |
|
|
|
 |
Społem
Gość
|
Wysłany: 2009-04-15, 13:14
|
|
|
| Jak z małopolski to zapraszamy na jakis spocik do krakowa. Chodziły słuchy że najbliższy bede przed pyrkomania w ostatni weekend kwietnia. |
|
|
|
 |
kuba_krakow
Gość
|
Wysłany: 2009-04-15, 14:00
|
|
|
a nieznajoma to kędziora kobieca osobowość :D
zastanawiające :D |
|
|
|
 |
Nieznajoma
Gość
|
Wysłany: 2009-04-15, 20:22
|
|
|
| No do Krakowa to kawałek, ale daleko nie mam ;) To myślę że by się dało coś wykombinować |
|
|
|
 |
Costa Und Bross
Gość
|
Wysłany: 2009-04-15, 20:42
|
|
|
nom a Kraków.... aaaa Kraków , Kraków .....
albo jestem przewrażliwiony albo sie znamy. i chyba wiem o Jaki Kraków chodzi.... i o jakie osiedle... i o jakiego Trabant-a (-y) |
|
|
|
 |
Nieznajoma
Gość
|
Wysłany: 2009-04-15, 21:05
|
|
|
| niecałe 60 km do Krakowa, ale wolę to niż nad morze jechać. Costa Und Bross, nie wiem czy się znamy. Jak bywasz w Oświęcimiu, to możliwe :) |
|
|
|
 |
Costa Und Bross
Gość
|
Wysłany: 2009-04-17, 08:09
|
|
|
bywam i tu i tam i nad morzem też ...
PozDDRawiam Cię
i Witamy w naszych progach. |
|
|
|
 |
grzybcio
Gość
|
Wysłany: 2009-04-19, 09:47
|
|
|
| no to w oświęcimiu też jest paru zapaleńców ;] a z trabem jak z kobietąjak mu nie dogodzisz to zarzuci fochem q: |
|
|
|
 |
Nieznajoma
Gość
|
Wysłany: 2009-04-23, 10:21
|
|
|
| napweno |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2009-04-27, 14:10
|
|
|
| to jak w Oswieciumiu to cie chyba znam... |
|
|
|
 |
Pudzian
Gość
|
Wysłany: 2009-04-27, 14:40
|
|
|
| Ciekawe czemu w wawie dziewczyn trabanciarek nie przybywa zawsze mozna było by wpasc na herbatke!!! |
|
|
|
 |
|
|