|
Poznań - rozpczęcie sezonu motorowego:) |
| Autor |
Wiadomość |
Krzysztof Michalak
Gość
|
Wysłany: 2009-03-02, 22:07
|
|
|
| Witam wszystkich trabmaniaków:) Tradycyjnie jak co roku w mojej gmine Suchy Las k/Poznania odbędzie się otwarcie sezonu motorowego( 4.04.2009).W rozpczęciu biorą udział motocykliści,quadowcy,klub samochodów terenowych i zabytkowych. Polega to na paradzie zorganizowanej po gminie z topieniem 'zimy' oraz jedzenie itp. itd. w zeszłym roku pokazał się klub Citroena z Suchego Lasu oraz kilka Miniaków. Jest to bardzo fajna propozycja na spędzenie nidzieli.Wszystkich zainteresowanych zapraszam na impreze:) (co do godziny to jeszcze podam info) PozDDRo Chris25 |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2009-03-03, 15:21
|
|
|
| Prawdziwe rozpoczęcie sezonu motocyklowego to jest tylko i wyłącznie w Częstochowie... gdzie raz w roku motory mogą jeździć przez centrum alej....:P |
|
|
|
 |
Kalisz / eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2009-03-03, 15:26
|
|
|
Chris ale 4 kwietnia to sobota A 5 w niedzielę i tak będziemy się spotykać w ZAKu więc można by się i spotkać na rozpoczęciu sezonu motorowego
Jestem za i jak będę mógł pojawię się ale zapewne nie przyjadę trabantem |
|
|
|
 |
Krzysztof Michalak
Gość
|
Wysłany: 2009-03-03, 19:23
|
|
|
| Kuba jednak daty mi się pomylily:) rozpoczecie jest 5.04.2009:) a co do Częstochowy to wiem bo co roku jestem:) |
|
|
|
 |
JOHNEK
Gość
|
Wysłany: 2009-03-04, 17:50
|
|
|
| eh:) jak dobrze pójdzie to pojawie się Suzuką:P albo czymś innym wkońcu utargać to 1,6 nie jest mi łatwo za mało śmigam:P ale pojawimy się:)-raczy;P |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2009-03-04, 19:05
|
|
|
| Krzysiek,a czym przyjeżdżasz? może byśmy się spotkali przy okazji rozpoczęcia? Zawsze to jakaś nowa znajomość...;) |
|
|
|
 |
Krzysztof Michalak
Gość
|
Wysłany: 2009-03-04, 22:46
|
|
|
| w tym roku jeszcze z ojcem na motorze jako pasażer ale jeszcze troche i sam bede smigal:D |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2009-03-07, 19:26
|
|
|
Prawdziwe ogólnopolskie otwarcia sezonu MOTOCYKLOWEGO, bo MOTOROWY to inaczej silnikowy, były organizowane w Warszawie przez Klub Miłośników Dawnej Motoryzacji Kardan. Organizatorzy położyli w 1999r imprezę na którą przez wiele lat zjeżdżało się się nawet i ponad tysiąc motocyklistów z całej Polski (z Częstochowy też;-) Wtedy przejął imprezę ktoś inny i zrobił z tego w latach następnych maszynkę do robienia pieniędzy w stylu lata z radiem. Wszystkie inne otwarcia mają charakter lokalny, co w żaden sposób nie umniejsza ich wartości |
|
|
|
 |
Kalisz / eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2009-03-07, 19:41
|
|
|
Tak czy siak w tym roku w Poznaniu będzie otwarcie sezonu Trabantowego, wszystkie inne mają charakter lokalny co w żaden sposób nie umniejsza ich wartości |
|
|
|
 |
Luker
Gość
|
Wysłany: 2009-03-18, 19:13
|
|
|
| Dokładnie tak i nie inaczej... |
|
|
|
 |
Krzysztof Michalak
Gość
|
Wysłany: 2009-03-22, 10:22
|
|
|
| Podaje teraz dokładne informacje. Rozpoczęcie będzie na godz.11.00 dnia 5.04.2009. Miejscem wyjazdu będzie parking hali widowiskowo-sportowej w Suchym Lesie(zaraz przy trasie nr 11) Zapraszam wszystkich zainteresowanych bo jest to wspaniała propzycja na niedziele:D PozDDRawiam |
|
|
|
 |
NBA
Gość
|
Wysłany: 2009-03-22, 18:52
|
|
|
| Kurcze, a ja właśnie rozkręcam Traba... |