Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
zwickau 2009 odwołano
Autor Wiadomość
aguska87
Gość
Wysłany: 2009-02-20, 15:23   

ktoś wie w jakim terminie jest w tym roku Zwickau?

Bartek Zawadzki
Gość
Wysłany: 2009-02-20, 15:31   

Dopiero z Mario o tym rozmawiałem. Nie wiem na ile oficjalna to informacja, ale na jednej z niemieckich stron podają:

19-21.06.2009

Jakby nie mogli w Boże Ciało zacząć...

Bartek Zawadzki
Gość
Wysłany: 2009-02-20, 15:34   

O, tu jest źródło
Nawet Gniezno uwzględnili...

Qbs
Gość
Wysłany: 2009-02-20, 19:08   

nie wiem czy jest sens jechac do Zwickau :/ euro stoi po 5zł, wjazd bedzie duuzo drozszy, a i czesci po ktore sie tam glownie jedzie nie stanieja, a wrecz odwrotnie.

Bartek Zawadzki
Gość
Wysłany: 2009-02-20, 21:28   

Ja spekuluję, że do czerwca na 4,5 spadnie. ALbo i niżej. Ale epskertem nie jestem. Było kupić na zaś w sierpniu :)
Poza tym słyszałem, że ostatnio bez rewelacji było w tym całym Zwickałowie. Czyli w tym roku będzie lepiej :D Może w końcu jakimś własnym trupem się przejadę...

J.J.
Gość
Wysłany: 2009-02-20, 22:48   

cfikał to @!#$

nawet sektora nie dadzą nam :(

JOHNEK
Gość
Wysłany: 2009-02-21, 00:04   

ja z tego co słyszałem euro sie utrzyma a złotówka na łeb... a żebyśmy mogli wejść w strefe euro troche pociumane to ale ponoć prawdziwe:P a no uwzględnili Gniezno bo się zgadalimy:) jak Pawlok z Kargulem:P i tam ekypa ma odwiedzić
My nach zwickau nie jechać bo zlota w Gnieźnie dopracowywać i pewnie od 21balować w GNO:P Więc zapraszać do PL Zwickau:P

Bartek Zawadzki
Gość
Wysłany: 2009-02-21, 00:28   

Ja już różne rzeczy w życiu słyszałem Johnek i jakoś przesałem ufać temu co słyszę.
Do czerwca jeszcze chwila, i tak każdemu się plany po 12 razy zmienią. Ale planujcie, planujcie.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2009-02-22, 20:42   

oficjalne żródło to jest www.supertrabi.de

na razie piszą o Trabi-Rallye 2009, który odbywa się przez tydzień przed ITT.

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2009-03-24, 17:49   

www.supertrabi.de - ODWOŁANO !!!!!!!!!!!!

emi
Gość
Wysłany: 2009-03-25, 19:43   

po miesiącu prób i poszukiwań organizatorzy i kierownictwo ITT poddali się. Od piętnastu lat zlot szczycił się wysokim poziomem, którego w tym roku nie można było już niestety zapewnić. W tym roku zostaje odowłany z powodów finansowych, rosnące koszty, tak bardzo potrzebni sponsorzy stoją przed dobliczem kryzysu, jaki nie ma porównania w latach poprzednich. Nie spełniły się też nadzieje na krótkoterminową finansową pomoc miasta, a w zadnym wypadku nie chciano przerzucac kosztów na uczestników i gości zlotu. Wszystko sobie przemyśleli w związku z tą decyzją. W skrócie - trzeba dbać o poziom zlotu a wszyscy uczestnicy i fani mają prawo do atrakcyjnej ofery na takim zlocie, a że organizatorzy już w poprzednich latach nieco cierpieli z powodu deficytu środków to w tym roku wyszło jak wyszło. Organizatorzy mają nadzieję że w 2010 zlot stanie na nogi w lepszej jakości. Decyzja podjęta zoastała dość wcześnie wiec trabifani mogą sobie na tem weekend coś innego zplanować. Konrad Naumann z Verein Internationales Trabant-Register (klub) mówi że mimo tegorocznych problemów zlot ma przyszłość, zlot zawsze opierał się na bezintersownej i dobrowolnej pracy organizatorów, klubów i fanów. Pod pewnymi względami zloty w przyszłosci będą inne, bardziej efektywne i byc może skromniejsze ale dlatego też świeższe i będące "powrotem do korzeni".on sam rozumie przyczyny zaistaniałej sytuacji i prosi fanów o to samo.

Qbs
Gość
Wysłany: 2009-03-25, 19:51   

no i bardzo dobrze bo kiła sie zaczeła tam robić.

JOHNEK
Gość
Wysłany: 2009-03-25, 20:22   

łooo to może ci co planowali odwiedzić Zwickau przybędą nach Gnezen??:)

STOJAN
Gość
Wysłany: 2009-03-25, 21:53   

A mnie sie tam podobało fajny prosty zlot bez zwiedzania miasta zabytków i jkiś gór tylko traby i zlot.

RAV
Gość
Wysłany: 2009-03-25, 23:03   

Mnie tam odwołanie nie martwi ;) 5 Zwickau'ów wystarczy.A rzeczywiście z roku na rok było słabiej,więc w 2008 wolałem zaliczyc zlot w Szwajcarii :) Coś za coś ;) Zawsze można jechac do Norwegii ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi