Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Barbarzyńska reklama!!!
Autor Wiadomość
FLAKu85
Gość
Wysłany: 2005-02-27, 23:26   

Qbs trabi jako reklama da się przeżyć ale jak widze traba który reklamuje skup złomu ma powybijane szyby zdemolowane wnetrze to już łezka w oku się kręci szkoda że tyle trabów musi tak zakończyć swoje żywota !!

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-02-27, 23:39   

FLAKu, bedziemy razem w pokoju na zlocie, cieszysz sie he he :-)

A blizej tematu, to ostatnio przy ul. pomorskiej jakas szkola jezykowa czy cos postawila trabanta na podescie jakims i pomalowali go w barwach niemieckich i polskich. Ale ma zaklejone szyby, wiec chyba juz tak skonczy, nie posluzy za srodek transportu, no i potem na szrot :-( (((

Pozdrawiam =]

Grzesiek N. [601]
Gość
Wysłany: 2005-02-28, 19:08   

To teraz cos optymistycznego...

Latem byłem na "gwarkach" w Tarnowskich Górach, ku mojej radości w pochodzie uczestniczyły idealnie wyremontowanie (życzę Wam takich) różowe Trabiki 601 służące za reklamę szkoły językowej, taka reklama jest na pewno skuteczniejsza i na pewno bardziej zwraca uwagę niz jakieś pomalowane szczątki Trabanta stojace przy drodze.

pozDDRawiam
Gzresiek

FLAKu85
Gość
Wysłany: 2005-03-02, 10:13   

Qbs spoko nie ma problemu tylko trzeba pogadać z lwym aby załatwił 3 osobowy bo odemnie jedzie jeszcze znajomy

Jakim
Gość
Wysłany: 2005-03-05, 12:23   

A w Gliwicach staje w różnych miejscach oczojebny różowiutki Trabancik 601 reklamujący burdel, a 600 z reklamą rozwozi kwiaty klientom owej kwiaciarni , a kombik 601 rozwozi obiady :-) . Dzięki niektórym ludziom interesu niejednemu Trabikowi udało się uciec śmierci spod kosy.

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2005-03-20, 23:45   

Tego od burdelu już nie ma ale co ciekawe bo ja do Gliwic codzienne jeżdze i ktoś mu notorycznie odkręcał tylnie klosze a teraz klub nocny pomalował jeszcze chamsko na różowo tarpana i lamucha. Z traba chyba zrezygnowali bo go nie widuje.

bRq
Gość
Wysłany: 2005-03-26, 00:52   

U mnie w Zielonej Gorze Trab WISI na 2 palach :( Reklama autokomisu. I ma bagaznik na dachu :P

mefisto666
Gość
Wysłany: 2005-03-29, 20:43   

czesc mam pytanko co powiecie i czy mnie poprzecie bo u mnie jest reklama na trabim stoi w auto myini jest cały kąpletny i chodzi mi po głowie zeby go delikatnie mówiać opierdzielic co wy na to bo trabi jest naprawde w zajebistym stanie a nawet jest na chodzie i tak mysle jak go rozbiore troche to gosciu go mi odda potem za darmo bo tak to nie chce sprzedać .i se malucha wstawi bo ma ich kilka.czy mnie popieracje??

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2005-03-30, 13:44   

Wiesz co Ty piszesz? chcesz rozebrac czyjegos Trabanta? tym bardziej ze jest w dobrym stanie? a skad wiesz ze nie jest oplacony itd. Moze go ktos niedlugo stamtad zabierze i bedzie smigal, jakbys sie czul gdyby ktos Ci traba rozbieral? Jezeli Ci tak na nim zalezy to idz do goscia i sie zapytaj czy Ci sprzeda bo stoi i sie marnuje a nie w taki sposob...
pozdro

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2005-03-30, 15:24   

pomysły na reklamę wydają się nie mieć granic....
TUTAJ jest Trabi który na moje oko jest "reklamą" kiegoś domorosłego murarza-kamieniarza....

pozddro 601s

mefisto666
Gość
Wysłany: 2005-03-30, 21:50   

sebastian ten trab jest ze złomu wzięty i nie ma dowodu on go se postawił i nie sprzeda bo ma kilka innych .

miodzia
Gość
Wysłany: 2005-04-09, 10:00   

hmm trabi w reklamie, nie mam nic osobiscie przeciwko, wiele aut jest reklamie.
trzeba sie z tym pogodzic, bardzo czesto ładniej wygladaja w reklamie niz jak jada na trasie gdzies...

BaseBall
Gość
Wysłany: 2005-05-01, 06:48   

W Poznaniu stoi ich jeszcze troche są pomalowane na żółto z reklamami jakies tam bzdurne naklejki i taki namiocik z napisami na dachu...najwięcej ich stało na os.Piastowskim nawet na cyryla widziałem jednego...i takiego raz zdemolowanegoo na piastowskim widzialem też..jak zdobęde cyfrówke to zrobie im zdjęcia i wam pokaże...

Pająk
Gość
Wysłany: 2005-05-03, 00:45   

Warszawa, rondo Waszyngtona, faktycznie stoi Trab reklamujacy wypozyczalnie przyczep. I to juz drugi, bo jednego ktoś podpalil. Kolejny stoi w raszynie w kierunku na Janki, bodajże wulkanizacja , a dalej na drodze od Radzymińskiej w Stronę Ząbek i Kawęczyna - warsztat reklamuje czy sklep z czesciami...

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-05-03, 12:51   

O jakim namiociku mowisz? Czyzby ten trab mil unikalny namoit dachowy made by DDR??? Czy jakis zwykly ktos na dach wsadzil?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi