|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
WOŚP '09 Warszawa |
| Autor |
Wiadomość |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2008-12-28, 16:33
|
|
|
wklejam:
"Towarzystwo Przyjaciół Volkswagena Garbusa "Garbiarnia" ma zaszczyt zaprosić do udziału w kolejnej paradzie samochodów klasycznych, old- i youngtimerów, z okazji XVII Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. W tym roku jak w roku ubiegłym, z czego się niezmiernie cieszymy, do organizowanej przez nas parady dołączą również motocykliści!
A wszystko będzie działo się w niedzielę, 11 stycznia 2009 roku.
Zbiórkę zaczynamy o 10:00 na Placu Teatralnym (na parkingu pod Teatrem Wielkim).
Parada, czyli powolny przejazd przez ulice Warszawy potrwa od godziny 11 do 13, potem mniej więcej do godziny 16:00 będziemy kwestowali na rzecz Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy na Rynku Nowego Miasta.
Parada rozpocznie się oficjalnie około godziny 11:00. Przejazd zacznie się ulicą Senatorską, a następnie ruszymy w ulice Wierzbowa, Plac Marszałka Józefa Piłsudskiego, Królewska, Grzybowski, Twarda, Emilii Plater, Aleje Jerozolimskie, Marszałkowska, Plac Konstytucji (nawrót), Marszałkowska, Aleje Jerozolimskie, Nowy Świat, Plac Trzech Krzyży (nawrót), Nowy Świat, Krakowskie Przedmieście, Miodowa, Plac Krasińskich, Bonifraterska, Konwiktorska, Zakroczymska, Wójtowska, Przyrynek, Rynek Nowego Miasta (postój)
Na Rynku odbędzie się pokaz aut zabytkowych, jeżeli chcesz zaprezentować swoje, zgłoś się pod podany niżej kontakt z krótką informacją o aucie. Jak co roku będziemy za datki do puszki wozili chętnych swoimi zabytkami, będzie ciepła herbata, będzie miejsce w którym ogrzać się będzie można.
Po zakończonej kweście przemieszczamy się na teren Uniwersytetu Warszawskiego, gdzie odpoczywamy i posilamy się ciepłym posiłkiem.
Tak było w ubiegłych latach:
2007
2008
Przypomnijmy, że celem XVII Finału WOŚP będzie Wczesne wykrywanie nowotworów u dzieci.
Kontakt w sprawie parady: Paweł Trębicki 'danon': tel. 0-692 995 050 e-mail: pawtre_at_gmail.com ". |
|
|
|
 |
J-23
Gość
|
Wysłany: 2009-01-02, 18:49
|
|
|
| Spoko, spoko, ja się wybieram. |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2009-01-04, 22:09
|
|
|
| Buuu :( Jedyne jeżdżące co mi zostało to Cordoba :(:(:( |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2009-01-04, 22:24
|
|
|
Radziecki, ja mam wolną miejscówkę jak reflektujesz |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2009-01-12, 22:53
|
|
|
| 2 w sensie 4 sztuki, zapomniałem o monstertruck i oczojebie Kuby:-) |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2009-01-13, 09:01
|
|
|
Na Rynku NM stał później jakiś cwaj. Więc jedna sztuka była. Dzięki Mateusz, że mogłem się zabrać |
|
|
|
 |
Barył
Gość
|
|
|
|
 |
Barył
Gość
|
Wysłany: 2009-01-13, 15:06
|
|
|
| ps.polecam oglądać w wysokiej rozdzielczości |
|
|
|
 |
Dany
Gość
|
Wysłany: 2009-01-14, 22:38
|
|
|
| Tak ku w woli wyjaśnienia to ten cwaj na rynku też polówką był. Nawet Wartburgów było więcej. |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2009-01-15, 13:28
|
|
|
| I tak nas było mało, bo połowa siedziała w pracy/szkole. Mam nadzieję, że za rok będzie nas więcej:-) |
|
|
|
 |
J-23
Gość
|
Wysłany: 2009-01-17, 17:22
|
|
|
DANY
Nie chodzi o Ciebie towarzyszu miły. Na 5 minut przyd końcem imprezy rzeczywiście pojawił się 2T moich kontrahętów (pozdro panowie!)
Na defiladzie były 4 (cztery) Trabanty 1.1, puźniej zostałem sam i dojechał zwei. Ale i tak na UW wjechałem tylko ja.
W każdym razie było miło,
o Trabantach się mówiło;
kto ma zweia, kto polówkę,
a kto nie.
PozDDRawiam |
|
|
|
 |
Maciek "Ziemniak
Gość
|
Wysłany: 2009-01-17, 22:09
|
|
|
| tez bylem tyle ze incognito z vampirkiem |
|
|
|
 |
Maciek "Ziemniak
Gość
|
Wysłany: 2009-01-17, 22:13
|
|
|
| z tego tylko wzgledu ze trab nie do konca porobiony,zreszta ze wzgledu na glebe nie wjechalbym na rynek |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2009-02-18, 12:46
|
|
|
Aż tak źle ze mną nie jest, żeby nie odróżnić 601 od 1,1 nawet stylizowanego |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|