Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
WOŚP Śląsk
Autor Wiadomość
Voo Doo
Gość
Wysłany: 2008-12-30, 15:54   

Siema wszystkim że tak powiem. Dostałem maila z informacją i jednocześnie zapytaniem czy uda nam sie zorganizować akcje dla WOSP z naszym udziałem. Miejsce Gliwice plac Krakowski :) Godzina jeszcze nie znana. Byłbym wdzięczny za info jak sie zapatrujemy i na ile osób można liczyć. Ze swojej strony chciałem dodać że to jest doskonały termin spota przy okazji ogrzania sie w jakiejś knajpie z tegow względu że jest do omówienia sprawa SilesiaFest bo zaszło pare istotnych zmian i trzeba jeszcze rozdać papierki dające władzę paru osobom. Czekam na Śląskie wypowiedzi w temacie.

Lokata
Gość
Wysłany: 2008-12-30, 19:49   

Ależ owszem czemu nie, my zapatrujemy się pozytywnie.

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2008-12-30, 22:01   

My tez bedziemy tylko wiecej kakretow..czyli gdzie o ktorej itd..

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2008-12-30, 23:28   

No siema jak sie dowiedziałem z kolejnego maila wspólnie z terenówkami z MUTT bedziemy to organizować. Ma byc parada pod eskorta policji szczegóły bedziemy dogrywać jeszcze na spocie 5 stycznia i w zależności od miejsca prosiłbym o ewentualne wsparcie działaczy z miasta ale to bedziemy jeszcze telefonicznie ustalać co i jak. Informacje co do spotu majacego sie odbyć 5.01.09 bedziemy znać 2 stycznia. Tyle wiem. Będe sie starał na bierząco i liczymy na obecność ze względu na nasze ustalenia zlotowe :)

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2009-01-04, 19:16   

Fresh Info dot spotu
Ów dnia 11.01.09 spotykamy sie razem z terenówkami na parkingu przy ulicy Andersa obok jednostki wojskowej o godzinie 11. Z tamtego miejsca parada na plac krakowski na godzine 12. Wiadomo tryb paradowy no i na tym placyku już będą nami koordynować.
Dla mniej zorientowanych co i jak w terenie z pomocą przyszło google maps, które specjalnie na tą okazje opracowało mapę Gliwic i dojazdu :))
1_36.jpg (164 KB)
Wersja z tzw. Starogliwicką tj. 88.
2_9.jpg (267 KB)
Tutaj od strony A4 musimy jechać jeden dalej z tego względu że pszczyńską mamy w przebudowie (węzła 3 poziomowego im sie zachciało)
Droga 78 prowadzi do serca Gliwic więc też nie powinno być większych problemów.
centrum.jpg (333 KB)
I oczywiście widok centrum

Czyli punkt zborny proponuje jakaś 10.45 na tego Andersa i stamdąd pomykamy potem zbijamy na jakaś miejscówke omówić to co najważniejsze w sprawie zlotu i mysle że na ciepły późny obiadek bedzie pora sie zmywać :))

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi