Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
o zlotach...
Autor Wiadomość
g-olab
Gość
Wysłany: 2008-11-19, 13:03   

spoko jak wpadniesz bedziez lepil traba ze sniegu a jak nie ze sniegu to z blotka ono jest zawsze ;p

robak
Gość
Wysłany: 2008-11-25, 02:09   

bardzo fajna sprawa bylo w Belchatowie jezdzenie "na dziure". kolumna aut, robilo sie ciemnawo, standardowe wygwizdowie na miejscu i ogolnie klimatycznie. lansik typu konkursy w centrum - tez fajne. w Pyrolandzie (moj faworyt), uwielbialem i nienawidzilem jednoczesnie jazdy do browarow. uwielbiam piwo prosto z kranu, klimat knajpy tamtejszej, a nienawidzilem, ze zawsze jako kierowca tam bylem ;] czyli brakowalo takiego dnia, kiedy to rano jakis lansik w miescie, a po poludniu wiara w autobus i sio na browara prosto z kranika. tor poznan? rewelacja! takie cos to naprawde impreza samochodowa. skoro jest w okolicy cos tak mocno zwiazanego z motoryzacja, to jest to sluszne by tam pojechac. nie krytykuje tutaj innych zlotow na ktore udalo mi sie przybyc. po prostu pisze to co najbardziej mi sie podobalo. kazdy zlot mial cos w sobie. najlepiej i tak wspominam najdluzszy zlot na ktorym bylem, a w sumie najdluzszy wyjazd urlopowy, gdzie plastikiem sie jezdzilo codziennie w nowe miejsca, to wyjazd na woodstock do zar, a potem I objazdowy zlot aut komunistycznych. co sie tyczy poznania, to wiem... nie jestem obiektywny. tam nie ciagnie mnie tylko sama ziemia, ale pyrolandowe klimaty i glownie bigole. kazdy ma w koncu jakies ciagotki hehe. co sie tyczy picia, to wszystko jest ok, do momentu kiedy sie pije i bawi. wku.. mnie natomiast, jak ktos sie nawali, a potem swiruje, albo dochodzi do bijatyk, a i takie przypadki mialy miejsce. takich sie powinno eliminowac i nie wpuszczac na zlot kolejny. jeszcze bardziej irytujace jest, jak ktos wsiada za kierownice, a jest pijany. tego na szczescie na zlotach jest najmniej, ale i to widzialem (tu nie mowie tylko o zlotach kartonow, ale innych na ktorych bylem). a konkursy i zabawy, choc oklepane, to milo jest je zobaczyc po raz kolejny i patrzec jak "nowe pokolenia" pobijaja (lub nie) nasze rekordy z poprzednich zlotow. fajne sa konkurencje, kiedy to panie robia to, co zwykle robia faceci - zmiana kola na czas itp. ale... tu mozna by pisac i pisac co bym chcial na zlocie. jak na razie wiekszosc z nich wspominam bardzo cieplo, wiec jesli sytuacja sie bedzie utrzymywac, to napewno bedzie dobrze. zwiedzanie jednak powinno byc czescia zlotow. jak juz sie jedzie te XXX km, to jak dla mnie owszem w celu wypicia browara jak najbardziej, ale przydaloby sie jednak cos odwiedzic, poznac itp. tak, zeby potem miec co opowiadac, a nie "bylem w lodzi", "co widziales?", "niebo, bo wstac nie moglem tak bylem naj..".

xiędzu
Gość
Wysłany: 2008-11-25, 19:41   

"bylem w lodzi", "co widziales?", "niebo, bo wstac nie moglem tak bylem naj..".

świnta racja robak... a znamy takich co zloty tylko z opowiadań pamiętają i zdjęć jak ktoś zrobi...

J.J.
Gość
Wysłany: 2008-11-25, 20:51   

jest darcik jest imprezka :)

pic z piatku na sobote i od poloodnia zwiedzanie :) o :)

KUZYN353
Gość
Wysłany: 2008-11-26, 13:40   

Jedni chlają inni skarpetek nie zmieniają... Byle burd nie robili i butów nie ściągali w towarzystwie.

robak
Gość
Wysłany: 2008-12-17, 18:20   

kuzyn: swiete slowa :)

Pasjonat
Gość
Wysłany: 2008-12-17, 18:40   

Kuzyn na Prezydenta :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi