|
TRABIEXPO 2008 NAKLEJKI |
| Autor |
Wiadomość |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2008-10-16, 08:30
|
|
|
Ważne info (dlatego pozwoliłem sobie na nowy temat, by był zauważony)
MAMY JUŻ DODRUK NAKLEJEK ZLOTOWYCH TRABIEXPO 2008 (tych zielonych).
ZGODNIE Z OBIETNICĄ - KAŻDA OSOBA ZAREJESTROWANA NA ZLOCIE, KTÓRA NIE DOSTAŁA TAKIEJ NAKLEJKI (W PEWNYM MOMENCIE ZABRAKŁO) MOŻE JĄ OTRZYMAĆ W RAMACH PONIESIONEJ OPŁATY ZLOTOWEJ.
MOŻLIWOŚCI JEJ UZYSKANIA SĄ NASTĘPUJĄCE:
- poczta polska - na adres admin@trabiexpo.pl należy przesłać IMIE i NAZWISKO + ksywa oraz pełny adres do wysyłki. Jeśli wasi znajomi także nie dostali tych naklejek, podajcie ich imiona i nazwiska + ksywy i wyślemy wszystkim razem (wysyłka każdemu z osobna nie jest możliwa)
- odbiór osobisty w Krakowie po wcześniejszym umówieniu się ze ZBuKiem (admin@trabiexpo.pl)
- odbiór na najbliższych zlotach (jakaś jedna osoba z Krakowa, która będzie jechać na zlot, będzie mieć te naklejki ze sobą - dla pewności przed zlotem prosimy o zapytanie na admin@trabiexpo.pl)
ZGŁOSZENIA NA WYSYŁKĘ POCZTĄ POLSKĄ PRZYJMUJEMY OD DZIŚ DO 31 PAŹDZIERNIKA - PO 31 PAŹDZIERNIKA ZREAZLIUJEMY WSZYSTKIE WYSYŁKI.
Po tym terminie nie będzie możliwa wysyłka pocztą - jedynie osobiście w Krakowie u ZBuKa albo na zlotach.
Pozdrawiamy i jeszcze raz przepraszamy wszystkich za zamieszanie związane ze zbyt małym nakładem tych naklejek. |
|
|
|
 |
Mariusz Kielce
Gość
|
Wysłany: 2008-10-20, 17:08
|
|
|
| mam pytanie byłem obecny na zlocie tylko, że się nie rejestrowałem. czy istniała by mozliwoaś uzyskania tej naklejki jeżeli trzeba zaplace tylko podaj nr konta na prv moje gg 528345. |
|
|
|
 |
Cost'a Und Brossu
Gość
|
Wysłany: 2008-10-23, 12:35
|
|
|
zBq mam pytań pare
Kolega Radosław z Ekipy siemianowice śląskie miał naklejke startową 81 bardzo mu na niej zależy (wycieraczka mu ją strąciła) a naklejka pamiątkowa straciła klej czy dałbyś rade te 2 naklejki wykonać ??
był zarejestrowany i mieszkał w domq 95 niepamiętam nazwiska od niego ale bardzo prosił jak chodzi o odbiór to co tydzień jestem w KRK chyba w piątki to mógłbym to odebrać - hala grzygóżecka .... |
|
|
|
 |
Cost'a Und Brossu
Gość
|
Wysłany: 2008-10-23, 12:40
|
|
|
| ZBuK sory za literówke |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2008-10-23, 14:31
|
|
|
| Mogę dać mu inny numer (bo kilka zostało) a zlotowe zielone też są. Pisz na maila powiem Ci jak je odberać (pracuję bardzo blisko Hali Grzegórzeckiej) |
|
|
|
 |
Cost'a Und Brossu
Gość
|
Wysłany: 2008-10-23, 17:53
|
|
|
to jak bede w krk to Ci dam dzień wczesniej znac i sie tam gdzies spotkamy
no ja pracuje na Hali ....albo tuż przyniej.
ok to dasz mu inny nr |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2008-10-26, 20:35
|
|
|
| Wyslalem maila :) |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2008-10-28, 09:21
|
|
|
PRZYPOMINAM: DO KOŃCA TYGODNIA PRZYJMUJEMY ZAPISY NA NAKLEJKI, DLA TYCH DLA KTÓRYCH W KRAKOWIE ZABRAKŁO.
KONIECZNIE WYSYŁAJCIE ZGŁOSZENIA NA ADMIN@TRABIEXPO.PL - PO 1 LISTOPADA WYŚLEMY ZAMÓWIONE NAKLEJKI RAZ i nie będzie możliwości ich wysyłki raz jeszcze (jedynie na zlotach lub osobiście w Krk) |
|
|
|
 |
Benek Kielce
Gość
|
Wysłany: 2008-11-06, 20:51
|
|
|
| Czy wiadomo cos wiecej o wysylce naklejek? Troche sie niecierpliwie... |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2008-11-07, 09:23
|
|
|
| Po zebraniu wszystkich danych i spakowaniu towaru w koperty DZIŚ WYSYŁAM NAKLEJKI. Każdy kto napisał maila i PODAŁ DANE naklejkę powinien otrzymać w przyszłym tygodniu - jeśli się tak nie stanie proszę o kontakt ADMIN@TRABIEXPO.PL |
|
|
|
 |
MarkusM
Gość
|
Wysłany: 2008-11-12, 08:15
|
|
|
Witam.
Naklejki otrzymałem. Dziękuję bardzo.
Jeszcze raz ukłony w stronę organizatorów zaimprezei poważne podejście do sprawy.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
grzybcio
Gość
|
Wysłany: 2008-11-12, 19:50
|
|
|
| na spocie w Gliwicach będzie możliwość zdobycia też naklejki zlotowej z TrabiExpo 2008!!!!! |
|
|
|
 |
Benek Kielce
Gość
|
Wysłany: 2008-11-12, 20:13
|
|
|
| Pieczatka na kopercie 07.11.08. Otrzymalem 12.11.08. W srodku 3 naklejki. dokladnie tak, jak mialo byc. W imieniu swoim, Robka i Radka: DZIEKUJE. |
|
|
|
 |
|
|