|
[ZLOT] Mikołajki - Ważne! |
| Autor |
Wiadomość |
g-olab
Gość
|
Wysłany: 2008-10-12, 19:08
|
|
|
yoooolllll tutaj ja Pan Golab
Jak wiecie badz nie wiecie, zlot w Gdansku - Mikolajki zawsze byl organizowany przez Jajera,
ale Jajer nie jest w stanie zorganizowac tego zlotu bo jest zabiegany itp.
Dobra przechodze do meritum, Ja (Pan Golab)i On (Pan Kajetan)i On (Pan Anal) chcemy pociagnac ten zlot, ale musimy wiedziec ile jest chetnych poniewaz chcemy juz cos organizowac i nie wiemy ile chce was przyjechac.
Wstepne informacje:
Rzecz ma sie dziac w osrodku "Dorota" www.lapino.pl, jest on polozony 15 km od gdanska w srodku lasu(przynajmniej tak to wygladalo w nocy ;p), nocleg bedzie w domkach ogrzewanych i w extar standardzie takim jak widac na stronie. Teraz zajade z niemilymi informacjami,
ceny:
Oplata to kolo 130-150 zloty od osoby, w cenie miejsce do spania, dwa obiady, organizowane ognisko z cudza kielbasa, sala imprezowa(mila pani powiedziala ze ona zorganizuje imprezke, czyli jakis miusq i ma byc mozliwosc kupienia alku, o reszczcie sie dowiem jak juz bedzie wiadomo czy sa chetni), wspominala tez o jakis innych atrakcjach, ale nie pamientam;p oooo cos wspominala o kuligu ;p
Program zlotu zostanie jeszcze wymyslony bo rozmawiamy z policja i innymi fajnymi istytucjami, ktore moga nam zapewnic fajne atrakcje np.wjazd na straowke w gansku( policja organizuje festyn mozna o tym pomyslec :P), to wszytko sie okarze bo w tym roku z tego co pamiantam mial byc Sopot, nie bede pisal juz o tym ze bede gry konkursy i nagrody i sraty pierdaty ;p
Termin jak to mikolajki wypadaja 5-7 grudzien. Prosze tylko zeby osoby zainteresowane pisaly w tym temacie czyli kto i ile osob.
Jak ktos chce pogadac to na priv. gg 7074267
P.S. Zapraszam na strone osrodka tam sa opisane warunki i zdjecia osrodka. www.lapino.pl |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2008-10-12, 20:11
|
|
|
to ja poprosze o rezerwacje
4 osoby
2 pojazdy zastepcze.... |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2008-10-12, 20:35
|
|
|
jest szansa ze my wpadniemy, moze nawet dwa autka ale niestety zastepcze.
obawiam sie, ze wyjdzie z tego zlot trabanciarzy w autach zastepczych :) |
|
|
|
 |
JOHNEK
Gość
|
Wysłany: 2008-10-12, 20:44
|
|
|
| Rozumiem cena za jeden nocleg tak?? I jaka opłata zlotowa miała by być?? Bo chciałbym przekalkulować ile wyjazd by mnie wyniósł:) Obiecałem ci więc chciałbym dotrzymać słowa. |
|
|
|
 |
g-olab
Gość
|
Wysłany: 2008-10-12, 20:49
|
|
|
| jest szansa ze my wpadniemy bardzo prosic o liczby bo to dosc istotne :) musi sie znalesc minimum 40 chetnych osob ;p |
|
|
|
 |
g-olab
Gość
|
Wysłany: 2008-10-12, 20:50
|
|
|
| 130-150 zloty to jest cena za caly pobyt z wliczona oplata na prezenty :) |
|
|
|
 |
JOHNEK
Gość
|
Wysłany: 2008-10-12, 22:47
|
|
|
| ale doba 130 czy 2 nocki?? to tez wazne... a jesli juz z gniezna to Ja z laska ale to kwestia kosztow moze wiecej osob golab narazie pytam... |
|
|
|
 |
g-olab
Gość
|
Wysłany: 2008-10-13, 00:26
|
|
|
Oj JOHNEK ,JOHNEK nie uwaznie czytasz :P , albo ja nie uwazeni pisze ;p.
Pobyt za dwie doby od 5 grudnia wiczor do niedzieli 7 grudnia jakiejs nie znanej mi godziny, razem z oplata zlotowa kosztowac jedan osobe bedzie 130-150zloty, w zaleznosic jakie rozrywki wybierzemy :), w cenie wliczone dwa obowiazkowe obiady :).
Jak sa jeszcze jakies nie jasnosci prosze na GG :), wytlumacze z przyjemnascia :) |
|
|
|
 |
Paweł Filipczak
Gość
|
Wysłany: 2008-10-13, 02:01
|
|
|
| 1 chetny |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2008-10-13, 07:04
|
|
|
| Jak wymyślą monitor z opcją pięści to składamy się dla jONKA. |
|
|
|
 |
JOHNEK
Gość
|
Wysłany: 2008-10-13, 08:42
|
|
|
jak zawsze nabijacz postów się odezwał... OT.
Gołąb to możliwe, że od nas 2 osoby się by wybrały rusze temat w weekend i dam znak czy jest ktoś jeszcze za. |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-10-13, 11:20
|
|
|
| to było akurat smieszne :D |
|
|
|
 |
Galant - YuLaS
Gość
|
Wysłany: 2008-10-14, 12:04
|
|
|
Witam!
Jak widzę ośrodek inny wiec humor mi się poprawił i chęć większa.
Czyli 150 kładę i nie ma ukrytych opłat typu opłata za auto czy organizacyjne?
Czy pojawi się konkretniejszy plan?
Pozdrawiam
PS Postaramy się Trabim przyjechać :D |
|
|
|
 |
g-olab
Gość
|
Wysłany: 2008-10-14, 12:43
|
|
|
| Jooo nie ma ukrytych oplat, ale nie wiem czy dojdzie do zlotu bo wiele osob mowi ze duza kasa, a ja wcale nie przecze, postarm sie jeszcze poszukac tanszego osrodka, pensionatu ale nic nie obiecuje |
|
|
|
 |
Bart
Gość
|
Wysłany: 2008-10-14, 18:03
|
|
|
| A jezeli ktos wpadnie na jeden cały dzien (spotkac sie, pogadac, zjesc kielbase, napic sie..) bez noclegu to jaka oplata ?? |
|
|
|
 |
|
|