Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
terminy ZLOTY 2oo9
Autor Wiadomość
James
Gość
Wysłany: 2008-10-10, 15:19   

Z Tobą też, ale Bochen też dobry kompan do picia wódeczki:D
Nie rozumem o co chodzi... Johnek cały czas o jakiejś elitarności... Stary, ja nie jestem w CT, a na każdym zlocie bawię się świetnie, zarówno z ludźmi z CT, jak i z tymi co do CT nie należą, a na paru zlotach już byłem:/ Więcej, nawet nie wiem kto jest w CT, a kto nie... Może powiesz mi jak mam zauważyć tą elitarność, bo może jestem gorszy, a o tym nie wiem i tego nie widzę??? Wydaje mi się, że sam może masz jakieś kompleksy i wmawiasz sobie, że ci z CT to jakaś elita i czujesz się gorszy, a może po prostu w Gnieźnie jest coś nie halo i jak przyjeżdża ktoś z CT, to zaraz krzywo się na niego patrzy i mówi, że elita przyjechała... Nie wiem, nie byłem w Gnieźnie i żałuję, postaram się to nadrobić w przyszłym roku, ale zauważyłem, że Ty najwięcej płaczesz nad jakąś elitarnością, podczas gdy inni nie widzą żadnego problemu... Wyluzuj, jak masz robić zlot, to rób i chwała Ci za to, a kto ma przyjechać to i tak przyjedzie i jak ma się dobrze bawić, to będzie się dobrze bawił, niezależnie czy jest w CT, czy nie...

Jendrej
Gość
Wysłany: 2008-10-10, 15:20   

James, a kto ty?

James
Gość
Wysłany: 2008-10-10, 15:23   

To było inaczej:P James, a kto Ty w ogóle jesteś;)

Jendrej
Gość
Wysłany: 2008-10-10, 15:45   

a tam sie czepiasz ;p

Jendrej
Gość
Wysłany: 2008-10-10, 15:45   

btw
tamto to maczane w strychninie chyba bylo dziwne w uj :/

James
Gość
Wysłany: 2008-10-10, 15:55   

:/ Nie wiem, kobieta zabroniła mi próbować:P Ale jak to sie mówi, darowanemu koniowi w zęby sie nie zagląda:D

James
Gość
Wysłany: 2008-10-10, 16:10   

A tak btw., planujecie na Pomorzu coś na grudzień??? Bo taki jakiś niedosyt czuję, za mało zlotów w tym roku odwiedziłem, pojechałbym gdzieś jeszcze;)

g-olab
Gość
Wysłany: 2008-10-10, 16:25   

Jezeli zalatwie nocleg co nie jest takie chop siup, to bedzie, problem polega na tym ze nie ma fajnej lokalizacji a siedziec w jakiejs melinie to mija sie z celem.

Jendrej
Gość
Wysłany: 2008-10-10, 16:31   

a te domki obok ex motokrosu ?

g-olab
Gość
Wysłany: 2008-10-10, 16:35   

podaj namiar dokladniejszy to zajade i zapytam jak to wyglada, w weekend moze z kajtkiem do lapina zajedziemy zapytac o domki.

James
Gość
Wysłany: 2008-10-10, 16:40   

Aha, czyli coś się dzieje:D No to trzymam kciuki:D

JOHNEK
Gość
Wysłany: 2008-10-11, 16:53   

James... nie bede tego tematu ruszac tutaj chcesz sie dowiedziec odezwij sie na priv. juz i tak jestem wyklety przez pare osob z ct. nie mam nic do klubu tylko do podejscia paru osob!! reszcie ave ze kochaja trabanta ze jezdza na zloty i szacun!!

Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
Wysłany: 2008-10-11, 21:10   

James jak Cię korci to za tydzień Praga :D

James
Gość
Wysłany: 2008-10-11, 22:38   

Korci, korci, tylko nie mam czym jechać:( Czekam, może Czajnik sie odezwie i z nim bym sie zabrał... No i nie wiem jeszcze kiedy będę się bronił, a to też ważne, bo muszę się cokolwiek przygotować:P

klakson
Gość
Wysłany: 2008-10-12, 00:01   

hmmm, a mnie sie belchatow nie podobal...

dlaczego mam wrażenia ze problemem gniezna jest osoba johnka?? nic osobistego, serio

pochwa dla zbuka za expo ... oby tak dalej

sam temat mi sie bardzo podoba, zawsze bardzo chcialem miec rok wczesniej zarys co gdzie i kiedy- sluszne i zacne

fakt, czlowieka ciagnie za granice, wiec pieknie by bylo pomieszac co w kraju ze zlotami, poza ganica i wplesc do tego inne imprezy, ale to juz chyba za duzo

ogolnie ostanio jestem jakos tak nastawiony ze nie przeszkadza mi czy bedzie osiem zlotow w miesiacu czy jeden na pol roku i tak pojade na ten ktory bede chcial/bede mogl

dla wszystkich onanow szacun ...

pozdrawiam i oczywiscie odpowiedzialnosc za slowa biore wylacznie na siebie, bez zadnej elity itd ... :)

http://pl.youtube.com/watch?v=7z5JWdZ5dS0

ddr

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi