|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
terminy ZLOTY 2oo9 |
| Autor |
Wiadomość |
James
Gość
|
Wysłany: 2008-10-10, 15:19
|
|
|
Z Tobą też, ale Bochen też dobry kompan do picia wódeczki:D
Nie rozumem o co chodzi... Johnek cały czas o jakiejś elitarności... Stary, ja nie jestem w CT, a na każdym zlocie bawię się świetnie, zarówno z ludźmi z CT, jak i z tymi co do CT nie należą, a na paru zlotach już byłem:/ Więcej, nawet nie wiem kto jest w CT, a kto nie... Może powiesz mi jak mam zauważyć tą elitarność, bo może jestem gorszy, a o tym nie wiem i tego nie widzę??? Wydaje mi się, że sam może masz jakieś kompleksy i wmawiasz sobie, że ci z CT to jakaś elita i czujesz się gorszy, a może po prostu w Gnieźnie jest coś nie halo i jak przyjeżdża ktoś z CT, to zaraz krzywo się na niego patrzy i mówi, że elita przyjechała... Nie wiem, nie byłem w Gnieźnie i żałuję, postaram się to nadrobić w przyszłym roku, ale zauważyłem, że Ty najwięcej płaczesz nad jakąś elitarnością, podczas gdy inni nie widzą żadnego problemu... Wyluzuj, jak masz robić zlot, to rób i chwała Ci za to, a kto ma przyjechać to i tak przyjedzie i jak ma się dobrze bawić, to będzie się dobrze bawił, niezależnie czy jest w CT, czy nie... |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-10-10, 15:20
|
|
|
| James, a kto ty? |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2008-10-10, 15:23
|
|
|
| To było inaczej:P James, a kto Ty w ogóle jesteś;) |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-10-10, 15:45
|
|
|
| a tam sie czepiasz ;p |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-10-10, 15:45
|
|
|
btw
tamto to maczane w strychninie chyba bylo dziwne w uj :/ |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2008-10-10, 15:55
|
|
|
| :/ Nie wiem, kobieta zabroniła mi próbować:P Ale jak to sie mówi, darowanemu koniowi w zęby sie nie zagląda:D |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2008-10-10, 16:10
|
|
|
| A tak btw., planujecie na Pomorzu coś na grudzień??? Bo taki jakiś niedosyt czuję, za mało zlotów w tym roku odwiedziłem, pojechałbym gdzieś jeszcze;) |
|
|
|
 |
g-olab
Gość
|
Wysłany: 2008-10-10, 16:25
|
|
|
| Jezeli zalatwie nocleg co nie jest takie chop siup, to bedzie, problem polega na tym ze nie ma fajnej lokalizacji a siedziec w jakiejs melinie to mija sie z celem. |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-10-10, 16:31
|
|
|
| a te domki obok ex motokrosu ? |
|
|
|
 |
g-olab
Gość
|
Wysłany: 2008-10-10, 16:35
|
|
|
| podaj namiar dokladniejszy to zajade i zapytam jak to wyglada, w weekend moze z kajtkiem do lapina zajedziemy zapytac o domki. |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2008-10-10, 16:40
|
|
|
| Aha, czyli coś się dzieje:D No to trzymam kciuki:D |
|
|
|
 |
JOHNEK
Gość
|
Wysłany: 2008-10-11, 16:53
|
|
|
| James... nie bede tego tematu ruszac tutaj chcesz sie dowiedziec odezwij sie na priv. juz i tak jestem wyklety przez pare osob z ct. nie mam nic do klubu tylko do podejscia paru osob!! reszcie ave ze kochaja trabanta ze jezdza na zloty i szacun!! |
|
|
|
 |
Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
|
Wysłany: 2008-10-11, 21:10
|
|
|
| James jak Cię korci to za tydzień Praga :D |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2008-10-11, 22:38
|
|
|
| Korci, korci, tylko nie mam czym jechać:( Czekam, może Czajnik sie odezwie i z nim bym sie zabrał... No i nie wiem jeszcze kiedy będę się bronił, a to też ważne, bo muszę się cokolwiek przygotować:P |
|
|
|
 |
klakson
Gość
|
Wysłany: 2008-10-12, 00:01
|
|
|
hmmm, a mnie sie belchatow nie podobal...
dlaczego mam wrażenia ze problemem gniezna jest osoba johnka?? nic osobistego, serio
pochwa dla zbuka za expo ... oby tak dalej
sam temat mi sie bardzo podoba, zawsze bardzo chcialem miec rok wczesniej zarys co gdzie i kiedy- sluszne i zacne
fakt, czlowieka ciagnie za granice, wiec pieknie by bylo pomieszac co w kraju ze zlotami, poza ganica i wplesc do tego inne imprezy, ale to juz chyba za duzo
ogolnie ostanio jestem jakos tak nastawiony ze nie przeszkadza mi czy bedzie osiem zlotow w miesiacu czy jeden na pol roku i tak pojade na ten ktory bede chcial/bede mogl
dla wszystkich onanow szacun ...
pozdrawiam i oczywiscie odpowiedzialnosc za slowa biore wylacznie na siebie, bez zadnej elity itd ... :)
http://pl.youtube.com/watch?v=7z5JWdZ5dS0
ddr |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|