|
FRYDEK MISTEK 2008 |
| Autor |
Wiadomość |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2008-09-11, 15:11
|
|
|
| My niestety nie dojedziemy bo nam się koła grzeją... :(( |
|
|
|
 |
Eugeniu
Gość
|
Wysłany: 2008-09-11, 19:47
|
|
|
| My też sie wybieramy do Frydka, powinniśmy dojechać przed południem w piątek do Luciny :) |
|
|
|
 |
Kozak
Gość
|
Wysłany: 2008-09-11, 20:38
|
|
|
| Lewy ja też pracowałem na targach w Bielsku Białej a nie widzieliśmy się kolejny raz. Może na wiosnę będzie okazja. Powiedzcie mi gdzie dokładnie jest ten zlot bo dojadę tam dopiero w sobotę. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2008-09-12, 13:51
|
|
|
Pozdrówcie ekipę z Frydka i zaproście proszę do Krakowa.
Ja niestety nie przyjadę nawet na chwilkę - "sobota pracująca" ze służbowym gościem z Niemiec :( |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2008-09-13, 03:51
|
|
|
| Ja właśnie kończe kawe i ruszam.do zobaczenia na miejscu. sam sobie życze szerokiej i równej drogi hhehe:-) |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2008-09-14, 14:11
|
|
|
| Noi dotarłem do domu cały i zdrowy,Landryna tym razem spisała się na medal:-)Byłem tylko sobote i niedziele rano ale było extra .Pozdrawiam całą ekipe z Polski . Do zobaczenia w Krakowie.pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kozak
Gość
|
Wysłany: 2008-09-14, 15:46
|
|
|
| My też dojechaliśmy do Bielska-Białej bez problemów. Pozdrawiamy ekipę która rozstała się z nami w Bielsku. Do zobaczenia w Krakowie |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2008-09-14, 16:07
|
|
|
łódź ku%^$ :P
dojechaliśmy cali i bez przygód. dziekujemy i do zobaczenia :) |
|
|
|
 |
Karola
Gość
|
Wysłany: 2008-09-14, 16:25
|
|
|
| my też jesteśmy- pozdrawiam i do zobaczenia!! |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2008-09-14, 16:59
|
|
|
Pozdrawiam was Czule. Tym razem krótko i treściwie Dzięki wszystkim za wszystko bo nie sposób by wymieniać w szczegółach bo nie mamy tyle miejsca do zapisania. Jak zawsze było bezcennie :))
Agulka87 nadrobimy w Krakowie teraz juz musimy :)) |
|
|
|
 |
grzybcio
Gość
|
Wysłany: 2008-09-14, 21:53
|
|
|
| No prócz incydentu z przyczepką w Bielsku to zlot uważam za baaaaaaaaardzo udany i bardzo zacny [: wybaczcie że nie pożegnałem się ze Ślunskiem. Ruda!!!! śląska [: tak więc przyjedźcie że, do krakowa ;] pozDDRawiam |
|
|
|
 |
grzybcio
Gość
|
Wysłany: 2008-09-14, 22:34
|
|
|
| i jeszcze przepraszam że, niektórym podałem złą datę TrabiExpo!! tak więc przekażcie wszystkim obecnym że się jeb....łem ;] pozDDRawiam |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2008-09-14, 22:37
|
|
|
| Ja generalnie jeżeli moge to spłentować to mówie tak: Tego sie nie da opowiedzieć tam poprostu trzeba być i to chyba dotyczy sie wszystkich imprez tego typu :)) |
|
|
|
 |
czajnik
Gość
|
Wysłany: 2008-09-15, 06:42
|
|
|
Witajcie my też cali i zdrowi dojechaliśmy do domu ok 21 .Zlot jak zawsze ok ,Pozdrowienia dla wszystkich i pamiętajcie że pić to trzeba z umiarem !!!
a nie ADIKIEM!!! |
|
|
|
 |
Anamoon & Rambo
Gość
|
Wysłany: 2008-09-15, 11:00
|
|
|
Racja Czajnik z tym umiarem. Wątroba to mnie jeszcze teraz boli :)
A taraz z innej beczki - dziękujemy wszystkim za niesamowitą zabawę. W te zimne wieczory atmosfera była naprawdę rozgrzewająca.
A do domu dojechalismy szczęśliwie z nadzieją, że się wszyscy zobaczymy na Trabi-Expo. |
|
|
|
 |
|
|