|
ZŁOMBOLOWY RAJD :) |
| Autor |
Wiadomość |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2008-09-10, 12:38
|
|
|
Ja tak nie uważam! A ty zaufaj mi, że tak nie jest :) Mimo, że polówki nie rozłożę i nie złożę na ruchliwym skrzyżowaniu bo to nie dwusów ale złego słowa nie mogę powiedzieć. Mi pasi i tyle. Zaczynałem od 601s, jak w podpisie więc mam porównanie. Nie myślałem, że ktoś, kto się uważa za miłośnika i fana Trabanta przerysowuje i odcina się od TRABANTA polo. W takim razie ci co pchają do budy Traba nowoczesne wynalazki i mocne silniki typu 1.8 kim są? No bo dla posiadaczy dwutaktów nie są trabanciarzami. Taki mi się wniosek nasuwa po niektórych głupich i dziecinnych komentarzach. A zresztą w waszym wieku też nie widziałem świata poza Trabantem 601...
Podsumowując, to jest temat na pogawędkę zlotową przy ognisku a nie na OffTopic w tym wątku. |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-09-10, 12:43
|
|
|
| chyba nie skumales ze to byla zlewa [; |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2008-09-10, 14:47
|
|
|
| Ale wiecie co? Jak się wysiądzie z polówki w tym Monte Carlo to przynajmniej coś się będzie słyszeć :) |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-09-10, 17:54
|
|
|
| etam przejechalem obnizonym trabantem przez ukrainskie drogi i mysle ze jazda autobahnem do montecarlo to zaden wyczyn |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2008-09-10, 20:49
|
|
|
Widziałeś jakie auta jeżdzą na Ukrainie? Skoro one wytrzymały to trab też :]
A do Monte troche dalej :P |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-09-10, 21:27
|
|
|
| ta łady z tak podniesionym zawieszeniem ze nieba dotykaja ;p |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2008-09-10, 22:01
|
|
|
| Hehe ja od tej strony granicy raczej widze moskwicze, łady i inne radzieckie wynalazki tak naładowane, że karoseria dotyka ziemi ;] |
|
|
|
 |
Ptak
Gość
|
Wysłany: 2008-09-10, 23:25
|
|
|
| mam 601 wiec nie mam porownania:/ w kazdym razie Trabant to Trabant mniejsza z tym co jest pod maska, chociaz element zaskoczenia tez sie liczy- tu uklon w strone 1,6 1,8 itd... swoja droga tez bym chetnie pojechal ale paliwa nie sponsoruja:( a troche tych kilometrow jest |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-09-11, 08:19
|
|
|
najlepszy motyw na ukrainie to bylo przelecenie 80 na godzine przez garb spowalniajacy (!)na trasie do granicy(!!!)
no i jedrus widzial moje kółka w powietrzu we lwowie ;D |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2008-09-11, 08:50
|
|
|
| nie zapominaj, że rajd nie nie prowadził autostradami! Zresztą przy tych wzniesieniach(!) niejeden Trabik by padł nawet na autostradzie a zbyt obniżony nie miał by tam racji bytu. Ukraina jest o wiele bliżej, bez porównania. I nie offtopic`uj już. |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-09-11, 11:03
|
|
|
piotrek
pojedz na ukraine i siwatopoglad ci sie zawali...
wycieczka do montekarlo w porownaniu do ukrainy to jazda pod domem. |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2008-09-11, 11:37
|
|
|
| tak się składa, że tam - na Ukrainie byłem, a wy w Monte Carlo nie ;) |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-09-11, 16:55
|
|
|
ahahahahahahahha smieszne to co piszesz cameleon ;d
naprawde smieszne |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2008-09-11, 21:37
|
|
|
| ale prawdziwe... |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-09-11, 22:05
|
|
|
bardzo.
wez mi nie porównuj jakiejkolwiek drogi do dróg na ukrainie. po każdej drodze na zachód od bugu jezdzi sie miod malina. spokojnie bym sie dotoczył dwusuwem do monte carlo. |
|
|
|
 |
|
|