|
Barbarzyńska reklama!!! |
| Autor |
Wiadomość |
FLAKu85
Gość
|
Wysłany: 2005-02-27, 23:26
|
|
|
| Qbs trabi jako reklama da się przeżyć ale jak widze traba który reklamuje skup złomu ma powybijane szyby zdemolowane wnetrze to już łezka w oku się kręci szkoda że tyle trabów musi tak zakończyć swoje żywota !! |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-02-27, 23:39
|
|
|
FLAKu, bedziemy razem w pokoju na zlocie, cieszysz sie he he
A blizej tematu, to ostatnio przy ul. pomorskiej jakas szkola jezykowa czy cos postawila trabanta na podescie jakims i pomalowali go w barwach niemieckich i polskich. Ale ma zaklejone szyby, wiec chyba juz tak skonczy, nie posluzy za srodek transportu, no i potem na szrot (((
Pozdrawiam =] |
|
|
|
 |
Grzesiek N. [601]
Gość
|
Wysłany: 2005-02-28, 19:08
|
|
|
To teraz cos optymistycznego...
Latem byłem na "gwarkach" w Tarnowskich Górach, ku mojej radości w pochodzie uczestniczyły idealnie wyremontowanie (życzę Wam takich) różowe Trabiki 601 służące za reklamę szkoły językowej, taka reklama jest na pewno skuteczniejsza i na pewno bardziej zwraca uwagę niz jakieś pomalowane szczątki Trabanta stojace przy drodze.
pozDDRawiam
Gzresiek |
|
|
|
 |
FLAKu85
Gość
|
Wysłany: 2005-03-02, 10:13
|
|
|
| Qbs spoko nie ma problemu tylko trzeba pogadać z lwym aby załatwił 3 osobowy bo odemnie jedzie jeszcze znajomy |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2005-03-05, 12:23
|
|
|
A w Gliwicach staje w różnych miejscach oczojebny różowiutki Trabancik 601 reklamujący burdel, a 600 z reklamą rozwozi kwiaty klientom owej kwiaciarni , a kombik 601 rozwozi obiady . Dzięki niektórym ludziom interesu niejednemu Trabikowi udało się uciec śmierci spod kosy. |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2005-03-20, 23:45
|
|
|
| Tego od burdelu już nie ma ale co ciekawe bo ja do Gliwic codzienne jeżdze i ktoś mu notorycznie odkręcał tylnie klosze a teraz klub nocny pomalował jeszcze chamsko na różowo tarpana i lamucha. Z traba chyba zrezygnowali bo go nie widuje. |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2005-03-26, 00:52
|
|
|
| U mnie w Zielonej Gorze Trab WISI na 2 palach :( Reklama autokomisu. I ma bagaznik na dachu :P |
|
|
|
 |
mefisto666
Gość
|
Wysłany: 2005-03-29, 20:43
|
|
|
| czesc mam pytanko co powiecie i czy mnie poprzecie bo u mnie jest reklama na trabim stoi w auto myini jest cały kąpletny i chodzi mi po głowie zeby go delikatnie mówiać opierdzielic co wy na to bo trabi jest naprawde w zajebistym stanie a nawet jest na chodzie i tak mysle jak go rozbiore troche to gosciu go mi odda potem za darmo bo tak to nie chce sprzedać .i se malucha wstawi bo ma ich kilka.czy mnie popieracje?? |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2005-03-30, 13:44
|
|
|
Wiesz co Ty piszesz? chcesz rozebrac czyjegos Trabanta? tym bardziej ze jest w dobrym stanie? a skad wiesz ze nie jest oplacony itd. Moze go ktos niedlugo stamtad zabierze i bedzie smigal, jakbys sie czul gdyby ktos Ci traba rozbieral? Jezeli Ci tak na nim zalezy to idz do goscia i sie zapytaj czy Ci sprzeda bo stoi i sie marnuje a nie w taki sposob...
pozdro |
|
|
|
 |
eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2005-03-30, 15:24
|
|
|
pomysły na reklamę wydają się nie mieć granic....
TUTAJ jest Trabi który na moje oko jest "reklamą" kiegoś domorosłego murarza-kamieniarza....
pozddro 601s |
|
|
|
 |
mefisto666
Gość
|
Wysłany: 2005-03-30, 21:50
|
|
|
| sebastian ten trab jest ze złomu wzięty i nie ma dowodu on go se postawił i nie sprzeda bo ma kilka innych . |
|
|
|
 |
miodzia
Gość
|
Wysłany: 2005-04-09, 10:00
|
|
|
hmm trabi w reklamie, nie mam nic osobiscie przeciwko, wiele aut jest reklamie.
trzeba sie z tym pogodzic, bardzo czesto ładniej wygladaja w reklamie niz jak jada na trasie gdzies... |
|
|
|
 |
BaseBall
Gość
|
Wysłany: 2005-05-01, 06:48
|
|
|
| W Poznaniu stoi ich jeszcze troche są pomalowane na żółto z reklamami jakies tam bzdurne naklejki i taki namiocik z napisami na dachu...najwięcej ich stało na os.Piastowskim nawet na cyryla widziałem jednego...i takiego raz zdemolowanegoo na piastowskim widzialem też..jak zdobęde cyfrówke to zrobie im zdjęcia i wam pokaże... |
|
|
|
 |
Pająk
Gość
|
Wysłany: 2005-05-03, 00:45
|
|
|
| Warszawa, rondo Waszyngtona, faktycznie stoi Trab reklamujacy wypozyczalnie przyczep. I to juz drugi, bo jednego ktoś podpalil. Kolejny stoi w raszynie w kierunku na Janki, bodajże wulkanizacja , a dalej na drodze od Radzymińskiej w Stronę Ząbek i Kawęczyna - warsztat reklamuje czy sklep z czesciami... |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-05-03, 12:51
|
|
|
| O jakim namiociku mowisz? Czyzby ten trab mil unikalny namoit dachowy made by DDR??? Czy jakis zwykly ktos na dach wsadzil? |
|
|
|
 |
|
|