Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Ściemniacze z giełdy CD
Autor Wiadomość
sidus
Gość
Wysłany: 2005-03-01, 09:43   

Napisze tylko od siebie na koniec- Blaz skoro jesteś taki nieskazitelny i uszciwy, żeby pisać w tej sprawie- jak sie czuje nowy właściciel twojhego \"auta\"? Żyje? Mam nadzieje, że tak... a sprawa ze zdjęciem? Wyjaśniona? Mogłes je zrobić, oczywiście.. jawa też mógł... \"kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień\" na przyszłość zajmij się swoimi sprawami i do póki TY nie będziesz w porządku do innych to nie zabieraj głosu w takich sprawach....

ps- jawa żal ci dupe ściska?

ps2- ściema goni ścieme... żeby sprężyny wróciły do nadawcy po niedoręczeniu do odbiorcy, trzeba zaznaczyć odpowiednie i dopłacić do przesyłki, czego daje sobie wiele uciąć jawa nie zrobił, więc pozdro 600...

blaz
Gość
Wysłany: 2005-03-01, 10:02   

No teraz to troche przeholowałes,kolego nie wiem czy zauwazyłeś ale nie powiedziałem nic niestosownego w Twoim kierunku , a jedynie próbowałem Ci zasugerować ze jesteś poszkodowany niesłusznie, i powinieneś załatwić tą sprawe, bo nie lubie patrzeć jak ktoś obrywa za kogoś bezpodstawnie. Od traba i zdjecia sie odwal bo to zupełnie inna historia i temat i nic o nim nie wiesz.
Co zo zajmowania sie swoimi sprawami to ciekawe czy kazdemu po kolei kto tu pisal też tak powiesz...??
I uważam ze jestem w pożadku do innych

ZBuK
Gość
Wysłany: 2005-03-01, 15:49   

ALE JAZDA!!!
Kurna - proponuję powołać komisję śledczą do zbadania i wyjaśnienia afery sprężynowej, w której pojawiają się coraz to nowsze wątki - sprężyny, wjechanie w tyłek Lee, zdjęcia Blaza...
Na przewodniczącego komisji proponuję wybrać Honeckera! Kto jest przeciw?

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-03-01, 18:36   

przyznaje sie bez bicia ze trabant na zdjeciu nie nalezy do mnie.... hehehehehehe
kto nastepny ma cos na sumieniu?

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-03-01, 19:32   

Wczoraj kopnalem w drzwi mojego traba, bo zamek za cholere sie nie chcial zamknac i okazuje skruche :-p

Pozdrawiam =]

JaJer
Gość
Wysłany: 2005-03-01, 21:13   

To wszystko "dzięki" mnie, gdybym ryja z dupą nie pomylił to nie byłoby nic o zdjęciach itp. Popieram kandydaturę Honeckera na przewodniczącego komisji sprężynowej, jestem jak najbardziej za, a nawet przed!
Jednak po głębszym ... namyśle jestem przeciw i jusz!

Pegaz
Gość
Wysłany: 2005-03-01, 21:52   

No wreszcie zrobiło się trochę weselej. Zbuk - pomysł z komisją zajebisty he he. A teraz Uwaga! Panie i Panowie pragnę wszystkim zakomunikować, że dzisiaj odebrałem na poczcie sprężynki. Uff chyba wszystkim lżej hehe. 2,5 miesiąca oczekiwań i ponagleń ale są! Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i posty bo myślę, że to one między innymi wpłynęły na "chłopców", że się "sprężyli". I sprawę uważam za zamkniętą. Przynajmniej tą ze sprężynami a co do reszty to powinna rozstrzygnąć Komisja Śledcza.
Brzydal - dzięki za dobre chęci ze zbiórką ale nie poszedłbym na to, gdyż trzeba to było doprowadzić do końca w ten a nie inny sposób bo chłopcy czuliby się bezkarni i juz mogliby się nie poczuwać do zwrotu czegokolwiek. To tyle pozdrawiam i widzimy się w Łodzi!

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-03-01, 22:51   

A to wszystko o 40zł PEGAZA!!Ale warto o 1zł !!!!!

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2005-03-02, 17:52   

Sadze ze tu nie chodzi o pieniadze ale o honor i zasady a jak z tym bylo mozna poczytac sobie wyzej.
Pozdrawiam.

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-03-03, 19:20   

Jak z tym było to stary ja 3 najlepiej wiem , nie pouczaj

papieju
Gość
Wysłany: 2005-03-04, 17:47   

coz, u nas na forum tez teraz o podobnej sprawie glosno, tez ktos mial komus cos 3 miechy temu przyslac. robi sie smrod, a najgorsze ze to roluje swoje swego. nastapil w tym kraju zupelny spadek dobrych obyczajow, zgroza i zenada

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-03-05, 10:11   

Zostawiam bez komentarza i zamykam!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi