|
SPOTY ŚWIETOKRZYSKIE -Kielce |
| Autor |
Wiadomość |
Pelu
Gość
|
Wysłany: 2008-06-11, 21:55
|
|
|
| nie dam rady,sesja:(((((((( |
|
|
|
 |
Benek Kielce
Gość
|
Wysłany: 2008-06-22, 15:18
|
|
|
| Ja zycze Piotrowi wszyskiego najlepszego byle dalej ode mnie. Po przejsciach z rozrusznikiem mam go "troche" dosc (jego rodziny rowniez). Stare czasy, ale nauczka na cale zycie. |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2008-06-22, 18:03
|
|
|
| Benek - dość tego - wcisnąłeś mi rozwalony rozrusznik, zażądałeś za niego kupę kasy, rozpowiadasz, że był całkiem sprawny, a ja nie chcę Ci za niego zapłacić. Do tego wydzwaniałeś z pogróżkami do mojego ojca. Nie życzę sobie żebyś pisał ani w jakikolwiek sposób wypowiadał się na mój temat czy mojej rodziny! |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2008-06-23, 10:39
|
|
|
| najlepszego Piotrze. Ucałuj małżonkę.Niestety nie mogłem tego zrobić osobiście. |
|
|
|
 |
Benek Kielce
Gość
|
Wysłany: 2008-08-12, 22:47
|
|
|
| Tak jest. A Twoj genialny "elektromechanik" dobral do TRABANTOWEGO rozrusznika (nie mylic z Boschowskim) wirnik od VW. Pogratulowac. |
|
|
|
 |
soko
Gość
|
Wysłany: 2008-08-13, 12:44
|
|
|
witam :)
przepraszam że tak z butami że ja nie od Was ale mam sprawe ;) mam do obejrzenia Trabanta w miejscowości "Pińczów" woj Świętokrzyskie, nie chciałby ktos podać pomocnej dłoni i fachowym okiem podjechać ze mną go obejrzeć? gdyby ktoś był tak miły prosze o kontakt prywatną wiadomość, bądź soko(at)poczta.fm
z góry dziękuje
Paweł |
|
|
|
 |
|
|