|
Przygoda w lesie. |
| Autor |
Wiadomość |
Mumin
Gość
|
Wysłany: 2005-02-18, 00:57
|
|
|
| Czesc.Jestem Mumin i dosc przypadkowo trafilem na to stronke buszujac w sieci. Calkiem fajna stronka zawierajaca ciekawe forum.Korzystajac z okazji chcialbym opisac pewna moja przygode zwiazana oczywiscie z glownym bohaterem tej stronki czyli najwspanialszym Trampkiem.Trampka mialem kilka lat temu,kupilem go okazyjnie od pewnego masarza,ktory wozil nim prosiaki do ubojni czy na odwrot-nie pamietam juz.Moja historia wydarzyla sie w pewien piekny lipcowy dzien.Wybralem sie z moja dziewczyna na przejazdzke w plener to znaczy do lasu na jagody,grzyby(wiadoma sprawa)a to sprzyja romantycznym spotkaniom.Gonimy sobie ostro,prawie stowka na liczniku,muzyczka cicho gra i w pewnej chwili mija nas wozek,chyba wolwiacz,poszedl ostro.W tej samej sekundzie w moim Trampku pociemnialo,jakby nastala noc i zanim sie zorientowalem co jest grane na przedniej szybie zobaczylem pieluche pampers z kalem.Wlaczylem szybko wycieraczki ale to tylko pogorszylo sprawe(rozmazalo sie wszystko).Tak mysle,ze to Ci z wolwa wykidali kupe przez okno.Mimo,ze predkosc w moim autku spadla,zjechalem do rowu i uderzylem w cos glowa i stracilem przytomnosc.Jak sie pozniej okazalo moja dziewczyna byla w szoku i nic nie pamietala.Na domiar zlego w ten upal z bagaznika zaczal wydobywac sie piekielny fetor,nie do zniesienia,byly to resztki miesa i niedomyta krew w bagazniku.Po tej przygodzie roztalem sie z moja dziewczyna,ktora przesiadla sie do BMW 318, '85 z napisem pionier i ciemnymi szybkami.Od tamtej pory mam uraz do dziewczyn,nie chce miec dzieci i nie jem wieprzowiny ale Traba kocham nadal.Pozdrawiam-Mumin. |
|
|
|
 |
Foksik
Gość
|
Wysłany: 2005-02-18, 08:58
|
|
|
Przygoda niezła ale mogła się znacznie gorzej zakończyć, całe szczęście ze nic tobie ani twojej dziewczynie się nic nie stało. A z dziewczynami to rożnie bywa i nie ma co mięć do nich urazu. Kobiety są po prostu zmienne
POZDDROWIONKA |
|
|
|
 |
Janznaj
Gość
|
Wysłany: 2005-02-18, 11:29
|
|
|
| ... i obudziles sie zlany potem... |
|
|
|
 |
Michał & Ela
Gość
|
Wysłany: 2005-02-18, 13:49
|
|
|
| To byla 601 czy 1,1?? Poza tym katowac traba 100 po lesie... ech, szkoda samochodu |
|
|
|
 |
Jędrek aka ba =]
Gość
|
Wysłany: 2005-02-18, 15:12
|
|
|
Haha :D
Co do dziewczyn :D
To jak wrcalismy z zapoznania po kupnie mojej kochanej
Sonie ;p
( www.trampsonia.prv.pl in progress ;) )Pochrzanila nam sie droga w Bydgoszczy i zabłądzilismy :) patrzymy o idzie jakas niewista wysoka farbowana blondi wysokie obcasy rozowe emblematy no to kumpel otwiera okienko i pyta sie "Cze sorry ale ktorendy na 3mia100" ona spojrzala .. hmm trabant... i poszla dalej bez slowa :D
Ciekawe czy by juz byla w srodQ gdyby byla to beemka 7 :)))
peace |
|
|
|
 |
Jędrek aka ba =]
Gość
|
Wysłany: 2005-02-18, 15:14
|
|
|
bte srx ze post pod postem ale pasek do pisania postow mam na szerokosc 1 literki :/
i wyglada wszytsko jak troche dziwnie:/ nie wiem mzoe to przez to ze uzywam opere zamiast ie :/
peace |
|
|
|
 |
Paweł Morawski/ halogen
Gość
|
Wysłany: 2005-02-28, 17:34
|
|
|
| ja też mam opere i to samo ale mam sposub pisze w wordzie i wklejam::D::D |
|
|
|
 |
Wojtek Brzozowski
Gość
|
Wysłany: 2005-03-03, 22:00
|
|
|
A moja dziewczyna lubi mojego Trabika. Nawet ostatnio radio dostalem... hehe
A ta przygoda z ta laska to zwykla ku*&^%%a byla. Normalni ludzie tak sie nie zachowuja. |
|
|
|
 |
|
|