Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
II Centralny Zjazd Pojazdów Komunistycznych
Autor Wiadomość
xiędzu
Gość
Wysłany: 2008-06-24, 21:15   

Tu do przeczytania Trybuna Ludu Zmotoryzowanego

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-06-24, 23:48   

WOW troche wywiane z dala od łodzi miejsce, ale szkoda ze mnei nie bedzie :(

aguska87
Gość
Wysłany: 2008-06-25, 13:40   

?

Jakim
Gość
Wysłany: 2008-06-25, 14:51   

Witam. W zakładce "plany" jest termin 18-20.07. a na tej stronie jest tydzień później 25-27.07. Czy ta druga data jest na 100% ostateczna?

Syl
Gość
Wysłany: 2008-06-25, 15:55   

No właśnie. Zmiana o tydzień. Znowu. Rok temu dokładnie to samo!!!
Czy organizator wie, ile znaczy taka zmiana na miesiąc przed zlotem?! Od kwietnia mam zaplanowany wolny weekend w pracy na 19-20 lipca (wg zakładki "plany"). Pozostałe pracuję. Teraz już tego nie zmienię! Znaczy znowu nie pojadę ;-(

xiędzu
Gość
Wysłany: 2008-06-25, 16:20   

cytat z tematu "terminy zlotów":
18-20 lipiec 2008
II Centralny Zjazd Pojazdów Komunistycznych
ze względów organizacyjnych termin może być nieznacznie przesunięty
wymagania uczestników zlotu dotyczące głównie i przede wszystkim ceny, a także standartu (czyt. np. domki) powodują, że organizator zlotu w tzw. sezonie jest uzależniony od widzimięsie właścicieli i zarządców ośrodków, którym nie w ząb jest zamykać ośrodek tylko dla nas na jeden weekend, bo wolą wczasowiczów, którzy przyjeżdżają na tydzień lub dwa... coś pisał o tym arek_353 w temacie bieszczadzkiego zlotu - rónież "sezonowego". dopiero decyzja ostateczna zarządcy ośrodka i wpłata (niemałej) zaliczki dała pewność co do terminu (gdyby w tym tygodniu nie było decyzji zlot odbyłby się właśnie w pierwszym terminie ale w dużo gorszych warunkach - ośrodek częściowo - ok.60-70% - zajęty przez wczasowiczów i dużo wyższe ceny)
jeśli ośrodek spodoba się zlotowiczom istnieje realna szansa zagoszczenia tam na stałe i wtedy terminy będą pewne nawet rok wcześniej... na dzień dzisiejszy pozostaje mi tylko wyrazić szczere ubolewania - raz z powodu braku niektórych osób na zlocie, dwa - takiego a nie innego podejścia właścicieli do nas
mimo wszystko zapraszam i mam nadzieję, że zlot będzie udany - program zlotu i kolejny informacje w następnym wydaniu Trybuny Ludu Zmotoryzowanego

ZBuK
Gość
Wysłany: 2008-06-25, 18:46   

Brzmi wykurwiście! Pytanie czy uda się dojechać...

papieju
Gość
Wysłany: 2008-06-26, 07:41   

Jak tam się ma do przyjazdu z pieskiem? Dobrze rozumiem, będziemy sami na tym ośrodku?

xiędzu
Gość
Wysłany: 2008-06-26, 11:01   

tak będziemy sami na ośrodku
znaków zakazu wprowadzania zwierząt nie było więc problemów raczej nie będzie ale... zadzwonie dowiem się napiszę

Pudzian
Gość
Wysłany: 2008-06-26, 15:52   

Mnie niestety nie bedzie w tym czasie bede nad Bałtykiem jajka opalał "JAK POGODA DOPISZE" Szkoda poniewaz Poznań bardzo mi sie podobał ale napewno nie bedzie to pierwszy i ostatni zlot w mojej kadencji.. Pozdrawiam...

Dariusz Drabik
Gość
Wysłany: 2008-06-26, 22:53   

Pudzian jajka opala -ja z niemcami pije piwo , cholera nie bedzie 2 takich co za trzech wystarcza:)
ale milej zabawy zycze!

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2008-06-27, 21:45   

Witam!
Proszę nie komentować tylko odpowiedzieć mi na proste pytanie:gdzie są te Tułowice tzn.które to Tułowice bo na necie znalazłem dwie trakie miejscowości?Wiem, że pewnie gdzies to jest napisane na stronie jak byk i tylko pewnie ja jestem slepy ale jest juz późno i nie widze dobrze na oczy dlatego prosze napiszcie mi gdzie to jest:)

PozDDRo!
Bartez

gajos
Gość
Wysłany: 2008-06-27, 22:06   

mapka dojazdu jest na oficjalnej stronie zlotu.

CZYLI TUTAJ

Bartek Dobrzyński
Gość
Wysłany: 2008-06-28, 07:21   

Jeśli znowu w ostatniej chwili się nie zmieni termin to będę:P

papieju
Gość
Wysłany: 2008-06-28, 07:47   

I jak z tymi pieskami naszymi?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi