|
II Centralny Zjazd Pojazdów Komunistycznych |
| Autor |
Wiadomość |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2008-06-24, 21:15
|
|
|
Tu do przeczytania Trybuna Ludu Zmotoryzowanego |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-06-24, 23:48
|
|
|
| WOW troche wywiane z dala od łodzi miejsce, ale szkoda ze mnei nie bedzie :( |
|
|
|
 |
aguska87
Gość
|
Wysłany: 2008-06-25, 13:40
|
|
|
| ? |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2008-06-25, 14:51
|
|
|
| Witam. W zakładce "plany" jest termin 18-20.07. a na tej stronie jest tydzień później 25-27.07. Czy ta druga data jest na 100% ostateczna? |
|
|
|
 |
Syl
Gość
|
Wysłany: 2008-06-25, 15:55
|
|
|
No właśnie. Zmiana o tydzień. Znowu. Rok temu dokładnie to samo!!!
Czy organizator wie, ile znaczy taka zmiana na miesiąc przed zlotem?! Od kwietnia mam zaplanowany wolny weekend w pracy na 19-20 lipca (wg zakładki "plany"). Pozostałe pracuję. Teraz już tego nie zmienię! Znaczy znowu nie pojadę ;-( |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2008-06-25, 16:20
|
|
|
cytat z tematu "terminy zlotów":
18-20 lipiec 2008
II Centralny Zjazd Pojazdów Komunistycznych
ze względów organizacyjnych termin może być nieznacznie przesunięty
wymagania uczestników zlotu dotyczące głównie i przede wszystkim ceny, a także standartu (czyt. np. domki) powodują, że organizator zlotu w tzw. sezonie jest uzależniony od widzimięsie właścicieli i zarządców ośrodków, którym nie w ząb jest zamykać ośrodek tylko dla nas na jeden weekend, bo wolą wczasowiczów, którzy przyjeżdżają na tydzień lub dwa... coś pisał o tym arek_353 w temacie bieszczadzkiego zlotu - rónież "sezonowego". dopiero decyzja ostateczna zarządcy ośrodka i wpłata (niemałej) zaliczki dała pewność co do terminu (gdyby w tym tygodniu nie było decyzji zlot odbyłby się właśnie w pierwszym terminie ale w dużo gorszych warunkach - ośrodek częściowo - ok.60-70% - zajęty przez wczasowiczów i dużo wyższe ceny)
jeśli ośrodek spodoba się zlotowiczom istnieje realna szansa zagoszczenia tam na stałe i wtedy terminy będą pewne nawet rok wcześniej... na dzień dzisiejszy pozostaje mi tylko wyrazić szczere ubolewania - raz z powodu braku niektórych osób na zlocie, dwa - takiego a nie innego podejścia właścicieli do nas
mimo wszystko zapraszam i mam nadzieję, że zlot będzie udany - program zlotu i kolejny informacje w następnym wydaniu Trybuny Ludu Zmotoryzowanego |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2008-06-25, 18:46
|
|
|
| Brzmi wykurwiście! Pytanie czy uda się dojechać... |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2008-06-26, 07:41
|
|
|
| Jak tam się ma do przyjazdu z pieskiem? Dobrze rozumiem, będziemy sami na tym ośrodku? |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2008-06-26, 11:01
|
|
|
tak będziemy sami na ośrodku
znaków zakazu wprowadzania zwierząt nie było więc problemów raczej nie będzie ale... zadzwonie dowiem się napiszę |
|
|
|
 |
Pudzian
Gość
|
Wysłany: 2008-06-26, 15:52
|
|
|
| Mnie niestety nie bedzie w tym czasie bede nad Bałtykiem jajka opalał "JAK POGODA DOPISZE" Szkoda poniewaz Poznań bardzo mi sie podobał ale napewno nie bedzie to pierwszy i ostatni zlot w mojej kadencji.. Pozdrawiam... |
|
|
|
 |
Dariusz Drabik
Gość
|
Wysłany: 2008-06-26, 22:53
|
|
|
Pudzian jajka opala -ja z niemcami pije piwo , cholera nie bedzie 2 takich co za trzech wystarcza:)
ale milej zabawy zycze! |
|
|
|
 |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2008-06-27, 21:45
|
|
|
Witam!
Proszę nie komentować tylko odpowiedzieć mi na proste pytanie:gdzie są te Tułowice tzn.które to Tułowice bo na necie znalazłem dwie trakie miejscowości?Wiem, że pewnie gdzies to jest napisane na stronie jak byk i tylko pewnie ja jestem slepy ale jest juz późno i nie widze dobrze na oczy dlatego prosze napiszcie mi gdzie to jest:)
PozDDRo!
Bartez |
|
|
|
 |
gajos
Gość
|
Wysłany: 2008-06-27, 22:06
|
|
|
mapka dojazdu jest na oficjalnej stronie zlotu.
CZYLI TUTAJ |
|
|
|
 |
Bartek Dobrzyński
Gość
|
Wysłany: 2008-06-28, 07:21
|
|
|