Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Spoty Warszawa Zawieszone !!!!
Autor Wiadomość
Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2008-06-15, 23:07   

Witam serdecznie;
Z przykrością musze powiadomic , iz spotkania warszawskich trabanciarzy zostaly zawieszone do odwolania. Powodem Takiej decyzji jest brak zainteresowania i ludzi na spotkaniach. Ostani spot byl w obecnosci tylko mojej osoby, dzis Prezes sam tez był. Po rozmowie postanowiliśmy zawiesic do czsu, az bedzie potrzeba spotakania sie i beda chetni !!!!

Z powazaniem
A.W.

magik
Gość
Wysłany: 2008-06-22, 14:42   

No właśnie. Co się dzieje?. Ja byłem na planowanym ostatnim. Nie było nikogo o 18.05 wiec się zmyłem. Jeśli chodzi o mnie zawsze jestem chętny

KUZYN353
Gość
Wysłany: 2008-06-22, 16:42   

Warszawa się sypła. Ekipa się zestarzała...
Ojojoj, przykro o tym słuchać.

mateusz105l
Gość
Wysłany: 2008-06-22, 16:47   

Trabi warsaw wygryzło nas :P
Ja byłem na przedostatnim(2 koła)- nikogo nie zastałem. Zresztą nie ma się co tłumaczyć,tylko pora zmontować jakiegoś spota.

ciotka_lilka
Gość
Wysłany: 2008-06-22, 21:17   

my zarobieni - życie ;/

magik
Gość
Wysłany: 2008-06-22, 22:39   

Jestem jak najbardziej za pomysłem Mateusza. Chyba znudziły się wszystkim pogadanki w 2 kołach lub pod mostem.Już nawet mało kto trabantem ostatnio przyjeżdżał. Idzie lato. może przynajmniej na ten okres można by się spotykać co miesiąc i pojeździć po ciekawych miejscach. Coś w stylu mikro rajdów do 100 km po okolicach Warszawy.
Trabantami oczywiście :-) . Tym bardziej że lato można zorganizować wypady weekendowe. Kwestia dogadania.

Fasol
Gość
Wysłany: 2008-06-23, 11:35   

A może by tak CT połączyło spoty razem z TW ?? u nas też frekwencja nie jest znakomita ale zawsze min. te 2-3 trabanty są. My jesteśmy elastyczni co do spotkań,a chyba wszystkich łączy ta sama pasja ??

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2008-06-23, 15:01   

Witam
Pomysł jest dla mnie taki.
Spotkanie w lato 2kola 30min a potem przejazd trabami przez Warszawę nad Wisłę.
Spotkanie zima np. pod Towarem przejazd pod 2kola.
Trosze musimy popracować nad frekwencją oraz mediami.
Kiedyś w Warszawie na spotkania przyjeżdżało około 20 aut teraz max 5szt.

Pozdrawiam

magik
Gość
Wysłany: 2008-06-23, 18:38   

Jak na razie żaden z Trabiwarsaw nie pofatygował się na spot CT
A ja z kolei będąc na spotkaniu TW Ciebie Fasol nie widziałem. Co ty chcesz łączyć ? Kamerki internetowe ???:-DDDD

gajos
Gość
Wysłany: 2008-06-23, 19:36   

Co ty chcesz łączyć ? Kamerki internetowe ???:-DDDD

a to tak teraz się odbywają spoty CT? :>

Fasol
Gość
Wysłany: 2008-06-23, 20:20   

Magik nie każdy akurat ma czas na każde spotkanie. Ja napisałem tylko ile na ogól trabantów można zliczyć. Szkoda,że tylko na jedno się pofatygowałeś,ja byłem na większosci... PZDR

mateusz105l
Gość
Wysłany: 2008-06-24, 12:28   

Słuchajcie, pamiętam jak z Prezesem na rajdzie wpadliśmy na pomysł zorganizowania spotu celem pośmigania na kartingach- jest tego sporo w Warszawie. Sporo zabawy, koszta niewielkie, a chyba trochę to ciekawsze niż stanie przy autach. Kwestia dogadania, co Wy na to?

gonzo
Gość
Wysłany: 2008-06-24, 12:50   

jestem za. tak czy siak zamierzam częsciej się pojawiać i posypie głowę popiołem przy najbliższej okazji gdyż zgrzeszyłem mową uczynkiem i spotów zaniedbaniem

Zbyszek 601
Gość
Wysłany: 2008-06-24, 13:48   

A ja nie dziwię się że mało ludzi przyjeżdża - wiadomo, z czasem stara ekipa się wykrusza. Zawsze jednak dziwiło mnie podejście "starych" do pojawiających się czasem nowych twarzy na spotach - prawie nikt się do nich nie odzywał, siedzieli sobie tacy onieśmieleni w aucie, po jakimś czasie odjeżdżali z twardym postanowieniem że więcej się nie pojawią. Takich ludzi naliczyłem conajmniej kilkunastu od czasu, kiedy zacząłem zjawiać się na spotach. Ilu było w wśród nich ludzi pomysłowych, pełnych chęci i świeżości - tego nigdy się nie dowiemy, także tego ilu z nich przekazało swoją opinię o hermetyczności trabanciarskich spotów swoim kolegom. A szkoda.

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2008-06-24, 21:54   

No to dajcie znać jak coś uradzicie....

Jak się uda to się pojawie na spociku...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi