Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
SPOTY ŚWIETOKRZYSKIE -Kielce
Autor Wiadomość
Pelu
Gość
Wysłany: 2008-04-20, 21:14   

ja nei dam rady,bede w drodze do poznania

papieju
Gość
Wysłany: 2008-04-21, 07:41   

Ja wymieniam skrzynię, więc weekend wyrwany z życiorysu.

MariuszCK
Gość
Wysłany: 2008-04-24, 20:48   

Szkielu ja nie wiem czy ty wiesz ale ci " goście z bmkami tjuningowanymi za stodłą " jak to określiłeś maja swoje własne forum i organizują sobie w kielcach co miecha spotkania. Widziałem ich raz na jednym parkinku pod jednym z kieleckich hipermarketów i niechce nic mówić ale było ponad 20 samochodów. Nie widze powodów aby się ich czepiac, potrafili się zorganizować. Ja bije im brawo za takie podejście do sprawy. Uważam ,że jest realne abyśmy wskrzesili kielecką ekipe jednak kilku pasjonatów jeszcze jest.bo prawde powiedziawszy to posypało się to potym jak poległ trabi Kristoffa, którego serdecznie pozDDRawiam i wierze że końcu zakupi trabiego.

Piotr Bachurski
Gość
Wysłany: 2008-04-24, 22:39   

ja wchodze dajcie date tylko :)

szkielu
Gość
Wysłany: 2008-04-25, 10:57   

goście z bmkami tjuningowanymi za stodłą chodziło mi o poziom ataku Benka na mnie. i tyle.
bo prawde powiedziawszy to posypało się to potym jak poległ trabi Kristoffa i to smutna prawda jest.Bo tak naprawde to Kasiek zrobił tu jedyny porządny zlot, na który chciało się ludziom spoza Kielce przyjeżdzać.
no i niestety termin spot 1 maja to np. dla mnie dzień pracy.a jesli uda mi sie wyszarpać urlop to bede starał się uderzyć na Poznań.

Benek Kielce
Gość
Wysłany: 2008-04-26, 11:31   

Szkielu:
1. Nie przepominam sobie zlotu w Kielcach.
2. Megaspoty (pamietam 2, a nie 1) oprocz Kaska organizowal jaszcze Karol S. i szereg innych osob, ktore mniej sie przyczynily (Mariusz moze nie pamietac, bo nie byl wtedy Trabanciarzem, ale ty powinienes - to co z ta lecytyna).
3. Tak naprawde, to drechem z beemy zalatuje Twoj plan dalszej wspolpracy z jakims tam mechanikiem.
Z powazaniem Benek.

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2008-04-26, 13:23   

Spotkajcie się gdzieś w Kielcach, dajcie sobie po razie albo wypijcie flaszkę i będzie spokój. Obaj siebie warci. Jeden ma pretensje nie wiadomo o co, drugi udaje że ludzi nie zna nie wiadomo dlaczego...
Dorośli (wg. dowodu) ludzie, a gorzej niż dzieci.

Kto to
Gość
Wysłany: 2008-04-27, 20:11   

Mnie nie będzie. Po pierwsze trąb nie ma przeglądu a po drugie w poniedziałek mam pierwsza maturę :/

szkielu
Gość
Wysłany: 2008-04-28, 18:15   

mnie tez nie bedzie na spocie 1 maja.
zycze miłej zabawy.
i niniejszym kończę dyskusję, która jak podejrzewam zachęciła wiele osob do przybycia na spot.

przepraszam wszystkich za zabranie głosu. na pochodzie pierwszomajowym oddam hołd dyktaturze, która wskazywała jedynie słuszne rozwiazania i kierunki. na szczęście jest już historią.

MariuszCK
Gość
Wysłany: 2008-04-30, 16:58   

Przypominam o jutrzejszym spocie ,bo co niektórzy mogą mieć pretensje że nie było przypomniane lub było zasałbo nagłośnione.pozDDRawiam

Benek Kielce
Gość
Wysłany: 2008-06-07, 21:10   

Gwiazda naszego spotu bylo P50/2 i jego wlasciciel, kttory byl pierwszy (i mam nadzieje, ze nie ostatni) raz na naszym spocie. Byli tez m.in. byli Trabanciarze (Kristoff z Magda i Karol S.), Robek Ł. Mariusz CK, Radek S. Wszystkich pozdrawiam i dziekuje za postawe. Do nastepnej razy (mam nadzieje,ze wkrotce).

Benek Kielce
Gość
Wysłany: 2008-06-07, 21:12   

Moze jakas propozycja nowego terminu (slyszalem, ze na Miedzianej Gorze ma byc w czerwcu jakis zlot starych aut)?

Eugeniu
Gość
Wysłany: 2008-06-07, 21:53   

Można by pojechać z życzeniami do Piotrka ze Staszowa wypadało by mu w ten sposób podziękować za zorganizowanie zlotu w Staszowie dwa lata temu. Pozdrawiam

Eugeniu
Gość
Wysłany: 2008-06-11, 21:49   

Trabanbanciarze z Kielc i okolicy jedziemy do OPATOWA oDDRyndać klaksonami życzenia na Nową Drogę Życia Piotrkowi Sochackiemu. Proszę się deklarować kto pojedzie. Zbiórka sobota 14 czerwca o 11.30 Zytnia za MC Donaldem, wyjazd o 12-tej

Eugeniu
Gość
Wysłany: 2008-06-11, 21:53   

Sobota dodz 13.30 zbiórka, 14 wyjazd

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi