Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Ściemniacze z giełdy CD
Autor Wiadomość
Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-02-27, 19:42   

Cuekawe - jak na razie to sidus straszy wszsytkich sądami a nie poczuwa się do winy wogóle. Człowieku - pomyśl w końcu. Ty wziąłeś kase więc Ty nei dotrzymałeś umowy. Sprawa jest prosta i jasna.
Rażą mnie straszliwie wypowiedzi typu "obić ryja" i nie popieram rozwiązań siłowych, ale Ty nie broń się atakując innych - jesteś winny i tyle.

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-02-27, 20:55   

Strasznie jestem Ciekaw jak bedzie z tym Jawą na zlocie. Raczej bede i sie dołącze do Brzydala , Piotrku to niech kradną oszukują , to bedzie nauczka dla all kto pożycza konta itd!!

Narwaniec
Gość
Wysłany: 2005-02-27, 22:58   

ludzie,kochani,przyjaciele,koledzy,kolezanki,nieznajomi!!
kapitaliżm-śmalizm,trabanty-szmanty i inne durnoty i sądylub Sądy...
2005-02-21 11:14:55-wtedy to zaczął się ten temat.Do dnia dzisiaejszego upłynął prawie tydzień i co?Powidzcie co tą dyskusją ustaliliście?Czy ktokolwiek doszedł do jakichkolwiek wniosków,które nie były oczywiście przedstawione i przyznane?Być może moje zdanie i stanowisko może zaskakiwać ale po co ta cała dyskusja?Być może niektórzy,a może nawet większość z Was być może ma racje,ale chyba tylko częściowo.Może zamiast do gadania warto by to obrócić w czyn.Myśle że to dotyczy zwłaszcza najbardziej zainteresowanych.Przedstawiacie się jako Trabanciarze,ludzie honoru,etc,etc.Ale co z waszego "gadania" wynika?NIESTETY NIC.Oczywiście nie potępiam napiętnowania takiego tematu na forum,ale przy takim przebiegu i tępie sprawy ludzie cywilizowani(niezależnie czy w kapitaliźmie i niezależnie od niezawisłych sądów)a także myśle że honorowi i mający odrobine kultury załatwili by to już dawno między sobą,nie patrząc na innych.Nikt nie musi się zgadzać ze mną,ale jeżeli ktokolwiek ma wątpliwości co do tego tekstu,to prosze,zanim wyrazi swoją opinie na jego temat,a także dalsze rozwijanie go,niech dokładnie go przeczyta a co najważniejsze zrozumie.
Nie jest miło czytać takie rzeczy o ludziach z którymi w jakiś sposób ma się do czynienia,ale jeszcze gorzej się czyta bezsensowne i bezprzyszłościowe wypowiedzi zdawało by się ludzi dorosłych i inteligentnych...
Pozdrawiam Marcin "Narwaniec" Dorodziński

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-02-28, 06:46   

Dowiedziałem sie z pewnego źródła że Jawa nie bedzie na zlocie!! Odwołała rezerwacje!!

ZBuK
Gość
Wysłany: 2005-02-28, 08:07   

Narwańcu - osobiście udzielam się w tym wątku po to, aby w ten sposób wpłynąć jakoś na kolegę Sidusa, by ten jak najszybciej zamknął sprawę z Pegazem.
Tym samym nasze "nic nie znaczące" gadanie wspiera na duchu poszkodowanego i mobilizuje Sidusa (mam przynajmniej taką nadzieję).
Ciekawe jak zachowałbyś się w podobnej sytuacji, kiedy to Ty zostałbyś oszukany? Zapewne szukałbyś pomocy jeżeli sam nie dałbys rady, szukał jakiejkolwiek pomocy - nawet słowa wsparcia i podzielenia się swoimi troskami. Chyba że jesteś introwertykiem totalnym... ale wtedy nie zrozumiesz potrzeb ekstrawertyka.
Piszesz, że ludzie kulturalni załatwiliby to między sobą... No cóż. Jakoś nie załatwili do tej pory.
Nie uważam za bezsensownym fakt, iż przejąłem się losem poszkodawanego, staram się jakoś wspomóc Sidusa, aby załatwił tę sprawę z należytą starannością :) i chciałbym, by każdy, kto to czyta, choć przez chwilę się zadumał i nigdy nikogo nie postawił w podobnej sytuacji w jakiej jest Pegaz.

Narwaniec
Gość
Wysłany: 2005-02-28, 12:16   

Oczywiście nie potępiam napiętnowania takiego tematu na forum-tak napisałem więc nie uważam żeby dyskusja była zbędna.Oczywiście ten problem MUSIAŁ być przedstawiony na forum.Moja wypowiedź najbardziej dotyczyła nic nie znaczących wypowiedzi,typu obić morde,czy tez kazać płacić komuś za coś czego nie ma,etc.Ktoś kto się przyznaje do winy powinien ponieść kare.Nie inaczej jest w tym przypadku.Niestety Sidus w pewnym stopniu zawinił i powinien ponieść kare.Teraz problem w tym jaką?Moim zdaniem to na niego powinnien spaść obowiązek wytargania za uszy i być może nawet do nakopania do dupy Jawie żeby albo sprężyny albo pieniądze oddał.Nie uważam żeby dobrym rozwiązaniem było oddawanie piedzy przez Sidusa-w końcu On ich nie ma.Niestety i Jego dosięgnęła zła passa i otrzymał od życia nauczke.Myśle że więcej w takie układy nie wejdzie.Ale niestety faktem jest że to na Niego spada obowiązek wyjaśnienia tej sprawy,chociażby dlatego że to Jego dobre imie zostało zszargane.A z moim zdaniem można się zgadzać lub nie,tyle ile ludzi na świecie tyle opinii.
Moim marzeniem jest aby naptępnym postem w tym temacie było zdanie Sidusa,o tym że sprawa będzie(jest)wyjaśniona a jego dobre imie zostanie oczyszczone z tych oskarżeń.
...
Marcin "Narwaniec"Dorodziński

blaz
Gość
Wysłany: 2005-02-28, 13:53   

SIDUS- chyba jedynym ratunkiem dla Ciebie będzie teraz "obicie ryja" JAWIE? jesli on jest jedynym winnym wg Ciebie to powinienes jakąs "odwdzięczyć" mu sie za taką zniewage... bo mysle ze na Twoim miejscu nie pokazywłbym sie na zlotach od tej pory... balbym sie o wspomniany "ryj":)) a z drugiej strony skoro uzyczyłeś mu konta to musicie byc dobrymi kumplami, wieć mozę chocia.ż poprosisz tego dobrego kumpla zeby łaskawie sie zalogował na forum i wyjasnił całą sprawe i powiedzial kto jest winny, jesli rzeczywiscie Ty nie masz z tym nic wspólnego..

JaJer
Gość
Wysłany: 2005-02-28, 14:52   

Ludzieeeeee!!!!
Czy wy już nie potraficie panowac nad swoimi myślami i czynami???
Narwaniec napisał:
Moja wypowiedź najbardziej dotyczyła nic nie znaczących wypowiedzi,typu obić morde,czy tez kazać ....

Proszę zwrócić uwaŋę na słowa - obić morde, a chwilę potem pisze - SIDUS- chyba jedynym ratunkiem dla Ciebie będzie teraz "obicie ryja" JAWIE?

Więc uważasz że obicie mordy nie ma znaczenia, a obicie ryja ma?

Twoją wypowiedź można sklasyfikować do podanej przez Ciebie kategorii wypowiedzi nic nie znaczące

I tym sposobem zrobiło sie masło maślane. Aby nie odbiegac dalej od tematu, pozdrawiam i obiecuje że nie będę wyłapywał sprzecznych wypowiedzi.

JaJer
Gość
Wysłany: 2005-02-28, 14:59   

Ups
nie ten tekst wkleiłem za co przepraszam Narwańca i Blaza zamiast obicia ryja miało byc nakopanie do dupy, a oto właściwy cytat:
- Moim zdaniem to na niego powinnien spaść obowiązek wytargania za uszy i być może nawet do nakopania do dupy Jawie
wieć prosze zamienić sobie ryja na dupę i sprawa zostanie załtwiona ;)

ZBuK
Gość
Wysłany: 2005-02-28, 15:48   

Ja już wymiękam... BCUAHCHAHCAHCH... Sam JaJer popadł w lekką paranoję i puścił bączka, i tak zakręcił, że już sam nie wiem o co chodzi!!! HIHIHIHIHIH

Stanisław Kudyba
Gość
Wysłany: 2005-02-28, 19:45   

Kolega Tomasz Jaworski(o ile to ta sama osoba która jest główną postacią owej dyskusji)jest obecna na Giełdzie CT
Czy ktoś może potwierdzić że "arragon"jest Tomaszem Jaworskim vel"Sprężyna"?

blaz
Gość
Wysłany: 2005-02-28, 19:58   

Nieważne , chyba sam Sidus powinien sie nad tym zastanowić.. jeżeli oczywiście mowi prawde ze sam został oszukany, i że jest niewinny . Czy obić morde czy nakopać do dupy:))(sam wybierz:)) rób co chcesz. Ale za dużo tłumaczenia tez nie pomaga.. bo chyba winny sie tlumaczy? takie powiedzenie jest?

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-02-28, 22:23   

To ja wyjaśnie... obija sie ryja ja do nakopywania (tak sie to odmienia?) do dupu sie przyłącze.....

A teraz poważnie:
Prawde sadową przedstawiłem kilkanaście okienek wyżej... prawnik(prawniczka) potwierdza moj tok rozumowania.

A jak narazie powtarzam moja propozycję: puszka na zlocie w ktora wrzucamy kase na spraęzyny i oddajemy to poszkodowanemu...
czy moge sie dowiedziec ile to było pieniedzy?

PS a jak myslicie czemu Jawa zrezygnował ze zlotu w Łodzi (i wszystkich innych)?

JAWA
Gość
Wysłany: 2005-03-01, 01:31   

Sprezyny sa wyslane nikt nie bedzie musial robic zrzutek czy temu podobnych rzeczy...
Sorry ze tak dlugo to trwalo ale po tym jak dostalem bledny adres albo zle wpisalem (nie wiem) to wrocily do mnie owe sprezyny o czym mowilem adresatowi...tylko ze chyba byl gluchy...a jego grozby mam ...podobnie jak grozby Sidusa ktory niech zajmie sie lepiej tym co potrafi najlepiej czyli ćpan...i spaniem. Caly ten temat mam w glebokim powazazaniu!!! Ciesze sie ze opuszczam juz ten chory kraj juz wkrotce...

JaJer
Gość
Wysłany: 2005-03-01, 05:25   

No!, już nie trzeba będzie zamieniać żadnych części ciała na inne :). ani tych poniżej pleców, ani tych powyżej szyji.
Szkoda tylko że sprawa się tak ślimaczyła. Nie zmienia jednak faktu że do czasu potwierdzenia otrzymania sprężyn przez Pegaza sprawa jest zawieszona.
-Mam cichą nadzieję że Jawa nie tylko napisał na forum treść pożegnalno-ratunkową, ale faktycznie wysłał słynne już sprężyny.

-Z kolei Sidus niepotrzebnie się zaparł, zacietrzewił i przez to oberwał najwięcej, mógł inaczej podejś do całej tej paskudnej sytuacji.

Z dalszymi wnioskami wstrzymam się do potwierdzenia odebrania paczki ze sprężynami przez Pegaza.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi