|
METALLICA Chorzów 28.V.08 |
| Autor |
Wiadomość |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2008-05-27, 16:30
|
|
|
| Ktoś się wybiera? Zabrać kogoś z Krk? Uwielbiam wyprawy Trabolem na takie imprezki... |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2008-05-27, 18:50
|
|
|
| nie masz obaw zaparkować swojego traba w okoliach stadionu? chyba, że masz jakieś upatrzone juz miejsce? |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2008-05-27, 19:21
|
|
|
| No szczerze mówiąc Zbuku Machoony ma racje jeżeli chcesz jakieś bezpiecznie miejse parkingowe a jedziesz tą wiśnią na koncert to sie odezwij bo wg mnie dużo ryzykujesz mimo wszystko a trabika szkoda |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2008-05-27, 19:25
|
|
|
kolejny trabi do postawienia pod tp :P
może jakieś piwko chlapniemy, albo raczej cole :) |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2008-05-27, 20:35
|
|
|
| No gdyby nie to że bede jutro w tp do 22 to można by spokojnie pocisnąc pod jakiś zamknięty dach ale pod tp są strażnicy przyjaźni trabowi (muszą) hehe |
|
|
|
 |
Anamoon & Rambo
Gość
|
Wysłany: 2008-05-27, 20:58
|
|
|
| My bedziemy ale nie trabem bo za bardzo rzuca sie w oczy, a tam chodza różni dziwni ludzie po zmroku. |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2008-05-27, 21:20
|
|
|
| na 1000leciu jest jeden z budynków tepsy. ochrona caly czas + kamery. ochrona nie ma nic przeciwko trabantom. stoją tam już dwa :) takze tam możecie postawić :) |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2008-05-28, 07:40
|
|
|
| Ja powiem wam tak: na Red Hotach byłem Trabolem i praktycznie stałem zaraz przy stadionie (na ulicy za hipemarketem z domkami jednorodzinnymi) i oprócz tego, że ludzie gwizdali i bili brawo za wytrwałość nic się nie stało... Ale nie ma co kusić losu! Podacie mi dokładny adres tego wieżowca TPSA, tak żeby wpisać w GPSa i trafić? DZIĘKI!!! |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2008-05-28, 08:04
|
|
|
wieżowca TPSA
no troszke przesadziłeś :P to mam dwa piętra :)
tak żeby wpisać w GPSa i trafić
zawiszy czarnego 25. to jest miedzy blokami. powinieneś trafić.
pytanie od której strony wjedziesz do katowic?
na privie podam ci numery telefonu |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2008-05-28, 10:56
|
|
|
| Oj Machoony jednak jesteś omylny ja tu mieszkam i to jest Zawiszy Czarnego 7. Budynek stoi między qqłkami jak było pisane. Proponuje zaparkować przed samym wjazdem do tepsy. GPS napewno znajdzie. |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2008-05-28, 11:43
|
|
|
napislem na priva droge :)
czyli to jest adres 5/7 :)
myliło mi sie z 25/27 :) |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2008-05-29, 14:06
|
|
|
Dzięki za pomoc! Co prawda nie skorzystałem, bo jako totalny leń wyszedłem z założenia, że parking przy TPSA stoi za daleko od stadionu, ale miło było wiedzieć, że koledzy poratują jakby co w potrzebie! DZIENX!
A Trabik dojechał, zmroził napoje i przechował strawę, poczym odwiózł do domku, mimo że w korkach spalił masę paliwa... Jak zwykle mega przygoda - TRABANT-METALLICA-TRABANT :) |
|
|
|
 |
|
|