Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Tuning Show Kraków 2008
Autor Wiadomość
ZBuK
Gość
Wysłany: 2008-05-18, 06:25   

Jak macie wytrwałość i ochotę to zobaczcie ostatni reportaż we wczorajszej kronice krakowskiej:
http://ww2.tvp.pl/6272,20080517717047.strona
Dostała mi się cięta riposta...

A przy okazji pozdro dla Czajnika i Szajna z Częstochowy, którzy się pojawili w Krakowie na TS.

Kto to
Gość
Wysłany: 2008-05-18, 08:54   

słabo coś był zaprezentowany ale na tle tych wiejskich tuningów prezentuje sie bosko^^ :D

bart Zamkowski
Gość
Wysłany: 2008-05-18, 11:24   

Co prawda to prawda jest zajebiaszczy Trabi górą!!!!!!!

Pelu
Gość
Wysłany: 2008-05-18, 12:15   

kurde zapomnialem o tym

ZBuK
Gość
Wysłany: 2008-05-18, 23:18   

Wrzuciłem na stronkę parę fotek Trampka z fajnymi dziubuniami :) dla wszystkich miłośników Ladies in red :)
www.601.pl
Gdyby TrabiEXPO odbywało się w bardziej przyjaznym i ciepłym miesiącu, to byśmy takie skombinowali, żeby nam troszkę przycupnęły na maseczkach :)

Pelu
Gość
Wysłany: 2008-05-18, 23:41   

zbuku jakie masz ladne zd4erzaczki w trabancie:D...ahh

Kto to
Gość
Wysłany: 2008-05-19, 07:33   

haha dobrze sie płaszczyły na trabie..:). Zajebisty trabanci tylko sie zastanawiam czy jak wszystkie" zderzaczki" wsiadły do samochodu to było czym jechać jak to 601 :P

Pelu
Gość
Wysłany: 2008-05-19, 08:04   

jak ja bym mial wszystkie takie zderzaki,to nie musialbym nigdzie jezdzic, moglbym non stop "stac" :PPPP

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2008-05-19, 09:55   

E tam cięta riposta :-) gdzie ona tego buta na ten zderzak:-)hehe

Kędzior
Gość
Wysłany: 2008-05-19, 16:39   

ALE WIEŚ !!!! Dobrze że chociaż trampek ładny. Czemu panny tak nie obsiadają mojej sałaty :( przecież mam 3 częściowe chromowane zderzaki...

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2008-05-19, 17:20   

bo w zderzakach by sie odbijało co mają pod spódniczkami, musisz sprzedać te wioskowate zderzaki;p

a tak na poważnie to fajne panny i fajny trab;)
ino ta calibra z Częstochowy to troche chyba wiochowata:P

ZBuK
Gość
Wysłany: 2008-05-19, 17:48   

Auta są różne - tak różne jak ich właściciele - ale jedno jest pewne - nikogo nie chcę obrazić ale 90% zwiedzających (a ponoć było ich ponad 15 tys) z twarzy, z postury, z ubrań (czy raczej butów), z gadki, z dłoni gorszych jak u ogra, spowodowała, że wiem dlaczego nigdy jakoś specjalnie nie miałem ciągot do takich tuningo- i pseudo-tuningo klimatów...
Poziom, niektórych kolesi, jak widzieli te laski po prostu powalał. A i samochody... No cóż, o gustach się nie dyskutuje, ale czasem przydaje się wyczucie smaku, umiar i jakiś zmysł estetyczny. Jak dla mnie (i nie tylko po rozmowach ze zwiedzającymi) 50% samochodów nie wiadomo wogóle po co tam przyjechały... Wejściówka droższa niż bilet do kina (!!!) a atrakcji mniej niż na TrabiExpo (choć konferansjer ten sam). Gdyby nie przyjazny klimat chłopaków z Małopolskiego Tuning Klubu, to nie przeżyłbym tych dwóch dni. A tak to się i pośmialiśmy i wybawiliśmy we własnym gronie niezwykle sympatycznie. Fatalna organizacja (FATALNA!!!), podczas finalnej części i rozdaniu najważniejszych nagród nie wiadomo było nawet jakie auto wygrywało w danej konkurencji...
Także raczej nic nie straciliście, choć myślę sobie, że gdyby tak zebrać parę okazów z polski Trabantów, to zrobilibyśmy tam FURORĘ!!! A jeszcze gdyby znalazł się ktoś kto umie efektownie kręcić i palić gumę to w cuglach wygrywa, bo publika przyjazna nietypowym samochodzikom. A i w konkursie na najniższego myślę, że byłoby paru chętnych. Można zająć cały sektor pod flagami CT, postawić 10 kolorowych trabów i impreza nasza :) Hala - krzesełka - piweczko zimne - plastikowe trabilaski (załatwiłoby się plastikowe manekiny zajebiste :)... Przypomnę temat za rok i może się zbierze ekipa? Bo inaczej drugi raz już nie jadę na to...

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2008-05-19, 17:59   

my się z Szejnem piszemy :-) Wojtek już będzie gotowy...

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2008-05-20, 14:31   

Na przyszły rok to fajny temat!
Ja w tych klimatach nie siedzę, z resztą piszesz o publice ;)

Skoro trzeba wesprzeć imprezę to warto wejść w to ;)))

ZBuK
Gość
Wysłany: 2008-05-20, 15:59   

W takim razie zajmę się tym - chodzi o to by odpowiednio wcześnie tam uderzyć jako klub i mieć dobrą lokalizację na hali, a nie gdzieś na zewnątrz w strugach deszczu lub w 40 stopniowym upale... Będę trzymał rękę na pulsie. Tylko że jest jeden warunek - auta, które chciały by się pokazać, muszą coś sobą reprezentować i być zrobione z klasa i ze smakiem. Największym wstydem były auta, które nic sobą nie reprezentowały, albo Fiat UNO work-in-progress z chromowanymi felgami i dziurawymi nadkolami...
Także sprawna reprezentacja kartonów, jak najbardziej - tak by pokazać naprawdę dobre okazy. Trochę to pachnie segregacją, ale tylko w taki sposób widzę w tym sens. Auta na mega glebie, auta na mega negatach, auta z wypasionym audio, auta, które ew. będą kręcić bączki i palić gumę, auta zrobione z pomysłem i precyzją wykonania i Trabanty rządzą na TS2009.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi