|
Trabi Szoł GNIEZNO epizod III |
| Autor |
Wiadomość |
Galant - YuLaS
Gość
|
Wysłany: 2008-05-08, 15:38
|
|
|
Termin....
hmmm To w końcu Trabrygada robi zlot czy Miejski Ośrodek Kultury? Coś mi się wydaję, że ten drugi - tak wygląda to celowanie w termin i podpięcia się pod imprezy towarzyszące.
Pozdrawiam i tak będę. :D |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2008-05-08, 18:37
|
|
|
mam nadzieje,że moje pieniążki,kolego Johnek, do tego czasu będą na moim koncie ??
bez urazy fasol ale mam nadzieję że WRESZCIE ZAMKNIECIE DUPY i zaczniecie załatwiać swoje sprawy między sobą jak tam chcecie a nie na publicznym forum. a jeśli czujesz taką wielką potrzebę to był już ten problem poruszany na forum i proponuję się udać do tamtego tematu i tam rzucać gównem w wiatrak. |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-05-08, 21:08
|
|
|
| jak ktoś pisze "pieniążki" to aż mną trzęsie.. |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-05-08, 21:41
|
|
|
| to ja wole żołądkową niż pieniążki :D |
|
|
|
 |
Hrabia
Gość
|
Wysłany: 2008-05-08, 21:53
|
|
|
też wole zołądkową zle do tego zapijaną wiśniówka ;]
Możliwe że wlece ale trzymajcie mnie wtedy zdala od Czestera i gry w Warcaby ;D |
|
|
|
 |
KLUB TRABRYGADA
Gość
|
Wysłany: 2008-05-09, 07:36
|
|
|
Yulas... Zlot organizuje Trabrygada ze współpraca z MOK. Ale termin my ustalamy. Miasto nie ma w tym czasie zadnej imprezy poprostu taki jest wolny termin terenu... dlaczego z powodu jednej czy 2 osob mamy przekladac cos co jest juz zapisane od dluzszego czasu?? Przykro mi ze aguski nie bedzie ale tak bywa jesli jest inna impreza trzeba rozgraniczyc-tez pewnie wybral bym rodzine-chociaz:P
Fasol jesli masz problem na priv juz tobie pisalem to jest temat odnosnie zlotu nie twoich problemow. chcesz przyjechac zapraszam chcesz truc tylek napisz do naj!! zoladkowa zlo:) chociaz chetnie sobie z wami chlopaki wypije co nie co:D hrabia warcaby i ty to zuoooo... QBS bedziesz mial okazje pospiewac obiecuje-chocby przy ognisku:P
pozDDRo... |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-05-09, 10:35
|
|
|
| wezme gitare moze ktos bedzie umial grac :) |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-05-09, 14:40
|
|
|
ale ytu chodzi staly termin zlotu a nie ze co rok cos innego...
rozumiem rotacje dni ze wzgledu na to ze sie nie da sie przez to ze liczba dni nie w roku nie jest podzielna przez 7...
mi termin osobiscie zwisa tylko jakos tak jak zwickau zawsze jest 3 week& czerwca sztyum 1 week& wakacji itd
bless |
|
|
|
 |
GrzegorzG(Greg)
Gość
|
Wysłany: 2008-05-09, 22:14
|
|
|
| Mi tez nie za bardzo pasuje. W ten weekend akurat mam ślub, i to w dodatku własny. Nie przyjadą trabanciarze z trójmiasta bo pojadą na "Trabi szoł" i bedzie lipa, jak trabantów nie bedzie, to ślub nieważny. Jak by było tydzien później to odrazu fajana podróż poślubna była by. |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2008-05-09, 22:21
|
|
|
| o w mordę... taki ślub podwójnych trabanciarzy....!!!! |
|
|
|
 |
Krzysztof Michalak
Gość
|
Wysłany: 2008-05-09, 22:30
|
|
|
| Witam witam. Ja też postaram się przyjechać ma zlot,ale czy będe wczesniej jak ostatnio to zobaczymy jak czasem bEde dysponwał.PozDRRo :D |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-05-09, 23:45
|
|
|
| ej no ja sobie slubu Emi i Grega nie odpuszcze wiec wez no to gniezno przesun moze o tydzien pozniej |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-05-10, 07:45
|
|
|
o no to ja odpadam :) zapewne trojmiasto i okolice rowniez :)
sluba to ja sobie nieodpuszcze :) |
|
|
|
 |
KLUB TRABRYGADA
Gość
|
Wysłany: 2008-05-10, 10:42
|
|
|
| No a ja nie moge przesunac zlotu!! termin jest we wszystkich miejskich kalendarzach tak mam tylko wolny termin terenu!! szkoda szkoda... ale nie jestem wstanie odkrecic za duzo mam zalatwione. bardzo mi przykro:( ze nie bedzie Grega i ekipy 3miasta:| no coz... bywa. ten termin wybrany byl juz pol roku temu. i nie moge sie bawic w odkrecanie tak samo jak Greg nie moze przesunac slubu. Szkoda szkoda najwyzej za rok w gnieznie sie zobaczymy. |
|
|
|
 |
aguska87
Gość
|
Wysłany: 2008-05-10, 17:10
|
|
|
| ja chyba bede na slubie w trojmiescie w takim razie. trabantowego slubu jeszcze nie zaliczylam :) |
|
|
|
 |
|
|