|
8 zł za ltra |
| Autor |
Wiadomość |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2008-05-09, 22:44
|
|
|
8 zeta za litr wachy??!!
za dziennik.pl :
Analitycy Goldman Sachs wieszczą dramatyczny wzrost cen ropy na świecie w najbliższym półroczu. Twierdzą, że podwyżki są nieuniknione. W najbardziej optymistycznym scenariuszu mogą być rozłożone na - góra - 24 miesięce.
Prognozowana cena 200 dolarów za baryłkę przeraża tym bardziej, że jeszcze niedawno szokiem było przekroczenie poziomu 100 dolarów. Podwojenie ten ostatniej ceny przełoży się oczywiście na nasze portfele.
Jeśli złotówka osłabi się względem dolara, to sprowadzając ropę do Polski zapłacimy za nią horrendalnie wysoką cenę. Koncerny paliwowe odbiją to sobie oczywiście przy dystrybutorach. Zażyczą sobie takich kwot za benzynę, że zbankrutują nie tylko kierowcy. Uderzy to w każdego Polaka. Bo drożyzna na stacjach paliw to drożyzna w sklepach, do których towar trzeba przecież jakoś dowieźć. |
|
|
|
 |
donkey
Gość
|
Wysłany: 2008-05-09, 23:19
|
|
|
Fajnie, zrobi się luźniej na ulicach
A tak serio to powoli przymierzam się do napędu nożnego ...dziura w podłodze już jest |
|
|
|
 |
WeT(macq)
Gość
|
Wysłany: 2008-05-09, 23:49
|
|
|
| Pierdoły opowiadaja. Ile to razy mialo byc 5zł za litr... Amerykancom powinno sie zabronic jezdzenia samochodami z silnikami wiekszymi jak 1.0 bo to sa prymitywy... |
|
|
|
 |
Pelu
Gość
|
Wysłany: 2008-05-10, 01:58
|
|
|
zdzrozeje- trudno....$%#$%>>#%..jezeli Pb zdrozeje,to pewnie LPG TEZ , @!#$ MUSZA ZAROBIC,ALE NAWET JAK BEDZIE TO 8 ZL ZA LITRE I TAK BEDA JEZDZIC...
I ONI I WY BEDZIECIE JEZDZIC!!!!
taka prawda
pozdrawiam i zycze 0 podwyzek dla NAS!! |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2008-05-10, 10:53
|
|
|
| ja sie szykuje do przeróbki traba na pojazd flinstonów :) |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-05-10, 11:34
|
|
|
| u mnie juz pasazer moze pomagac :D |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-05-10, 16:50
|
|
|
| mozna sie smiac ze bedzie luzno na ulicach, albo ze trabanta na pedały sie zrobi ale perspektywa chociazby chleba za 5 zł moze wywolac skok cisnienia dla duzej liczby polaków. |
|
|
|
 |
donkey
Gość
|
Wysłany: 2008-05-10, 18:21
|
|
|
| niom ...BOCHEN chleba XD za 8 zł -to mało śmieszna perspektywa |
|
|
|
 |
czajnik
Gość
|
Wysłany: 2008-05-10, 19:11
|
|
|
Szkielątko musisz nas dołowac pierdołami ??
lepiej powiedz kiedy się pojawisz na zlocie?? |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2008-05-11, 11:26
|
|
|
| czajniczku jak najszybciej się uda :)i jak mi przypomnisz to Ci wreszcie fote przywioze:) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2008-05-12, 15:17
|
|
|
| pewnie związał sie z ta laską z fotki co mu wysyłałem :D |