Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabi Szoł GNIEZNO epizod III
Autor Wiadomość
Galant - YuLaS
Gość
Wysłany: 2008-05-08, 15:38   

Termin....
hmmm To w końcu Trabrygada robi zlot czy Miejski Ośrodek Kultury? Coś mi się wydaję, że ten drugi - tak wygląda to celowanie w termin i podpięcia się pod imprezy towarzyszące.
Pozdrawiam i tak będę. :D

Kędzior
Gość
Wysłany: 2008-05-08, 18:37   

mam nadzieje,że moje pieniążki,kolego Johnek, do tego czasu będą na moim koncie ??
bez urazy fasol ale mam nadzieję że WRESZCIE ZAMKNIECIE DUPY i zaczniecie załatwiać swoje sprawy między sobą jak tam chcecie a nie na publicznym forum. a jeśli czujesz taką wielką potrzebę to był już ten problem poruszany na forum i proponuję się udać do tamtego tematu i tam rzucać gównem w wiatrak.

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-05-08, 21:08   

jak ktoś pisze "pieniążki" to aż mną trzęsie..

Jendrej
Gość
Wysłany: 2008-05-08, 21:41   

to ja wole żołądkową niż pieniążki :D

Hrabia
Gość
Wysłany: 2008-05-08, 21:53   

też wole zołądkową zle do tego zapijaną wiśniówka ;]

Możliwe że wlece ale trzymajcie mnie wtedy zdala od Czestera i gry w Warcaby ;D

KLUB TRABRYGADA
Gość
Wysłany: 2008-05-09, 07:36   

Yulas... Zlot organizuje Trabrygada ze współpraca z MOK. Ale termin my ustalamy. Miasto nie ma w tym czasie zadnej imprezy poprostu taki jest wolny termin terenu... dlaczego z powodu jednej czy 2 osob mamy przekladac cos co jest juz zapisane od dluzszego czasu?? Przykro mi ze aguski nie bedzie ale tak bywa jesli jest inna impreza trzeba rozgraniczyc-tez pewnie wybral bym rodzine-chociaz:P
Fasol jesli masz problem na priv juz tobie pisalem to jest temat odnosnie zlotu nie twoich problemow. chcesz przyjechac zapraszam chcesz truc tylek napisz do naj!! zoladkowa zlo:) chociaz chetnie sobie z wami chlopaki wypije co nie co:D hrabia warcaby i ty to zuoooo... QBS bedziesz mial okazje pospiewac obiecuje-chocby przy ognisku:P

pozDDRo...

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-05-09, 10:35   

wezme gitare moze ktos bedzie umial grac :)

Jendrej
Gość
Wysłany: 2008-05-09, 14:40   

ale ytu chodzi staly termin zlotu a nie ze co rok cos innego...
rozumiem rotacje dni ze wzgledu na to ze sie nie da sie przez to ze liczba dni nie w roku nie jest podzielna przez 7...
mi termin osobiscie zwisa tylko jakos tak jak zwickau zawsze jest 3 week& czerwca sztyum 1 week& wakacji itd

bless

GrzegorzG(Greg)
Gość
Wysłany: 2008-05-09, 22:14   

Mi tez nie za bardzo pasuje. W ten weekend akurat mam ślub, i to w dodatku własny. Nie przyjadą trabanciarze z trójmiasta bo pojadą na "Trabi szoł" i bedzie lipa, jak trabantów nie bedzie, to ślub nieważny. Jak by było tydzien później to odrazu fajana podróż poślubna była by.

wnuq
Gość
Wysłany: 2008-05-09, 22:21   

o w mordę... taki ślub podwójnych trabanciarzy....!!!!

Krzysztof Michalak
Gość
Wysłany: 2008-05-09, 22:30   

Witam witam. Ja też postaram się przyjechać ma zlot,ale czy będe wczesniej jak ostatnio to zobaczymy jak czasem bEde dysponwał.PozDRRo :D

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-05-09, 23:45   

ej no ja sobie slubu Emi i Grega nie odpuszcze wiec wez no to gniezno przesun moze o tydzien pozniej

Jendrej
Gość
Wysłany: 2008-05-10, 07:45   

o no to ja odpadam :) zapewne trojmiasto i okolice rowniez :)
sluba to ja sobie nieodpuszcze :)

KLUB TRABRYGADA
Gość
Wysłany: 2008-05-10, 10:42   

No a ja nie moge przesunac zlotu!! termin jest we wszystkich miejskich kalendarzach tak mam tylko wolny termin terenu!! szkoda szkoda... ale nie jestem wstanie odkrecic za duzo mam zalatwione. bardzo mi przykro:( ze nie bedzie Grega i ekipy 3miasta:| no coz... bywa. ten termin wybrany byl juz pol roku temu. i nie moge sie bawic w odkrecanie tak samo jak Greg nie moze przesunac slubu. Szkoda szkoda najwyzej za rok w gnieznie sie zobaczymy.

aguska87
Gość
Wysłany: 2008-05-10, 17:10   

ja chyba bede na slubie w trojmiescie w takim razie. trabantowego slubu jeszcze nie zaliczylam :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi