|
PYRKOMANIA 2008 |
| Autor |
Wiadomość |
Pudzian
Gość
|
Wysłany: 2008-05-05, 17:22
|
|
|
| Mi tez sie bardzo podobało, był to moj pierwszy raz i nie ostatni. Za rok powtórka... |
|
|
|
 |
Galant - YuLaS
Gość
|
Wysłany: 2008-05-05, 17:48
|
|
|
Witam!
Atmosfera była taka jaką potrafili zrobić wszyscy uczestnicy, a nie tylko organizatorzy. Dzięki za imprezę bawiłem się zacnie.
Poczekam tydzień, aż spłyną fotki i zrobię paczkę do zassania. Mogę też nagrać płytę dla tych co nie mają internetu. |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2008-05-05, 20:10
|
|
|
| jak nie mają internetu to chyba się o tym nie dowiedzą ;) |
|
|
|
 |
Biały
Gość
|
Wysłany: 2008-05-05, 20:31
|
|
|
| Dzisiaj na CB gadali ;) |
|
|
|
 |
Hose
Gość
|
Wysłany: 2008-05-05, 20:34
|
|
|
| Witam dzis mialem kaca dopiero był masakaryczny zlocik uwazam za udany choc niewiele pamietam przepraszam za dach Bitnerka i upicie Kingi VR6 z scyzoryków pozdrawiam wszystkich przepraszam cała reszte która uraziłem a najbardziej cieszy mnie zdobycie uznania na śląsku i mam nadzieje że nie znajde na Youtubie filmu jak tańczyłem na trabie PozDDRo |
|
|
|
 |
Biały
Gość
|
Wysłany: 2008-05-05, 20:38
|
|
|
| Osobiście go tam wrzuce! |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2008-05-05, 21:33
|
|
|
Jako starego Pyrypianina, cieszy mnie że wszyscy się świetnie bawili - chopć ja nie mogłem dojechać - byłem 600km od Pyrlandii . Ale zaraz ide oglądać fotki; chociaż to mi zostało |
|
|
|
 |
Hrabia
Gość
|
Wysłany: 2008-05-05, 22:11
|
|
|
Biały obowiązkowo wrzucaj filmik z Hose w roli główniej i podawaj link ;D
No i równierz stwierdzam żę wspaniały zlot
P.S
Ekipa Trójmiasto: CZEŚĆ!!!! |
|
|
|
 |
trabedes
Gość
|
Wysłany: 2008-05-05, 22:12
|
|
|
Ja już zgrubsza jestem przytomny wiec pisze podziekowanka, zlocik pierwsza klasa, szczegolne podzieki dla Pani Ogonowej i już Ona wie za co, mam nadzieje że się książka podobala i zostala do końca przeczytana :D
Oby za rok Polska równie godnie czytala dzieciom w Pyrlandii!!! |
|
|
|
 |
grzybcio
Gość
|
Wysłany: 2008-05-05, 22:46
|
|
|
| No ja uważam że zlot udany. poza tym naszym silnikiem za co wszystkich w imieniu moim i fabiśki przepraszam i mam nadzieje że nikt sie nie zatruł;] Kędzior trzymam Cie za słowo z tą 600-tką a Trabedes'owi dziękuje za przyjęcie zaproszenia na piwo bo kilka ciekawych spraw było poruszonych chociaz sam nie pamiętam jakich i po co!! Dziękuję bardzo organizatorom!!!! pozDDRawiam |
|
|
|
 |
fabisia
Gość
|
Wysłany: 2008-05-05, 22:58
|
|
|
| tak tak! przepraszamy, dziekujemy, pozddrawiamy! :) |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
|
|
|
 |
Galant - YuLaS
Gość
|
Wysłany: 2008-05-06, 10:19
|
|
|
Witam!
Dziękuję wszystkim którzy przesłali swoje zdjęcia. Po 24h od końca zlotu nazbierało się ich ponad 1GB!!!
Możecie także przesyłać filmiki - miejsce jest. |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-05-06, 11:53
|
|
|
| a ja dziekuje adikowi za uratowanie mojej flagi lodzi ktora odleciala na stacji [; |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-05-06, 13:48
|
|
|
| aha i patrzac na zdjecia qbsa: ekipa lodz przeprasza za ekipe lodz |