|
witajcie |
| Autor |
Wiadomość |
Marciin
Gość
|
Wysłany: 2005-02-26, 16:39
|
|
|
Od dłuższego czasu czytuję Was jako anonim, i postanowiłem się ujawnić.
Moja "fura" to 601 kombiaczek z 1976 roku.
Biorę pod uwagę doprowadzenie go do stanu używalności (jeździ ale cała reszta jest mówiąc wprost dobita). I zastanawiam się, czy przy obecnych cenach tych autek jest to opłacalne...
Poszukuję zdjęć:
- drzwi przednich od wewnątrz, chodzi o oryginalne tapicerki
- trabanta z chromowanymi ramkami reflektorów
- ....? nie mam pojęcia, jakimi detalami mogły się różnić te z lat 70-tych od późniejszych
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Heniu Portier
Gość
|
Wysłany: 2005-02-26, 21:29
|
|
|
Witaj!!!
Milo powitac nowego uzytkownika auta o dumnej nazwie Trabant
Zdjec o jakie pytasz,niestety nie posiadam,ale polecam goooooooooogle.pl i ich wyszukiwarke stron oraz grafiki. Co do oplacalnosci napraw Trabanta,to powiem Ci,ze NIE JEST to oplacalne,ale czego nie robi sie dla swego ukochanego auta Zadbany Trabant potrafi sie odwdzieczyc bezawaryjnoscia-nawt wlasnie wysmiewany przez niektorych dwusow.Sam mam i jedno i drugie [601 i Polo 1.1] i stwierdzam,ze to skarbonki,ale frajda jest nieprzecietna
Pozdrowki!!!
hp |
|
|
|
 |
Magik
Gość
|
Wysłany: 2005-02-26, 23:04
|
|
|
Miło powitać nowego trabanciarza !!!!!
A propos wnętrza to rozbierałem właśnie takiego kombiaka na szrocie. Nie do porównania z tymi nowszymi. Jasno kremowa tapicerka drzwi, szare dywaniki,tapicerka foteli desen czerwono-czarny. Deska starego typu, oczywiście aluminiowe klameczki i aluminiowe kołpaki. Jeszcze miał szare uszczelki. Kiedyś był piękny... |
|
|
|
 |
yarema47
Gość
|
Wysłany: 2005-02-27, 21:55
|
|
|
.