Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
TERMINY ZLOTÓW 2008
Autor Wiadomość
Turek
Gość
Wysłany: 2008-03-07, 14:09   

Dodam jeszcze jeden z lepszych w Niemczech zlot w Anklam:
14. Internationales Trabi-Treffen (30.04.-04.05.2008) Info.

Anamoon & Rambo
Gość
Wysłany: 2008-03-07, 14:30   

A gdzie DOKŁADNIE jest to Anklam, tylko nie piszcie że w Niemczech bo to wiem:) Tylko widzę, że tu sie chyba z Pyrkomanią pokrywa, nie?

Turek
Gość
Wysłany: 2008-03-07, 15:32   

Na północ od Berlina jakieś 70km od Szczecina, tak pokłada się z Pyrkomanią... ale poziom inny ;)

Link do mapy dla ułatwienia szukania.

KLUB TRABRYGADA
Gość
Wysłany: 2008-04-21, 13:30   

TRABI SZOŁ GNIEZNO III odbędzie się zgodnie z obietnicą!! Bez względu na zdanie paru osób, które się burzą!! Jeśli chcą przyjechać a nie spotkać się z jednym z organizatorów to niech się zabiorą za pomoc i zrobią za mnie. Nie widze problemu!! Zlot organizowany jest dla TRABANCIARZY. Organizacja rusza pełną parą bo chcę udowodnić paru osobom, że bez względu na to co było co przeszedłem potrafie z prawdziwymi stworzyć dobrą impreze!! LICZE na większą frekwencje niż w zeszłym roku i planuje LEWY 4 YOU zrobić mini warsztacik na terenie zlotu zebyś nie musiał z chłopakami latac po naszych garazach:P Kazdego chciece postaramy sie zaspokoic:D QBS karaoke bedzie w tym roku wczesniej specjalnie 4you!! LICZE na taka ekipe jak w zeszlym roku tydzien przed zlotem wkoncu wtedy bylo najgroobiej co nie bittner, chris, buder-magda, bylo swietnie powtorzymy to w tym roku!! jesli komus cos nie pasuje niech pozostawi to sobie albo przed tablica Gniezno bo ja tez potrafie byc chamski-tu pisza w swoim imieniu nie klubu nie laczyc!! a wypowiadam sie jako klub bo robimy to jako klub nie jako JA!! ten zlot organizuja MALINA & JOHNEK moze ktos wspomorze ale poki co ta parka:P pozDDRo dla prawdziwych i zapraszamy!!

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-04-21, 19:27   

Ja obiecuje ze przyjade i bede spiewal :)

Dariusz Drabik
Gość
Wysłany: 2008-04-21, 22:32   

a ja chciałem powiedziec ze "Maline" chyba kocham a "Johna " to jestem pewien ze kocham :)

KLUB TRABRYGADA
Gość
Wysłany: 2008-04-22, 13:25   

hehe Darcik ja ciebie tez i rekina tez:D heheh pozDDRo dla prawdziwych:D a QBS podaj tytuly piosenek do karaoke moze sie uszykuje dla ciebie pare gratisow:P

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-04-22, 18:28   

koniecznie "I just call to say I love You" Stiviego :D a tak to moze byc cokolwiek

KLUB TRABRYGADA
Gość
Wysłany: 2008-04-23, 16:55   

heh qbs ja musze do lodzi wleciec bo was dawno mordy nie widzialem:P heheh... chyba ze na pyrko uda mi sie wleciec... bez gipsu:P

Piotrek "Cameleo
Gość
Wysłany: 2008-04-28, 13:55   

Johnek w tym roku już nie odpuszczę by Twoją wesołą gębę zobaczyć! :)rezerwujemy z żonką dwie kanadyjki w namiocie! :P

P.S. dla mnie na karaoke przygotuj "Dżagę" i Kochanków Gwiezdnych Przestrzeni :D

Dorota(malina)
Gość
Wysłany: 2008-04-28, 16:13   

oj Darcik myslałam ze jestem jedyna a ty tu z jakimis trójkątami wyskakujesz hehe ;) Dla młodej pary zrobimy miłosny kącik hehe zapraszamy Was serdecznie bo brakowalo Was ostatnio

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi