Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
SPOTY ŚWIETOKRZYSKIE -Kielce
Autor Wiadomość
Mariusz Pietrzyk
Gość
Wysłany: 2008-03-15, 21:32   

Jest propozycja, aby spotkać się w Kielcach dnia 30 marca(niedziela) o 12 w miejscu poprzedniego spotu, czyli na parkingu za McDonaldem przy ulicy żytniej chętnych zapraszamy. Miejmy nadzieje ,że pogoda dopisze. PozDDrawiam

Kto to
Gość
Wysłany: 2008-03-16, 08:11   

jestem za :)Tylko mam nadzieje ze do tej pory zdołam sie uporać z nielicznymi problemami przy trabie:)

Piotr Bachurski
Gość
Wysłany: 2008-03-16, 09:20   

ja tez jestem za ale bede dopiero w czerwcu :(-zrobimy cos w czerwcu???

Pasjonat
Gość
Wysłany: 2008-03-16, 20:31   

Chętnie bym sie pojawił ale jak by sie udalo przesunąć na godzine 15. Do 14 zawsze pracuje
Pozdrawiam Pasjonat

Mariusz Kielce
Gość
Wysłany: 2008-03-30, 17:06   

I po spotkaniu . Uważam ,że było udane i będą kolejne, a terminy są jeszcze do umówienia. PozDDRawiam

Kto to
Gość
Wysłany: 2008-03-31, 20:29   

Skura jakoś słabo nagłośnione ani nie przypominane fuck. Następnym razem proszę odświeżyć temat!! :) A w niedziele sie nudzilem:/

Kto to
Gość
Wysłany: 2008-03-31, 20:30   

aha dużo było osób i coś ciekawego sie działo??

Mariusz Kielce
Gość
Wysłany: 2008-03-31, 20:51   

Po co sto razy przypominać skoro dzień i godzina było jasno podane .

Kto to
Gość
Wysłany: 2008-03-31, 21:50   

yhy ,ale nie wszyscy na ten przykład pamiętali. A z reszta stało by sie coś jak byś napisał??. Duzo osob bylo??

szkielu
Gość
Wysłany: 2008-04-13, 15:15   

a najlepiej poprosic admina zeby info o spocie powiesił na głównej stronie...
a na marginesie - jak ktoś robi spot w ck to zawsze moze sie odezwać do kielczan na gg czy emilu...

Benek Kielce
Gość
Wysłany: 2008-04-13, 21:21   

Brawo. Przypier... to sie moga, a ruszyc d... na spot, albo zorganizowanie wolnego (w niedziele!!!) juz przerasta Wasze mozliwosci. Szkielu odzywa sie tylko z problemami. Oprocz tego generalnie pier... kieleckie srodowisko. Na spocie chyba juz nawet sam nie pamieta, kiedy byl ostatnio. Kselik (Kto to?) tez jest obecny tylko na forum CT. Wiec jakim prawem "wirtualni Trabanciarze" smia podnosic krytyczne glosy w tej kwestii?

Kto to
Gość
Wysłany: 2008-04-13, 21:24   

HAHAH benek bez ciśnień :P.Na przed ostatnim spocie bylem a ostatnio to zapomniałem ( słabo nagłośnione, przypomniane)

Benek Kielce
Gość
Wysłany: 2008-04-13, 21:36   

Zakodowac sobie: 1 MAJA GODZINA 12.00 PARKING ZA MCDONALDSEM NA ZYTNIEJ. WYJAZD NA CZERWONA GORE OK. 12.3O. NA MIEJSCU GRILL, BROWAR, MOZNA UPALIC GUME ITP. ZAPRASZAM WSZYSTKICH. W razie problemow (rzadko mam dostep do netu) moj nr.: 513 15 77 32.

Mariusz Kielce
Gość
Wysłany: 2008-04-13, 22:01   

Melduje, że się pojawie obowiązkowo .

szkielu
Gość
Wysłany: 2008-04-14, 17:12   

na przedostatnim spocie tez byłem. wiec Benek wiecej lecytyny mniej masełka.
a rozesłanie kilku meili nie boli.
Benek jesli chcesz sprowadzac dyskusje do poziomu gosci z bmkami tiuningowanymi za stodołą to dyskusja nie ma sensu.
A ja niestety coraz czesciej się zastanawiam czy jak to określiłeś "świętokrzyskie środowisko" (ktore akurat szanuje a nie pierd...) chce kultywowac tradycje partyzanckie regionu.
a co do wolnego czasu w niedziele - nie kazdy pracuje "od-do". Niektorzy maja tak zwany zadaniowy tryb pracy.
z harcerskim pozdrowieniem

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi