Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
TrabiExpo 2007
Autor Wiadomość
Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
Wysłany: 2007-10-12, 09:40   

gonzo :D

gonzo
Gość
Wysłany: 2007-10-12, 11:16   

w twoim przypadku to jest: ojej, jaki ładny garbus

Goofy
Gość
Wysłany: 2007-10-12, 16:23   

Wrzucone parę fotek i filmików :D

He he, jak już taki temat - osobiście słyszałem pod galerią jak dwóch gości debatowało nad Bolkową klapą "... ten to ma chyba klapę z fiata 500, tam takie były ..." :P

wnuq
Gość
Wysłany: 2007-10-16, 18:19   

zlot czadzior.
KAMIŃSKI-ty Dziadu!!!!!!!!!!!
buahahah
prowizji nie pobierajo!
do zobaczenia na nastepnych

ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-10-17, 00:31   

Jeśli chcecie się dowiedzieć ile zeżarliśmy kiełbasy, a ile rozdaliśmy nagród na tegorocznym TrabiEXPO zapraszam do lektury artykułu o zlocie na stronie www.TrabiEXPO.pl w dziale aktualności - znajdziecie tam krótkie podsumowanie zlotu i statystyki.

Mac-601
Gość
Wysłany: 2007-10-19, 19:59   

Hej!
Wysłałem właśnie do ZBuK-a i do mitka obiecaną trabantową mozaikę, trochę późno, ale wygląda to ciekawie więc myślę że gdzieś ją będzie można zobaczyć wkrótce.

junior
Gość
Wysłany: 2007-10-21, 14:32   

junior

ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-11-28, 14:28   

Zgodnie ze starą obietnicą na stronie trabiEXPO w dziale uczestnicy możecie zobaczyć prawie* wszystkie samochody, jakie udało nam się zgromadzić na tegorocznym TrabiEXPO!
Zapraszamy do zajrzenia i do ewentualnych korekt, jeśli dane są niekompletne lub błędne

*prawie - bo kilkanaście aut brakuje - ich właścicieli prosimy o maila ze zdjęciem z Placu Dworcowego, nr rejestracyjny, numer startowy, ksywkę i skąd do nas przyjechaliście (admin@trabiexpo.pl)

Wiktor/ EL Wiktorro
Gość
Wysłany: 2007-11-28, 16:23   

przeglądając widze że trabant marcina jest dwa razy (numer 20 i 26) a zdjęcie (trochę nieaktualne) numeru 30 masz na stronie trabiexpo w archiwum rok 2006 na samej górze

ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-11-28, 18:23   

Hej,
Dzięki za info (już poprawione) nie mniej jednak nie piszcie uwag na forum (bo to nie miejsce do tego) tylko ładujcie wasze spostrzeżenia i korekty na admin@trabiexpo.pl

(Wiktor napisz mi na maila jaką ma ksywkę właściciel 30 z Gliwic, dzięki!!)

mitek
Gość
Wysłany: 2008-02-10, 23:45   

Witam mam prośbę do osób z Krakowa w tym roku niestety nie będę mógł zająć się zlotem w Krakowie. Mam nadzieję że kolega Zbuk da radę zając się zlotem w tym roku bo była to właściwa osoba na właściwym miejscu. Ja niestety pozbywam się trabika na rzecz troszkę innego auta. Nie Oznacza to że zrywam z trabantami na pewno pojawię się na kilku zlotach :-)

Niemniej Moja prośba jest taka że bardzo bym, chciał Aby zlot w tym roku był równie udany jak w zeszłym. ktoś kto by chciał się w tym roku zając zlotem może liczyć na moja pomoc zacząłem załatwiać parę spraw co do zlotu więc chętnie przekaże namiary no to co zacząłem załatwiać i ustalać. Mam nadzieję że znajdzie się osoba, która będzie chciała zając się zlotem POZDRAWIAM :-)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2008-02-11, 19:29   

Mitek, spotkanie będzie lepszym miejscem jak forum?

mitek
Gość
Wysłany: 2008-02-11, 23:25   

patrząc się na frekwencje na ostatnim spotkaniu to obawiam się ze mogę nie dotrzeć do wszystkich zainteresowanych :-)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi