Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
SPOT w Oświęcimiu
Autor Wiadomość
Speccom
Gość
Wysłany: 2008-02-10, 18:11   

Zdarza się:) I jak się podobało? Dwie osoby miały lekkie wonty, no ale cóż, zawsze się ktoś taki znajdzie:)

Speccom
Gość
Wysłany: 2008-02-10, 18:18   

Jakby nie patrzeć to było 19 Trabików. Dziękuje wszytkim za przybycie i zapraszam na kolejnego spota... Piszcze co było nie tak, bo to wkońcu mój pierwszy Spot, który organizowałem i nie ukrywam że popełniłem kilka błędów... Pozdrawiam Wszystkich... Jak ktoś che fotki to pisać na forum lub na gadu, podawajcie meile...

DupczykOsw
Gość
Wysłany: 2008-02-10, 19:00   

Spocik byl udany... POZDRO Maciek! ... xP

Czekam na nastepny ... ;P

Anamoon & Rambo
Gość
Wysłany: 2008-02-10, 19:40   

Było spoko. Szkoda, że tak zimno, ale cóż na pogodę nie mamy wpływu.

Speccom
Gość
Wysłany: 2008-02-10, 20:03   

no fakt, nie mamy wpływu:)

Wojtek
Gość
Wysłany: 2008-02-10, 20:25   

Właśnie oglądałem prognozę pogody i za tydzień ma padać śnieg. Także w sumie i tak mieliśmy szczęście. Jeśli można prosić jakieś zdjęcia.

Speccom
Gość
Wysłany: 2008-02-10, 21:18   

Stwierdziłem że zdjęć nie będe przesyłał prywatnie, tylko rzuciłem je na moją stronkę... linka podam jutro jak się załadują

Lokata
Gość
Wysłany: 2008-02-10, 22:09   

Spotkanie super. Dwie rady: nie stoimy na parkingu za długo, ewentualnie w lecie, bo inaczej radykalnie zmniejsza sie ilość chcących pozostać; nie ścigamy sie na parkingach, przyjeżdżamy stoimy i odjeżdżamy i cieszymy sie że nas policja nie odwiedza o nic nie pyta i ochrona sklepu nie marudzi, nie wygania.Takie rady z doświadczenia, jak chcesz skorzystasz, zrobisz jak uważasz. Do zobaczenia na kolejnych spotach.

Speccom
Gość
Wysłany: 2008-02-10, 22:28   

no ok "Lokata" szaleliśmy bo ochrona sklepu jak i właściciel to moi dobrzy znajomi... i stali przy wejściu i się nawet patrzyli, ale koło ludzi powoli przejeżdżaliśmy:) A nie staliśmy długo bo umówiliśmy się na 14, a o 14.40 odjechaliśmy i dostałem opierdziel od znajomych z Krakowa, bo pobłądzili i byli o 15 pod Kauflandem, a nie mieli do mnie numeru... i to były kolejne 8 aut z czego 3 to garbusy, więc wiesz...

Speccom
Gość
Wysłany: 2008-02-10, 22:29   

http://trabi601sdelux.w8w.pl/spot%20oswiencim.htm

O to link do stronki ze zdjęciami które posiadam z tego Spota... Jak macie jakieś jeszcze zdjęcia np. z Pierrota a chcecie je zamieścić to przesyłajcie na adres: macieksuchy@poczta.fm Pozdrawiam

mitek
Gość
Wysłany: 2008-02-10, 23:33   

Ech miałem wpaść ale niestety jestem w trakcie przygotowań do sprzedania swojego trabika i go trochę przygotowywałem. Niestety pojawiła się nowa czterokołowa miłość

Lokata
Gość
Wysłany: 2008-02-10, 23:34   

No więc wiem....i niech tak bĘdzie ;). Ale co do ścigania się na parkingu to mnie i nie tylko mnie nie przekonasz. Bo nie chodziło o to czy masz tam kolegów czy nie, tylko zupełnie o co innego.

shardac
Gość
Wysłany: 2008-02-11, 01:19   

Toz tak poszaleliscie, chlopcy z dziewczetami? :>

Speccom
Gość
Wysłany: 2008-02-11, 07:41   

No dobra, nie ma sprawy... ale i tak było świetnie... :)

Mihu
Gość
Wysłany: 2008-02-11, 15:57   

Miły spocik , pozDDRo dla przybyłych !!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi