|
SPOT w Oświęcimiu |
| Autor |
Wiadomość |
Speccom
Gość
|
Wysłany: 2008-02-10, 18:11
|
|
|
| Zdarza się:) I jak się podobało? Dwie osoby miały lekkie wonty, no ale cóż, zawsze się ktoś taki znajdzie:) |
|
|
|
 |
Speccom
Gość
|
Wysłany: 2008-02-10, 18:18
|
|
|
| Jakby nie patrzeć to było 19 Trabików. Dziękuje wszytkim za przybycie i zapraszam na kolejnego spota... Piszcze co było nie tak, bo to wkońcu mój pierwszy Spot, który organizowałem i nie ukrywam że popełniłem kilka błędów... Pozdrawiam Wszystkich... Jak ktoś che fotki to pisać na forum lub na gadu, podawajcie meile... |
|
|
|
 |
DupczykOsw
Gość
|
Wysłany: 2008-02-10, 19:00
|
|
|
Spocik byl udany... POZDRO Maciek! ... xP
Czekam na nastepny ... ;P |
|
|
|
 |
Anamoon & Rambo
Gość
|
Wysłany: 2008-02-10, 19:40
|
|
|
| Było spoko. Szkoda, że tak zimno, ale cóż na pogodę nie mamy wpływu. |
|
|
|
 |
Speccom
Gość
|
Wysłany: 2008-02-10, 20:03
|
|
|
| no fakt, nie mamy wpływu:) |
|
|
|
 |
Wojtek
Gość
|
Wysłany: 2008-02-10, 20:25
|
|
|
| Właśnie oglądałem prognozę pogody i za tydzień ma padać śnieg. Także w sumie i tak mieliśmy szczęście. Jeśli można prosić jakieś zdjęcia. |
|
|
|
 |
Speccom
Gość
|
Wysłany: 2008-02-10, 21:18
|
|
|
| Stwierdziłem że zdjęć nie będe przesyłał prywatnie, tylko rzuciłem je na moją stronkę... linka podam jutro jak się załadują |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2008-02-10, 22:09
|
|
|
| Spotkanie super. Dwie rady: nie stoimy na parkingu za długo, ewentualnie w lecie, bo inaczej radykalnie zmniejsza sie ilość chcących pozostać; nie ścigamy sie na parkingach, przyjeżdżamy stoimy i odjeżdżamy i cieszymy sie że nas policja nie odwiedza o nic nie pyta i ochrona sklepu nie marudzi, nie wygania.Takie rady z doświadczenia, jak chcesz skorzystasz, zrobisz jak uważasz. Do zobaczenia na kolejnych spotach. |
|
|
|
 |
Speccom
Gość
|
Wysłany: 2008-02-10, 22:28
|
|
|
| no ok "Lokata" szaleliśmy bo ochrona sklepu jak i właściciel to moi dobrzy znajomi... i stali przy wejściu i się nawet patrzyli, ale koło ludzi powoli przejeżdżaliśmy:) A nie staliśmy długo bo umówiliśmy się na 14, a o 14.40 odjechaliśmy i dostałem opierdziel od znajomych z Krakowa, bo pobłądzili i byli o 15 pod Kauflandem, a nie mieli do mnie numeru... i to były kolejne 8 aut z czego 3 to garbusy, więc wiesz... |
|
|
|
 |
Speccom
Gość
|
Wysłany: 2008-02-10, 22:29
|
|
|
http://trabi601sdelux.w8w.pl/spot%20oswiencim.htm
O to link do stronki ze zdjęciami które posiadam z tego Spota... Jak macie jakieś jeszcze zdjęcia np. z Pierrota a chcecie je zamieścić to przesyłajcie na adres: macieksuchy@poczta.fm Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mitek
Gość
|
Wysłany: 2008-02-10, 23:33
|
|
|
| Ech miałem wpaść ale niestety jestem w trakcie przygotowań do sprzedania swojego trabika i go trochę przygotowywałem. Niestety pojawiła się nowa czterokołowa miłość |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2008-02-10, 23:34
|
|
|
| No więc wiem....i niech tak bĘdzie ;). Ale co do ścigania się na parkingu to mnie i nie tylko mnie nie przekonasz. Bo nie chodziło o to czy masz tam kolegów czy nie, tylko zupełnie o co innego. |
|
|
|
 |
shardac
Gość
|
Wysłany: 2008-02-11, 01:19
|
|
|
| Toz tak poszaleliscie, chlopcy z dziewczetami? :> |