Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Spotkanie Siemianowice Śl. 16 grudnia
Autor Wiadomość
Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2007-12-04, 08:26   

16 grudnia o godzinie 15.00 spotykamy się na parkingu Kauflandu w Siemianowicach. Knajpka w fazie załatwiania, więc niedługo będzie więcej informacji. Zapraszamy, Asia i Andrzej

Lokata
Gość
Wysłany: 2007-12-05, 10:57   

Będziemy jak zwykle.

shardac
Gość
Wysłany: 2007-12-05, 18:10   

a na trabant.generalnie.org to nie laska napisac? :D

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2007-12-05, 22:50   

Od zawsze ta strona jest OFICJALNA strona z informacjami.............. i u mnie tak pozostanie

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2007-12-08, 22:42   

Witam.Mam nadzieje ze i tym razem Krakowska ekipa zawita do Siemianowic(jak tak to niech mi ktos przywiezie "zlota"monete z rynku bo zapomnialem bedac na trabi expo)i tym samym sposobem przyczyni sie do powiekszenia rekordu ilosci trabantow ktora z roku na rok bywa coraz wieksza(2006r. to 34 trabanty,1 barkas,3 opakowania zastepcze).Miejsce posilkowe jest prawie w tym samym miejcu co rok temu,tzn tez nazywa sie GARDENA ale nieco powiekszona do wielkosci restauracji wiec bedzie i jedzenie i picie co kto bedzie chcial i mogl.Co do dojazdu to ci co byli 2 lata temu to trafia bez problemu a dla pozostalych Kaufland w Siemianowicach jest tylko JEDEN i w dodadku sa znaki jak dojechac do niego.Gdyby ktos jednak nie trafil to dzwonic pod nr.660753303 albo w tym dniu na cb kanal 25(by innym nie przeszkadzac)

Pelu
Gość
Wysłany: 2007-12-08, 23:46   

a ja bylem rok temu?

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2007-12-09, 13:12   

Wlasnie ze NIE!!!Moze w tym roku zawitacie??

shardac
Gość
Wysłany: 2007-12-09, 15:38   

Oficjalna,, czyli juz ctrl+c i ctrl+v to nie laska zrobic jednakoz na forum lokalnym, tak?

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2007-12-09, 20:56   

Skoncz sie ciepac!!Masz swoje lokalne to se sam pisz!Znaczna wiekszosc oglada najpierw te strone a potem jak ma jeszcze chwile to zerka na inna.Wczesnies nie bylo zadnego "slaskiego forum"a spoty sie odbywaly,i kazdy wiedzial wszystko a nie tak jak teraz.Na przyszlosc moze sam bede decydowal gdzie i CO chce napisac a TY jak bedziesz chcial to se to tam skopiujesz i tyle.Poprostu sie zdeklaruj czy bedziesz czy nie i tyle...

warcab
Gość
Wysłany: 2007-12-09, 21:43   

to ja moze tak niepewnie zadeklaruje ze moze bedziemy a przynajmkniej chcielibysmy byc z Wami 16-stego

tylko niech nikt sie nie denerwuje :P

p.s.: spocik na pewno bedzie udany jak przystalo na dobrego organizatora, tak ze wpadajcie, napewno nikt nie pozaluje

pozdro601

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2007-12-09, 23:06   

Co do spotu to już raczej tradycja grudniowa sie zrobiła bo powstała z tego pewna regularność hehe istne spotkanie opłatkowe i rajcówa dla miejscowych. Co do forum jedno halo to przecież już dawno tam napisane w tytule wszystko jest nawet ze kurde jest wiec nie ma sie o co ciepać raczej tylko poszło na wyraźną prośbe andrzeja bo miał problemy z logowaniem. Nie każdy na codzień używa kompa jak widać. o a wy to powinniście załatwić między sobą jak prawdziwi dżentelmeni tj. dwie giwery po 50 kroków sekundant wam policzy i po problemie hehehe. Zresztą to forum jest jak tablica ogłoszeń na przystanku a tamto już takie jak tablica korkowa w pracy... każdy wie o co lotto??

Wiktor/ EL Wiktorro
Gość
Wysłany: 2007-12-09, 23:24   

shardac poprostu stara się jako moderator tamtego forum żeby ono też żyło

Ja na spocie będe na 99%

ŻółtyTrabik
Gość
Wysłany: 2007-12-13, 08:50   

Ekipa gliwicka spotyka sie w jakims konkretnym miejscu czy od razu jedziecie do siemianowic?
Bo jakos nieznane dla mnie sa te tereny a chetnie wpadlbym tez na spocik, tym bardziej ze weekend pierwszy raz od dawna zapowiada sie wolny :).

Wiktor/ EL Wiktorro
Gość
Wysłany: 2007-12-13, 13:11   

Możemy się gdzieś spotkać, proponuje wyjątkowo nie pod billą tylko pod M1 w Zabrzu, od gliwic będzie już bliżej do siemianowic i będzie wygodniej dla shardaka który mówił że też chce jechać w ekipie i nie będzie wtedy robił pustego przebiegu tam i spowrotem. Może o 14??

ŻółtyTrabik
Gość
Wysłany: 2007-12-13, 16:42   

Dobry pomysl Wiktor ;) Zjawie sie pod M1 ok 14.
Pozdro

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi