|
17 listopad, ŚLĄŚKI spot w Zabrzu |
| Autor |
Wiadomość |
shardac
Gość
|
Wysłany: 2007-11-11, 12:48
|
|
|
Spotykamy się około godziny 15.00 na parkingu pod M1 w ZABRZU. Na tą chwilę główna atrakcja nei esjt do końca pewna i załatwiona. Pewnie ebdzie to wycieczka na "Zabrzański Autosalon" w Hali MOSiRu. Elementem finalizującym będzie przysiadówa w "Białym Słoniu" na Cieszyńskiej w Zabrzu. Zapraszam serdecznie! :)
zapraszam rowniez na trabant.generalnie.org - Slaskie Forum Trabanciarzy |
|
|
|
 |
Anamoon & Rambo
Gość
|
Wysłany: 2007-11-15, 11:37
|
|
|
| hej ludziska i co z tym spotkaniem? odzywac mi się tu kto przyjedzie i nie wymiękac! |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2007-11-15, 17:36
|
|
|
| będe, możliwe nie pojade z myslowic bo jade na deseczke do korbeilowa albo wisly na stozek wiec odrazu do zabrza pojade. |
|
|
|
 |
pawol
Gość
|
Wysłany: 2007-11-16, 18:34
|
|
|
| wkoncu odzyskałem woza i tez sie zjawie! |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2007-11-16, 23:04
|
|
|
A my niestety nie damy rady przyjechać :/ wypadły urodziny...
Ale następnym razem ( w grudniu? ;) ) postaramy się być :D
pozdrowienia i udanego spota :) |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2007-11-16, 23:56
|
|
|
no ja tez najpawdopodobniej odpane bo w tym czasie bede sluchal pewnie wykaldow i bral udzial w cwiczeniach w katowicach na uczelni
mam nadzieje ze do nastepnego razu
udanego spocika zycze |
|
|
|
 |
shardac
Gość
|
Wysłany: 2007-11-17, 02:20
|
|
|
Zrobil sie maly syf - jest jakas grubsza afera z tym 'autosalonem', z reszta jutro nawet jesli impreza sie odbedzie, to rzekomo ma byc tylko dzien dziennikarski. Nie wiem co mam o tym myslec, bo w rozmowie z prezesem wychodzilo ze bedzie ok i nas wpuszcza nan bez problemow i bez oplat nawet (jako widzowie).
Proponuje jednak zajechac na miejsce przynajmniej sie polansowac.
A w Bialym Sloniu tez jakis cyrk smieszny - stare rezerwacje na mecz i stolik tam mamy ujeno do 20.00, wiec nie zalapiemy sie ewentualnie na reprezentacje. Postaram sie pokombinowac jescze rano, ale nic nie obiecuje. W kazdym razie - DO PIETNASTEJ! |
|
|
|
 |
|
|