Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
601 promili czyli WIELKOPOLSKA się bawi 16 listopada
Autor Wiadomość
Kalisz / eutyfronik
Gość
Wysłany: 2007-11-09, 17:10   

601 promili czyli WIELKOPOLSKA się bawi 16 listopada

okej towarzysze

Zadzwoniłem do wszystkich których telefony mam by ustalić termin naszego najbliższego spotkania. Wybór padł na łikend 16-18 listopada. Obrzydliwie formalnie rzecz ujmując: na 9 osób (par) ankietowanych dwóm kategorycznie nie pasowała sobota, dwóm raczej pasowała sobota niż piątek a pięciu było wszystko jedno z naciskiem na od piątku do niedzieli :-)

Zatem w piątek 16 listopada trabanciarze z WLKP młotkują się gdzieś na mieście. "Gdzieś" czyli gdzieś, ale nie wiadomo jeszcze gdzie. Ponieważ będzie nas z półtora tuzina, to trzeba zarezerwować jakiś duży stolik. To już pozostawiam koledze Poznaniakowi, który poznańskie speluny zna jak chyba nikt z nas :-P

Oczywiście na nasz "Tour De Bar" zapraszamy wszystkich, nie tylko tych z którymi mogłem się skontaktować. Więc niech nikt się nie czuje pomięty a wszyscy zaproszeni.

Za dzień luba dwa podamy dokładną godzinę i miejsce w którym będziemy się konsolidować

poDDR

Galant - YuLaS
Gość
Wysłany: 2007-11-10, 00:52   

Witam!
"Tour De Bar" tudzież "Tour De Pub" lub "Tour De ..." to trasa komiwojażera (jak najkrótszą drogą obejść wszystkie pkt) Ja sie pisze moze byc nawet od piątku do niedzieli

WojtasCB_Serwis
Gość
Wysłany: 2007-11-10, 19:32   

MoGiLnO dopisze na 100 %
PzDDR

Przemysław Blaszka
Gość
Wysłany: 2007-11-12, 07:29   

Prosze o podanie konkretnej godziny bo moze kogos z trabanciarzy ode mnie wykombinuje.
tak jak Jamson napisal o 21 mozemmy leciec do knajpy ale spotkac sie bym proponowal troszke wczesniej.
pozDDRawiam!

Kalisz / eutyfronik
Gość
Wysłany: 2007-11-12, 16:39   

Spotkamy się o 19:00 w PUBie na Szyperskiej, za ZAKiem. Nie wiem jak się nazywa ale jak kolega Jamson nam powie to będzimy wiedzieć :-)

PIĄTEK GODZINA 19:00 UL. SZYPERSKA POZNAŃ ŁELKOM HERCLIŚ RYBIATA

Jamson
Gość
Wysłany: 2007-11-12, 17:51   

Kolega Jamson powie ;D Pub się nazywa "Highway" Sale rezerwuje na 20 osób ale moge na więcej zawsze zarezerwować wszystko od was zależy. jak macie jakieś pytania to tu jest kontakt do mnie 663-571-390.

P.s

Dokładny adres jest Szyperska 3

P.S 2

Jak chcecie moge wam nawet cennik podać w końcu pracowałem tam kilka miesięcy ;P

Trabrygada
Gość
Wysłany: 2007-11-12, 22:18   

ty hrabia kutwa:D zalatw noclega:P

Kalisz / eutyfronik
Gość
Wysłany: 2007-11-13, 11:35   

Siet fak demyt!

Siedzę w robocie i właśnie się dowiedziałem że w piątek mam być w Berlinie (o szajse)
Więc nas niestety nie będzie. Wprawdzie jest mała szansa że będę wracał jeszcze tego samego dnia wieczorem przez Poznań to może mnie zostawią panowie w okolicy Szyperskiej i dobiję do Was... oby... No ale żonki nie będzie bo pociągi z Kalisza chodzą belejak.

W każdym razie bawcie się dobrze i mam nadzieję że jednak dozobaczenia .

Piotr Bittner
Gość
Wysłany: 2007-11-13, 14:15   

ja Cie moge z dworca odebrać Kubo!!! hrabia niech lepiej załatwi nocleg dla pana J.

Trabrygada
Gość
Wysłany: 2007-11-13, 16:10   

eheh:D bylo by see jak przyjade to poznym popoludniem albo wieczorasem to mnie piotras odbierzesz:D chyba ze sie uda to traburgiem:P

Przemysław Blaszka
Gość
Wysłany: 2007-11-15, 08:19   

Ha to już jutro sie widzimy:)
No JoHn'ek wpadasz wpadasz!
Eutyfronik liczymy na Ciebie!!!
To do zobaczenia:)
PozDDRo!!!

WojtasCB_Serwis
Gość
Wysłany: 2007-11-15, 09:31   

Ja wezme dzionasa pod swoje skrzydła :)

Trabrygada
Gość
Wysłany: 2007-11-15, 23:47   

ha ha ha Wojtas mysli ze bede go sluchal:P lecimy na 2traby wiec bedzie smiesznie:P

Jamson
Gość
Wysłany: 2007-11-16, 00:40   

jak byście potrzebowali holu moge pomóc ;D (Patrze tu na Ciebie dzionek ;D)

Kalisz / eutyfronik
Gość
Wysłany: 2007-11-16, 08:56   

Dzięki Piotrek za pomoc, ale niestety nic z tego. Jadę dziś wracam w sobotę więc niestety nie dotrzymam Wam towarzystwa. Stuknijcie się za mnie i żonkę kufelkami :-) i mołej zabawy.

PS: jak byście mieli w sobotę rano dylemat ALKAPRIM czy ALKASELZER to wam podpowiem że ALKAPRIM... dlaczego? Bo się ciszej rozpuszcza :-P

pozDDR

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi