Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Spotkanie Trabanciarzy i Trabanciarek z WLKP
Autor Wiadomość
Przemysław Blaszka
Gość
Wysłany: 2007-11-06, 08:54   

Witam!!!

Wczoraj z Bittnerem stwierdziliśmy, że trzeba byłoby ustalić konkretny termin co miesięcznych spotkań.
Czekam na konkretne propozycje - terminy i miejscie, nie myśle tutaj tylko o Poznaniu,co jakiś czas możemy zmienić miejsce, jak odpale moją brykę to ja osobiście dojade po WLKP.

PozDDRawiam serdecznie i czekam na odzew!!!

piotr bittner senior
Gość
Wysłany: 2007-11-06, 10:06   

Chciałbym zdementować ,że obywatel Przemek zemną nic nie nie ustalał.
Domyślam się ,że ustalał to z Bittnerem juniorem.
Ja osobiście w okresie zimowym wole zapaść w sen zimowy ale czasami mogę wpaść do baru mlecznego na owsiankę lub piwo.
Inicjatywy oddolne mile widziane
podobno idzie nowe.
/senior Bittner vel kuszelas/

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2007-11-06, 11:49   

ooooowsianka!

...a jak akurat towarzyszka żonka będzie miała termin zjazdu w Poznaniu to się na pewno zjawimy na każdym spotkaniu :-)

Przemysław Blaszka
Gość
Wysłany: 2007-11-06, 12:45   

Zgadza się z Juniorem rozmawiałem, i przpraszam za te nieścisłość:P

no to ktoś chociaż jest za.
plany na miesiąć Listopad jakieś??

spotkanie?
jakaś niedziela lub sobota myślę, ale wieczór.

Poznaniak
Gość
Wysłany: 2007-11-06, 14:42   

Hejka ja jestem jak najbardziej za. JAK JUZ WIECIE:p Moze zrobimy w Listopadzie jakis Piatek wieczor spotkanie do rana w knajpie-baleciki-KLUBOWE??
CO WY NA TOOOOO????

Ps. Wypowiadac sie czy pasuje piatek i ktory!!!

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2007-11-06, 17:40   

oooooooo kogóż to moje łoczy widzą! Towarzysz Zimny się zinternetyzował!

Nam pasują łikendy 16-18 i 23-25 listopada, bo Kasia ma zjazdy. A później jakoś w grudniu ale nie wiem kiedy.

Przemysław Blaszka
Gość
Wysłany: 2007-11-06, 18:20   

Jak tak sprawa stoi to ja jestem za 23 listopada piatek wieczor do rana:)

ale poza tym to nie unikac glownego tematu! - Comiesięczne Spotkania!!! konkretne terminy.

Trabrygada
Gość
Wysłany: 2007-11-06, 23:58   

uwazam ze termin spotow jaki poznaniacy mieli niedziele bylo see:P mysle tutaj o kazdej 1 niedzieli miesiaca!! mysle ze w niedziele to i z gniezna ktos by sie dokulal:P dorota w niedziele zawsze jedzie do pozka a my z gniezna mamy 60km i swojego czasu nawet astra i fabia wjezdzalismy:P ale bylismy:D pozDDRo

Przemysław Blaszka
Gość
Wysłany: 2007-11-07, 07:16   

ja bym proponował osobiście 3 niedziele miesiaca.
John'ek my do Gniezna nastepnym razem tez wpadniemy jak tylko zrobisz w jakis luźny dzień:) (gdyby to była wtedy niedziela byśmy byli:P)

Kalisz / eutyfronik
Gość
Wysłany: 2007-11-07, 09:08   

To już najlepiej umówmy się na tego 16-18 lub 23-25 liatopada - nieważne kiedy byle pasowało większości - i się umówimy na żywca... ...wszelkie wirtualne peplanie nie wniesie wiele, tym bardziej jak pisałem że WIĘKSZOŚĆ z nas nie ma dostępu do netu i się tym sposobem nie wypowie. A ich zdanie ważne jak każdego.

Skontaktuję się z odciętymi od sieci i napiszę komu iedy pasuje, tylko proszę o cierpliwość bo w pracy miewam urwanie jaj a w domu gonitwę remontową...

narka DDRka

Przemysław Blaszka
Gość
Wysłany: 2007-11-08, 14:31   

No ja niestety nie mam innego kontaktu z trabanciarzami jak przez neta wiec zawsze stąd wychodze z inicjatywą.
A w sumie racja co do spotkań dalszych sie dogadamy na żywca, albo i przy "Żywcu" :)

Alan
Gość
Wysłany: 2007-11-08, 17:57   

A.... to już ludziska się nie spotykają pod IKEA przy M1?

Sorry za to pytanie, ale trochę odpadłem i nie jestem w temacie co się w WLKP dzieje. Ale jak będę mógł to pewnie się tez pojawię, posłuchac co się dzieje w światku Trabantowym :-) .

Trabrygada
Gość
Wysłany: 2007-11-09, 16:28   

heh no wlasnie moze na M1?? ta miejscowa nie jest zla:D a z tamtad mozna gdzies jechac w cieple albo do M1 isc na kawe:P

Kalisz / eutyfronik
Gość
Wysłany: 2007-11-09, 17:11   

założyłem nowy temat :-) Dzionas chłopcze malinowy bierzesz brata pod pachę i was widzę za tydzień :-P

Jamson
Gość
Wysłany: 2007-11-12, 02:59   

Heh... dopiero teraz mam czas i informuje że jest możliwość zarezerwowania miejsca w knajpie w której kiedyś pracowałem (ech... bezrobocie ;D) na piątek czyli 16.11.07, na godzine obstawiam 21. Prosze o odpowiedzi co na ten temat sądzicie

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi