Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
TrabiExpo 2007
Autor Wiadomość
Kędzior2
Gość
Wysłany: 2007-10-09, 21:07   

a twoja stara miota płodami :)

Wojciech
Gość
Wysłany: 2007-10-09, 21:27   

Podejrzewam że pewnie karzecie mi się pochlastać bo ja nie mam już 20-stu lat i nie umiem sobie poradzić z jakimś rapidem ani FTP-em dlatego mam trochę ograniczony dostęp do zdjęć. Ale za to ogólnie zlot oceniamy razem z Żoną bardzo dobrze. Może i domek nr. 98 ktoś przeciął na pół ale atmosera i ludzie bardzo przyjaźni. To był nasz pierwszy zlot Trabantowy. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników. Do zobaczenia za rok.

Kędzior2
Gość
Wysłany: 2007-10-09, 21:39   

ja mam 20 a tez nie wiem z czym to sie je ;]

Novy
Gość
Wysłany: 2007-10-09, 22:55   

Hej.
Sorry, że tak późno, ale tak wyszło.Przede wszystkim wielkie podziękowania dla organizatorów za pracę jaką włożyli w to przedsięwzięcie. Impreza cudowna, nic dodać nic ująć. Ogromne dzięki dla ekipy z Krakowa za ciepłe przyjęcie "świerzaków".Po pierwszym zlocie nie możemy się doczekać kolejnych.Wielkie dzięki:)

mitek
Gość
Wysłany: 2007-10-10, 00:31   

ok małe wprowadzenie do obsługi serwera FTP :-)

TO naprawdę jest łatwe polecam bo coraz więcej zdjęć przybywa :-)

1. Ściągasz program np. Filezilla Link do dobrych programow.pl

2. następnie instalujesz go

3. Wpisujesz dane serwera:

Adres: 81.219.148.124

Użytkownik: trabi

Hasło: expo

port: 21

4. Klikasz szybko połącz i gotowe!

po prawej stronie wyświetla się wam lista folderów ze zdjęciami, które są u mnie na dysku

po lewej zawartość waszego komputera. Przerzucacie pliki stosując "przeciągnij i upuść" albo z mojego kompa na wasz albo w drugą stronę. Ile to zajmie czasu to nie wiem wszystko zależy od tego ile użytkowników będzie podłączonych i z jakich łącz korzystacie jak do tej pory pobrano ode mnie 1,5 GB zdjęć

Gorąco zapraszam do ściągania i umieszczania zdjęć, wirusów nie ma kaspersky cały czas czuwa :-)

Kasiekpolo
Gość
Wysłany: 2007-10-10, 14:23   

Witam Was wszystkich po 2 latach przerwy w pisaniu na tym forum:) I pierwszy moj watek to Trabiexpo:) Dziekuje pieknie za extra zlot probably the best in the world....:) Fajnie bylo spotkac te same twarze choc w przypadku niektorych nieco zmienione - np. Prezesa:):):) Ciesze sie iz mimo braku Trabanta nie zostalem zlinczowany za przyjechanie blaszanka baaa nawet ktos mi roze przykleil ciekawe kto....hmmm....apeluje do tej osoby co by sie ujawnila przed Walentynkami ;)))) tylko Madzia bedzie zazdrosna hehe a co do domku bodajze 98 to widze ze ten leki wiaterek z piatku wieczor sie troche wzmogl:):) Dzieki raz jeszcze wielkie dla Zbuka i Mitka oraz calej ekipy krakowskiej za organizacje:) Dzieki dla braci Slowian za piekne spiewanie polskich piosenek mimo ze niewiele czasem rozumieli:):) w przyszym roku zaspiewamy cos po slowacku lub czesku:) co Ty na To Kedzior:)? Swoja droga Kedzior to keidy my plyte wydamy w koncu? Pozdrowienia tez dla Marka Kondrata, ktory wpadl na karaoke - "prowizji nie pobieraja:)" no a w sobote dla....Premiera, zeby juz na zloty nie wpadal hehehehehe:):) pozddrovwionka

Kędzior2
Gość
Wysłany: 2007-10-10, 16:13   

no ja jestem za :) trzeba by tylko jakiś grajków jeszcze załatwić :D

Kasiekpolo
Gość
Wysłany: 2007-10-10, 17:55   

mam znajomego organiste jak to cos pomoze;);):)

Kędzior2
Gość
Wysłany: 2007-10-10, 19:25   

pośpiewamy gorzkie żale :) jak czesio :D

Kasiekpolo
Gość
Wysłany: 2007-10-10, 21:06   

bedzie zaje....szczo:):) no to Kedzior rozgladaj sie za bandem:):) ja tez poczynie jakies w tym kroki:):)

Pelu
Gość
Wysłany: 2007-10-10, 22:15   

swoje foty na serwer wrzucilem

Dzikus
Gość
Wysłany: 2007-10-11, 20:47   

http://www.super-nowa.pl/art.php?i=4139&t=1#com
– Mój „Dzikus”, bo tak go nazywam, jest prawie pełnoletni. Wyprodukowano go w 1980 roku. Kocham trabanty i Guns’Roses – przekonywał Tomek w kowbojskim kapeluszy.

tak się składa że to o mnie chodzi, i to nie trampek tylko ja się nazywam Dzikus, nazwę zespołu pisze się Guns N' Roses a tak w ogóle to na imię mam Michał ;]
szkoda że autor artykułu nieporozmawiał ze mną zanim napisał te głupoty ;]

i jak tu wierzyć mediom ;]

Dzikus
Gość
Wysłany: 2007-10-11, 20:50   

P.S.
najważniejsze mi umkneło, przecierz gołym okiem widać że to jest 1.1 więc jakim cudem rocznik 1980?!?! tak się składa że rok produkcji grudzień 1990 rejestracji styczeń 1991 ;]
ręce opadają ;]

Kasiekpolo
Gość
Wysłany: 2007-10-11, 23:22   

Spoko dobrze ze Ci nikt nie powiedzial oooo ale fajny wartburg;)))

gonzo
Gość
Wysłany: 2007-10-12, 07:39   

jaka dziwna ta syrenka;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi